Søk i nettsamfunnet

Viser resultater for emneknaggene 'feilmelding'.



Flere søkevalg

  • Søk etter emneknagger

    Skriv inn nøkkelord separert med kommaer.
  • Søk etter forfatter

Innholdstype


Kategorier

  • Nyheter om BMW
  • Fra Forumet
  • Nyheter om Bimmers.no
  • Sett på Nett
  • Bimmers+

Kategorier

  • Teknisk
    • Teknisk
    • Koding og diagnose
    • Bilstereo, multimedia og navigasjon
  • Annet
    • Annet BMW og motorprat
    • Bilder og filmer / Show-off
    • BMW-prosjekter
    • Alt annet / Off topic
    • Bimmers.no
  • Kjøp & Salg
    • Salg & Info - Bedrifter/Næringsdrivende
    • BMW-biler selges
    • BMW-deler selges
    • Felger & dekk selges
    • Ønskes kjøpt
    • Annet selges

Blogger

  • MKJ sitt hjørne
  • oddis' Blogg
  • MKJ's Blogg
  • TRF Performances Logg
  • Marthe's bmw
  • bmw520d's Logg
  • HD91's M3/M5 Logg
  • Oggu
  • And-reas' Logg
  • E21_323i's Logg
  • magnusbs1's Logg
  • XHS' Logg
  • 30EWMB's Logg
  • Jan Øyvind Svendsen's Logg
  • alessiE46's Logg
  • x6 M-sport's Logg
  • Rune s' Logg
  • Ludvigs E28's Logg
  • narvee36's Logg
  • Kawa's Logg
  • Marie's Logg
  • Karzan2's Logg
  • And-reas' Logg
  • 1 serie's Logg
  • FJPopp's Logg
  • robertbge's Logg
  • Thbj's Logg
  • Glennern's Logg
  • Kyrresen's Logg
  • abu
  • abu
  • TERJE GJØSE
  • bayerske motor werke
  • BMW 635 CSI 1985
  • m
  • led strips
  • Torstein
  • herman
  • BMW e36
  • lambda
  • Jeg søker bare menn på BMW
  • Ove Andreassen
  • E34 Prosjekt
  • Reparasjonstips
  • BMW E31
  • Reparasjon av skinnseter
  • quandt1960

Finn resultater i...

Finn resultater som...


Startdato

  • Start

    Slutt


Sist oppdatert

  • Start

    Slutt


Filtrer etter antall...

Ble med

  • Start

    Slutt


Gruppe


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted:


Interesser:


Kjøretøy

Fant 12 resultater

  1. Hei, etter dagesvis med søking, prøving og feiling må eg sjå meg slått av datateknologien:/ Problemstilling: har en e60 pre-face med gåen lysmodul, har byttet modul i fra en brukt tilsvarende bil, men en smule forskjell på lys var det selvfølgelig. min er bi-xenon og h8 Halo på parklys bil eg tok lysmodul fra kan ha hatt LED parkly og Xenon (satt i en led pære på park for og teste 0 feilmelding). lysa virker på bilen BORTSETT fra parklys/AE, får feilmelding på langlys men dei virka, bortsett fra flash/passing light eller ka i hon det heite. Så.... eg har ordna meg en k+DCAN kabel, der følgte med en cd med drivere, inpa, ncs etc og div... fekk installert alt etter punkt og prikke, fått øvd meg litt og fått en grei nok oversikt til og kunne gjennomføre det eg skal, MEN så kommer problemet med ncs, eg for tilkobling av bilen når eg velger chassi etc, får opp alle modulene, velger da LMA modul og skal få lest av denne så får eg en feilmelding som lyder følgende: ERROR in CABD! Look at CABI.ERR and ERROR.LOG COAPI-2000: EDIABAS or SGBD error & SYS-0005: OBJECT FILE NOT FOUND. (bilde vedlagt) har søkt litt på nettet, noen mener installasjons feil og noen mener update. søkte etter update, fant en link med ncs expert mappe som skulle vere nyere, hjalp hvertfal ikke. noen snille sjeler her som kanskje veit om ka problemet vere og kanskje har en løsning?:) error.log ligger som vedlegg. error.log
  2. Hei, når jeg begynner å kjøre med bilen min så står det alltid open door i instrumentpanelet selv om alle dørene er igjen.. har skiftet kontakten som sitter i låsen i B-stolpen på førerdøren uten hell. Vet ikke hva denne er til? Får heller ikke låst bilen med knappen i midtkonsollen, og lyset slår seg ikke på eller av når jeg åpner/lukker dørene.. dette er veldig irriterende når det er mørkt ute og jeg må hente noe i bilen :/ noen som faktisk vet hva som må gjøres?
  3. thomasandsjoen

    Feilmelding på lys X5 08mod

    Skulle dra en henger idag, og måtte bruke overgang til 7 polet kontakt. Fikk ganske kjappt feilmelding på sidelys venstre side. Mistet lyset i "ringene" på venstre lykt. Etter å ha koblet fra henger og overgang, slo jeg av å på bilen igjen. Var borte en stund, men så kom feilmeldingen igjen. Er lys i ringene en stund til feilmelding kommer, så slukker di. What to do?
  4. Ivmany

    08 520d e61

    Har feilmelding på servotronic på min 520d e61 08mod, den kan fungere litt etter start men kutter likt med feilmeldingen. Den er feilsøkt på verksted uten funn.. Er det noen der som har en ide om hva som er feilen? Er det tannstang, servopumpe...
  5. Øyvind L.

    Elektrisk feil 118d.

    Noen som har vært borti disse feilmeldingene på en E87 118d ifra 2006 noen gang? Alt startet med at vindusvisker foran plutselig stoppet midt på ruta. Startet å stoppet bilen(lukket døra og låste den og låste opp igjen) og da begynte de å virker igjen i ca 2 minutter før de stoppet igjen og ville ikke starte. Koblet av minus pol på batteriet i 5 min og da jeg koblet på minus igjen så lyser alle varsellamper i instumnetet. INGENTING viker i instrumentet, kan ikke låse den, vinduer bak virker ikke, abs osv virker ikke, kommer ikke inn i bakluka og ikke minst, jeg får ikke kontakt med bilen med Autologic maskin.. Fant ut at den tykke kabelen som går under bilen inn på batterikassa var dårlig. Når jeg tok i den så løsnet den så trodde det var feilen, så fikset men det var det hjalp ikke. Bilen starter og går. Lysene virker. Men ikke noe mer. Har koblet vekk abs sentral, motorstyring og alle bokser i bagasjerom, men forsatt samme feilen. Har også sjekket at det er spenning på + kablene som kommer opp i motorrommet.. Har sjekket en del sikringer også. Takker for svar eller tips til feilsøking
  6. GRÅDAHL

    bmw 318 2011

    hei. har fått noen feilmeldinger på displaiet om motorfeil. redusert effekt men kan kjøres(pent) til bmw verksted for sjekk. Noen som har noen ide om hva dette kan være?
  7. jhansa

    Skifte børster på kompressor

    Hei! noen som har skiftet børster på kompressoren hvis den er helt død? Evt DIY og hvor man kan få tak i deler?
  8. egeland92

    Feilmelding F10. Dipped beam.

    Hei å hå folkens! Etter en kjøretur på saltede veier for ett par uker tilbake, så høytrykkspylte jeg bilen da jeg kom hjem. Jeg spylte den blandt annet i hjulbuene fremme. