Søk på Bimmers

Viser resultater for nøkkelord 'feil'.



Flere søkevalg

  • Søk på nøkkelord

    Separer flere nøkkelord med komma
  • Søk på medlem

Innholdstype


Kategorier

  • Nyheter om BMW
  • Fra Forumet
  • Nyheter om Bimmers.no
  • Sett på Nett
  • Bimmers+

Forum

  • Teknisk
    • Teknisk
    • Koding og diagnose
    • Bilstereo, multimedia og navigasjon
  • Annet
    • Annet BMW og motorprat
    • Bilder og filmer / Show-off
    • BMW-prosjekter
    • Alt annet / Off topic
    • Bimmers.no
  • Kjøp & Salg
    • Salg & Info - Bedrifter/Næringsdrivende
    • BMW-biler selges
    • BMW-deler selges
    • Felger & dekk selges
    • Ønskes kjøpt
    • Annet selges

Blogger

  • MKJ sitt hjørne
  • oddis' Blogg
  • MKJ's Blogg
  • TRF Performances Logg
  • Marthe's bmw
  • bmw520d's Logg
  • HD91's M3/M5 Logg
  • Oggu
  • And-reas' Logg
  • E21_323i's Logg
  • magnusbs1's Logg
  • XHS' Logg
  • 30EWMB's Logg
  • Jan Øyvind Svendsen's Logg
  • alessiE46's Logg
  • x6 M-sport's Logg
  • Rune s' Logg
  • Ludvigs E28's Logg
  • narvee36's Logg
  • Kawa's Logg
  • Marie's Logg
  • Karzan2's Logg
  • And-reas' Logg
  • 1 serie's Logg
  • FJPopp's Logg
  • robertbge's Logg
  • Lite E60 prosjekt
  • Thbj's Logg
  • Glennern's Logg
  • Kyrresen's Logg
  • abu
  • abu
  • TERJE GJØSE
  • bayerske motor werke
  • BMW 635 CSI 1985
  • m
  • led strips
  • Torstein
  • herman
  • BMW e36
  • lambda
  • Jeg søker bare menn på BMW
  • Ove Andreassen

Arrangementer

  • Alle relevante arrangementer

Fant 36 results

  1. X3 E83 Diagnose

    Hei! Trenger hjelp med feil på en X3 E83 2005 modell. Bilen har vært på flere verksted, blant annet Jæger der den ble kjøpt uten at de finner feilen. Ved avlesning får jeg opp feilkode 5DEC Malfunction transfercase. Transferkassen er overhalt, acturatoren/ Stellmotor er ny, abs følere er byttet. Alt er kalibrert mange ganger. Alle kabler ned til kassen er testet og fungerer. Tenkte å bytte styreenheten til kassen nå i siste desperate forsøk.. Er det noen som har vært borti dette før eller kjenner noen som har? Tips mottas med hjerteligst takk Siste mekaniker forklarte også at noen ganger når de logget seg på så var det ingen feilkode men det lyste på dashboardet....
  2. Motorfeilkode på bmw e90 n43

    Har nettopp fått min første bil og bmw, en 2008 BMW E90 318i. Jeg var innom BMW-verkstedet i nærheten og fikk lest ut feilkoder. Legger ved bilde av feilkoder. Har noen av dere peiling på hva den første feilkoden markert 0029DA betyr? Takker for svar på forhånd
  3. Sitter innimellom på Finn.no og Mobile.de og kikker på M550d. Er veldig fornøyd med min E61 som det har vært svært lite feil på. Begynte så smått i fjor med å bytte slitedeler (lyspærer, bremser) og fortsetter i år med hjullager og støtdempere. Regner med at når denne perioden med bytte av slitedeler, 165-185.000KM, er over så slipper jeg unna en god stund - samtidig som sannsynligheten for at noe dyrt (HUD f.eks.) går i stykker øker med alder og KM. Bilen er veldig god å kjøre, og med Michelin Pilot SuperSport er grepet på tørt så godt at jeg ikke gidder å teste grensene i svinger. Med rundt 270hk flytter det seg også mer enn fort nok. Utseende er jeg veldig fornøyd med, og en 3-liter M-sport med manuell kasse og bakhjulstrekk passer helt ypperlig både sommer og vinter. Økonomisk sett lønner det seg nok å reparere på denne en god stund til fremfor å handle en M550d med firehjulstrekk og automat. Med rundt 50.000,- ekstra på E61 så kan jeg bytte svinghjul, klutsj, turbo og dyser for å få rundt 350hk, noe som med lavere vekt er i nærheten av ytelsene til M550d. Men, M550d ser lekker ut, går fort, og kan programmeres til enda mer hk. Så: Er det grunn til å forvente flere feil på F11 generelt enn E61, og hva med M550d? Er F11/M550d en bil man bare bør eie så lenge det er garanti på den? Håper på seriøse svar som hjelper med vurderingen mellom to flotte bilmodeller.
  4. Kamsensor feil e36 s50b30

