Søk på Bimmers

Viser resultater for nøkkelord 'defekt'.



Flere søkevalg

  • Søk på nøkkelord

    Separer flere nøkkelord med komma
  • Søk på medlem

Innholdstype


Kategorier

  • Nyheter om BMW
  • Fra Forumet
  • Nyheter om Bimmers.no
  • Sett på Nett
  • Bimmers+

Forum

  • Teknisk
    • Teknisk
    • Koding og diagnose
    • Bilstereo, multimedia og navigasjon
  • Annet
    • Annet BMW og motorprat
    • Bilder og filmer / Show-off
    • BMW-prosjekter
    • Alt annet / Off topic
    • Bimmers.no
  • Kjøp & Salg
    • Salg & Info - Bedrifter/Næringsdrivende
    • BMW-biler selges
    • BMW-deler selges
    • Felger & dekk selges
    • Ønskes kjøpt
    • Annet selges

Blogger

  • MKJ sitt hjørne
  • oddis' Blogg
  • MKJ's Blogg
  • TRF Performances Logg
  • Marthe's bmw
  • bmw520d's Logg
  • HD91's M3/M5 Logg
  • Oggu
  • And-reas' Logg
  • E21_323i's Logg
  • magnusbs1's Logg
  • XHS' Logg
  • 30EWMB's Logg
  • Jan Øyvind Svendsen's Logg
  • alessiE46's Logg
  • x6 M-sport's Logg
  • Rune s' Logg
  • Ludvigs E28's Logg
  • narvee36's Logg
  • Kawa's Logg
  • Marie's Logg
  • Karzan2's Logg
  • And-reas' Logg
  • 1 serie's Logg
  • FJPopp's Logg
  • robertbge's Logg
  • Lite E60 prosjekt
  • Thbj's Logg
  • Glennern's Logg
  • Kyrresen's Logg
  • abu
  • abu
  • TERJE GJØSE
  • bayerske motor werke
  • BMW 635 CSI 1985
  • m
  • led strips
  • Torstein
  • herman
  • BMW e36
  • lambda
  • Jeg søker bare menn på BMW
  • Ove Andreassen

Arrangementer

  • Alle relevante arrangementer

Fant 5 results

  1. E60 - Defekt turbo

    Hei! Jeg har kjørt rundt med en liten suse-/hylelyd i motoren i over et år nå, og nå fikk jeg omsider diagnosen «defekt turbo» hos verksted. Fikk pristilbud på skifte av turbo + bremserør bak (begge sider) på 35.000,- Det har jeg rett og slett ikke råd til nå. Hva kan egentlig konsekvensene være ved å kjøre med defekt turbo? Bilen virker helt brillefint, og jeg merker ingenting galt når jeg kjører bilen, bortsett fra at den en veldig sjelden gang i blant kan ha et lite "slapt" sekund i motbakke. Har altså kjørt rundt et helt år med det slik, helt uten problemer, og med tanke på at jeg ikke har råd til å fikse den nå, så frister det jo mest å bare kjøre videre med den inntil videre. Men hva kan konsekvensen bli, sånn i verste fall? Hvor mye skade kan en defekt turbo gjøre? Tusen takk for svar!
  2. Bakluke E39

    Jeg sliter med bakluka/koffertlokket på min e39 sedan 1997 mod. Får ikke åpnet den med handtaket bak, eneste måten er å fysisk dra i wire'en. Har bytta hele låsen bak, og motoren til høyre. Har og bytta håndtaket med micro switch. Mistenker kabelbrudd, men vet ikke helt hvordan jeg skal feilsøke, er det noen som kan hjelpe meg? Evt andre mulige løsninger?
  3. Jeg har montet og tilkoblet en Viper 350 alarm med helt basic funksjoner. Alarmen dobbeltlåser, ruller opp vinduene ved lås, låser opp, aktiveres ved åpning av dør/tilter bil/rister i bil/rasler med nøklene inni bilen. Mangler kun å koble opp fjernstyring av vinduene, OG finne ut av hvorfor alarmen ikke går når panseret/bagasjeluken åpnes: Jeg har koblet alarmens "instant trigger input" til eksisterende lysbrytere under panser/bagasjeluke og separert dem med dioder. Igrunnen på samme måte som med dørbryterene bare at jeg da hentet signalet fra ZKE IV. Jeg forsøkte å dytte en ledning inn i alarmens "instant trigger input" og la den til jord når alarmen var aktivert uten at det skjedde noe... Er inngangen på alarmen ødelagt? Hvordan bør jeg gå frem? Takk for all hjelp!
  4. Hei! Nå har høyre baklykten min sluttet å lyse. Altså blinklys, kjørelys og bremselys. Bilen dette gjelder er en 01-BMW 316 E46. Jeg går utifra at dette er en sikring uten spesielle kunnskaper og lurer da på om noen vet hvilken spesifikk sikring dette gjelder? Jeg vet at det finnes et sikringskart i bilen, men tyskferdighetene mine har dessverre sviktet meg igjen. Da sier jeg på forhånd takk for alle svar
  5. Hei Satt meg inni bilen min(2003, e46, 316i touring) i dag og merket at vifta ikke startet. Har klimaanlegg. Det har vært en pipelyd i vifta på lav hastighet en god stund. Denne lyden blir borte om jeg guffer opp hastigheten, og lyden kommer bare når det er kaldt. Men nå fungerer altså ikke vifta, noe kritisk da jeg har tenkt å kjøre hjem i jula (5timers tur). Prøvd å kjøre den på maks hastighet uten at noe skjer. Første gang den ikke fungerer. Noen innpå her som kan komme med noen tips? Sjekka sikringen til Klimaanlegget, alle tre så hele ut. Er vifta gåen? Takker for svar.