    Hei folkens, jeg er ny her og håper på å få råd om hva jeg skal sjekke videre. Saken er sånn. Bilen min går litt ugjevnt og har lite bunndrag men når den kommer over 3500 omdreininger så går den som den skal. Jeg tok diagnose og da kom det opp kamsensor feil. Kjøpte 3 nye sensorer og bytta dem. Sletta feilkoden men feilen kommer fortsatt opp igjen og det er ingen forskjell på gangen eller oppførselen på bilen. Den begynner og så å jage når jeg holder fast på 7% av gassen (har prøvd å bytta tps) og det blir veldig hakkete kjøring når jeg for eksempel skal kjøre rolig. Forrige eiger mente på at det står kvasserekam på bilen om det skal ha noe med den saken å gjøre. Det lokte å veldig bensin og pluggene blir svart ved rolig kjøring. (kjøre uten kat) Har noen andre opplevd samme feil? Takker på forhånd.
  5. Hei. For en måned siden hentet jeg en bil som hadde stått 3-4 måneder, og når jeg hentet den hadde den en rekke feilkoder. Bilen hadde defekt speedometer, HUD og tung styring . Tok bilen ned til Bilia og fikk kjørt diagnose på den, de mente det var ene dørhåndtaket og koblet det ut (comfort access) i tillegg til at de slettet 40 feilkoder. Jeg fikk tilbake bilen og speedometeret fungerte og styringen var normal, så tenkte ikke noe mer over det. Nå når jeg startet bilen istad fikk jeg opp samme feilmeldingene som en måned siden og lurer på hva som er galt. Takker for alle forslag og all hjelp jeg kan få!
  6. Hei, for 2 uker siden begynte motorlampa i bilen min å lyse. Bilen gikk helt normalt og oppførte seg ikke merkelig i det hele tatt. Tok så en liten service hos en kompis for 1 uke siden, bytta olje, oljefilter og kullfilter. Samt hadde en additiv i oljen for å kanskje fikse at den ikke bruker så mye olje (ca 1 liter på 3-4 måneder). Etter dette ble gjort så har bilen min nå brukt 1 liter olje på 1 uke(!) (fra Max til Min) og bilen har en del blårøyk... Kompisen min klarte selvsagt å slette feilmeldingene før jeg fikk notert de :/ men mener å huske at 1/2 var noe med "catalytic". Motorlampen lyser igjen nå, men bilen går egentlig helt normalt fortsatt. Noen som kanskje vet hva problemet med bilen min kan være? Kan det ha skjedd noe ved olje og filter skift? Kan additiven ha gjort ting værre? Bilen er forresten en 320i E90, 2005. Setter kjempe stor pris på forslag og tips 🙏🏻 Skal egentlig ut på langtur (ferie) til uken, men tror ikke jeg tørr det med bilen min nå..
  7. Hey folkens. Lenge siden jeg har vært her på forumet, men sånn er det når man er opptatt med jobb, familie og selvfølgelig bolig og garasje prosjekt... Som de fleste sikkert skjønner på tittelen så er jeg ganske lei av mitt lokale BMW verksted og har faktisk mistet tilliten til jobben de gjør, og ikke minst er jeg lei av å punge ut tusenvis av kroner for en jobb som de ikke klarer å utføre på en profesjonell måte. Dere lurer sikkert på hva som er galt med bilen, og det er selvfølgelig elektronikk feil noe som jeg selv vet er et helvete å feilsøke og finne ut av. Jeg er kanskje litt "streng" med verkstedet når jeg sier at jeg er oppgitt og at tilliten sakte har forsvunnet den siste måneden, men sånn blir det fort når man peiser ut med kroner og ingenting positivt skjer med bilen... Derfor vender jeg nå meg til dere for å forhåpentligvis treffe på noen som ar opplevd det samme, eller noen som kanskje vet hva feilen er eller faktisk vet hva feilen er, og ja jeg har søkt gjennom det meste av forum både nasjonalt og internasjonalt uten å finne noen konkrete svar på hva årsaken kan være. Så hvilken bil gjelder det: BMW 320DAT 2010 E91 (LCI), med henger feste og ca 150000 km på telleren. Hva er galt: Elektronikk feil der alt fra turteller og speedometer "hopper" opp og ned, Idrive systemet går av og på, ABS, parkbremse, antispinn, service lampe, osv lyser og blinker under oppstart eller under kjøring. Legger ved link til en video hvor man kan se tilnærmet lik feil som på min bil: Når oppstod feilen: Etter en lang og hard vinter så bestemte jeg meg for å sette bilen på vedlikeholds lading, og når jeg da fjernet laderen så opplevde jeg feilen for første gang. Jeg ble sykt stresset og fikk noen tips om at dette kunne skje, men at det bare var å koble av minus polen på batteriet i 30 - 60 min for å fjerne feilen, og ja det hjalp i ca 1 uke, så kom feilen opp igjen og jeg bestemte meg for å sende bilen til autorisert BMW verksted. Der ble det gjennomført feilsøking og etter mye om og men, kom de fram til at det kunne være AHM modulen til hengerfeste som var blitt utsatt for fuktighet. Og ja jeg hadde vasket bilen samme dag som den ble satt på vedlikeholds lading, men gjorde ikke noe unormalt mtp vasken... Hva ble gjort: Jeg hadde en god dialog med verkstedet og vi bestemte oss for at de skulle koble av AHM modulen og la meg kjøre bilen med modulen frakoblet for å se om den store elektriske feilen ble borte og ja det gjorde den, men nå var det en feilmelding om at det var en feil med hengerfeste modulen siden verksted ikke hadde programmert denne bort. Denne feilen fikk jeg info om at ville komme opp under oppstart av bilen. Jeg kjørte altså med frakoblet AHM modul helt fra mars til nå i juli og opplevde ikke noe til den store elektriske feilen, og dette informerte jeg også verkstedet om. Vi ble enige om at ny modul skulle monteres og programmeres slik at bilen ble i den stand den skulle være. Jeg punget ut nesten 6000kr for modulen og programmeringen + at jeg tidligere hadde punget ut nesten 5000kr for feilsøkingen som ble utført i mars. Jeg hentet bilen på verkstedet og der ble jeg møtt med smil og god stemning, for nå var bilen i orden og alt skulle være som normalt igjen sa den hyggelige manne bak kasse, men som skrevet tidligere måtte jeg are punge ut med 6000kr for jobben og den nye AHM modulen, så for min del så var ikke det så god kok... Tiden etter verksted besøket: Jeg satt meg i bilen, startet opp og ingen feil kom opp, bilen var endelig fikset og klar for nye km på veien trodde jeg... Et par dager senere ringer plutselig samboeren, hun har vært ute og handlet og skulle til å starte opp bilen og den store elektronikk feilene var kommet tilbake, skjermer blinket og ingenting virket som det skulle. Hun slo av bilen og lot den stå noen minutter og prøvde igjen, og vips så var feilen borte igjen. Siden feilen bare forsvant av seg selv tenkte jeg at jeg skulle kjøre bilen på en langtur og se om jeg kom til å oppleve noe av det samme, noe jeg ikke gjorde helt til over i går altså tirsdag 8.8.2017, feilen kom altså tilbake når jeg skulle hjem fra jobb. Jeg prøve å slå av bilen og la den stå i noen minutter, men det hjalp ikke jeg måtte hjem så jeg kjørte hjem mens hele systemet blinket som et stygt juletre fullt av lys... Når jeg kom hjem parkerte jeg bilen i garasjen og slo den av og på, da var alle lysa normale igjen, men nå fikk jeg bare varsel om rød service under oppstarten. For å si det mildt så kokte det i hodet, og jeg var ikke fornøyd med verken bilen, verkstedet, eller at kjerringa ikke hadde laget middag når ho hadde hatt fri en helg dag... Oh Lord tenkte jeg og begynte å søke på nett mtp hva som kunne være galt, og det kom opp så mye at jeg ble usikker på hva jeg skulle tro på. Noen tips som jeg fant på nett: - Gammelt batteri som holder på å dø ut, IBS (intelligent battery sensor) får systemet til å klikke helt. Selv har jeg målt spenningen på batteriet for å sjekke om det er ok. Måler 12,5V noe jeg mener skal være bra nok og ikke skape feil.. Kan vedlikeholds ladingen som ble utført i mars skadet batteriet??? - Andre mener det er dynamoen som er gåen, men når motoren går og jeg måler spenning på batteriet så får jeg opp 14V, noe som også er et godt tegn. - Noen mener også at det kan være FRM modulen som kan være skadet. + masse andre ting som kortslutning på ledningsnettet, feil på sikringer (alle er ok). Veien videre: Veien videre ja, hva skal jeg gjøre og har folk noen tips? Det er lite aktuelt å levere bilen på verksted når de ikke vet hva som kan være galt, har akkurat betalt 6000kr for en reparasjon og modul som ikke løste problemet. Selv føler jeg at verkstedet ikke feilsøker systematisk mtp bytte av batteri og andre kritiske elektroniske komponenter og virkelig tester bilen før de sier at den er OK, noe som igjen har ført til at tilliten er helt borte... Håper dere har noen tips eller triks mtp veien videre, selv er jeg er åpen for forslag på hva jeg kan gjøre for å muligens finne feilen. Hilsen en oppgitt BMW eier. På forhånd takk!
  8. E84 - Central Electronics Failure

    Hei. Jeg har fått opp denne meldingen på min X1. Første gangen kom bare meldingen opp samt bilde av bilen på bukk. Så kjørte jeg hjem og ladet batteriet. I dag kom den igjen. Kjørte med fulladet batteri og etter ca 20km kom feilmld. Denne gang med turteller som hoppet litt og div lamper som lyste. Bilen virker ellers helt fint. Jeg byttet olje og oljefilter for en stund tilbake. Da kom jeg bort i kabelen på toppen av dynamo og det kom en gnist. (Irriterende nærme oljefilterhuset). Mistenker at jeg selv kanskje er kilden til dette selv og det er nesten mer irriterende. Finnes det en sikring som har koblet ut så dynamo ikke virker? Det er veldig trangt bak hanskerommet hvor noen sikringer sitter. Og hva "tegnet" for en dynamo eventuelt er, kunne jeg ikke se. 😅 Finnes det andre plasser jeg kan se? Dynamoen var ikke gratis så jeg, så vil helst vite at den må byttes før jeg kjøper. Mvh Sindre.
  9. E39 abs sensor

    Har en e39 1997 hvor abs sensor og antiskrens lampe lyser. Bytta abs sensor men fortsatt feil. I følge diagnose måler ikke høyre bakhjul. Hvordan går jeg fram for å fikse dette? Kan jeg tvinne sammen kablene? Er det hjernen som er svidd? Må på eu i sommer og lite trolig at den går gjennom med disse feilene.. HELP ANYONE
  10. E39 abs sensor

    Har en e39 1997 hvor abs sensor og antiskrens lampe lyser. Bytta abs sensor men fortsatt feil. I følge diagnose måler ikke høyre bakhjul. Hvordan går jeg fram for å fikse dette? Kan jeg tvinne sammen kablene? Er det hjernen som er svidd? Må på eu i sommer og lite trolig at den går gjennom med disse feilene.. HELP ANYONE
  11. Har akkurat byttet veivsensor og har hatt ute innsugsmanifoild. Da vi satte tilbake innsugsmanifoilden glemte vi slangen til tomgangsregulatoren, og da vi startet motor gikk den naturligvis veldig ujevnt. Uvitende om at det var tomgangsregulatoren som ikke var tilkoblet løftet vi opp fuel-railen for å se om dysene var montert riktig. Da vi satte dysene på plass igjen ville ikke bilen starte i det hele tatt. Ingen gnist, og ingen bensin frem. Er det noen som vet hva som kan feile?😞
  12. BMW M550D X, driftsikkerhet etc

    Heisann NÅ har jo M550Dx vært på markedet en stund og prisene er jo på vei til å bli hyggelige. Er det noe spesielt en må se etter på disse med tanke på driftsikkerhet, feil, mangler etc? akseptabel km.stand før en må regne med større vedlikehold på turboer etc ? Informer meg Har googlet her og ellers men dukker ikke opp mye info føler jeg.
  13. Nødmodus

    hei har en x3 -05 diesel 2.0...gikk å lugget i en god tid før den gikk i nødmodus ble skiftet gløderele og glødeplugger uten at dette fikset problemet ble skiftet egr ventil og da ble den grei en stund for hver oppstart kommer den opp med alt fra en til seks feilmeldinger ved utkopling av egr ventil kommer den ikke opp med feilmelding om dette, men da går den tilsynelatende som den skal jording av motorstyring blir det neste som skal sjekkes av verksted nå over helgen er det noen som har en formening om hva som er problemet? ( går det greit å blende egr?) på forhånd takk Rune
  14. Hei. Jeg har en e53 med DSP. Jeg har fått lyden i anlegget, men etter 1-2 uker kutter lyden og når jeg setter inn den gamle radioen med den blå tilkoblingen, kommer lyden tilbake. Har noen vært borte i dette? Og er det noen som har el skjema på den blå pluggen?
  15. HJELP! Lysproblem

    Hei. Har en BMW 318i E46 2001 mod. Plages med at grøftlysene blinker, selv når motoren er avskrudd. !!? Hva kan dette være? Takk på forhånd
  16. Hei, prøvde og ta en diagnose på min bmw e36 m3, men fikk bare feil på hjerne og airbag fekk ikke kontakt med noe aent, noen som har tips eller innspill? 95mod cab m3
  17. Vi har en 2008 mod bmw X3 som vi har hatt noen problemer med feil på lysene. Første gang så slo blinklyset seg på og indikatoren for langlysene var aktivert uten at det var på. Hadde den inne på bmw for sjekk og dei skifta høydejusteringssensor da de meinte det var mest sannsynlig. Men i dag så slo blinklyset seg på OG langlyset slo seg på! fikk ikkje slått av dette! kjørte 40min (blei nesten gal!) med dette uten at det ga seg. stoppet og startet bilen. har koblet fra batteriet og på igjen. uten noe forandiring. Starter eg bilen så står langlyset på og blinklyset blinker. har ingen mulighet for å slå av lysene. det er ingen reaksjon! er det noen som har vert borti det samme???
  18. bmw 1 serie, hjelp!

    har en bmw 1 serie 1,6 bensin 05mod, kjørte en liten tur, stoppet for å sjekke noe mens bilen gikk på tomgang, plutselig lyste det helt villt i dashbordet, prøvde å daue bilen å starte på nytt men dette ville ikke la seg gjøre, hadde en mistanke om dårlig batteri så fikk trillstartet den, fikk deretter start på den men dauet av hele tiden, slo av lysene,aircondition og radio da gikk den greit fram til 4000rpm så dauet den av igjen men så lenge jeg holdt den under gikk den "ok". vindusviskere og vindusheis funket ikke iløpet av turen hjemmover, da jeg kom hjem prøvde jeg å bytte batteri, det funket ikke. prøvde også å bruke start kabler men til ingen nytte. startmotoren slår heller ikke inn. hva kan være feil?
  19. BMW E60 2004 520i

    Hei, har en BMW E60 2004 520i som har et problem. Når jeg kjører med den så hopper den i turtall opp og ned, det hjelper av og til å skifte gir, men jeg aner ikke hva dette kan være. Det hjelper av og til å ta den i sport modus også.. Jeg vet at girkassen har dårlig olje, men kan det være det?? er det en sensor kanskje? noen av dere som har hatt lignende problemer?
  20. Feil med frontlykter

    Har bmw e39, men etter jeg hadde ute venstre frontlykt og satte den på igjen er begge lyktene begynt å tulle. Alt er ''omvendt'' på spaken inn i bilen, når lysene er av så er kjørelysene på, når de står på parklys kan jeg skru av og på kjørelysene, men knappen spaken fungerer omvendt. Når den står i midt stilling er lysene på, men når jeg dytter den frem kommer kjørelysene på. Og når jeg har knappen på det siste hakket der kjørelysene skal være på hele tiden så står langlysene på hele tiden å man kan ikke skru dem av. Har dere vært borti noe lignende? Alt av koblingene til lyktene er satt inn rikitig.. Har også hatt elektrisk feil med baklysene tidligere om det har noe å si.
  21. Har hatt bilen inne på verksted å der vet de ikke helt hva som er galt. Jeg får opp feilkodene "5" og "7" på VF og HB ABS sensor. ABS og antispinn lampe står på konstant, den sletter seg ikke når jeg skrur bilen av og på. Om jeg sletter feilkoden går ABS og antispinn lampen bort. MEN, når jeg begynner og kjøre så slår den inn med en gang / når jeg såvidt bremser. Deretter slår ABS og antispinn lampen seg på igjen, å vil ikke gå av før feilkoden er slettet. Det er bare venstre foran (VF) og høyre bak (HB) som slår ut, de andre fungerer helt fint. Ting som er prøvd å fikses/byttes: - Rensket hvor sensorene står på navet, foran og bak. - Sjekket alle sikringer. - Rensket stikket hvor sensoren står, i hjulbuen. - Byttet ABS sensorer, foran og bak (OEM kvalitet) byttet to ganger, samme feil hver gang. - Hjullager HB (det som ble byttet ut hadde hål i seg og var defekt, men dette fikset ikke problemet) Så ifølge verkstedet gjenstår det da bare å sjekke ledningsnettet, eller bytte ABS hjernen. (På denne bilen ligger hjernen separat inni bilen, og ABS pumpen i motorrommet) Vil helst ikke måtte kjøpe en "ny" hjerne for så å få denne kodet og byttet, uten at det løser problemet. Har heller ikke feilsøkt noe på ledningsnett før, å er litt usikker på hvor jeg skal begynne. Har tilgang på måleapparat.
  22. Hei! Har en 2004 E46 320D m/ HK stereo og navi. I går oppdaget jeg at det ikke kommer lyd fra venstre side av stereo-anlegget i det hele tatt. Samtlige høytalere, inkl den i hattehylla er døde. Dette gjelder både radio og aux. Noen som har vært borti dette? Har ikke begynt å demontere og feilsøke enda, da jeg foretrekker å vite hvilke connectorer som har hvilke signaler, og hvor kablene går. Jeg har ikke klart å finne skjemategning, men antar at alle lydkilder går inn til head unit, og ut til forsterkeren i bagasjerommet. Høyttalerne i hattehylla har vel en egen forsterker som får signal fra hovedforsterkeren?
  23. Ulyd reimdrift e60 520d

    Hei. Har en ekstrem iriterende ulyd framme i motoren. har bytten reim, strammer, største reim hjule og servopumpe(brukt pumpe) uten at lyden forsvant. Når jeg ruser motoren til over 1000 omdreininger så strammes strammern opp og lyden forsvinner. mitt lokale verskted sverger til at det er servopumpen som er ødelagt, men ble som sakt ikke noe bedre av og bytte den. Kan det være at strammern jeg byttet er deffekt ? Legger ved en liten videosnutt av lyden. På forhånd takk for svar VID_20160723_175854.mp4
  24. girkasseproblem?

    Hei. Det er noe muffens med automatkassen på bilen. Det virker som om girkassen feiler når den prøver å gå opp i "overdrive". Det kommer en litt rar vibrasjons lignende lyd etterfulgt av et lite effekt-tap før den går tilbake til 5.gir. Den har ellers ingen problemer med giring overhodet, og dette skjer bare på lavt turtall når den går fra 5. til "overdrive". Kjører jeg i 90 eller mer skjer ikke dette, bare når jeg ligger i ca. 80 km/t eller lavere. Det er lett å provosere frem i motbakker og gir også da et større utslag m.t.p. lyd og effekttap. Noen som har peiling?
  25. Hei, er ny på detta luftfjøring greine, og luftfjøringen min virker ikke! jeg har sjekket begge bælgene dem er hele, men lampa som indikerer at det er noe feil med luftfjøringen lyser konstant, og bilen er liksom alltid lav i ræva men ikke helt nede, og plutslig dagen etter har den heist seg igjen iløpet av natta og er nesten så høy som den skal være.. men veit liksom ikke helt hvor jeg skal starte å feilsøke siden den virker nå og da, og er liksom litt dyrt og koste på ny kompressor bare for å se om det er den som er gåen. setter pris på om noen har noe forslag til hva jeg kan prøve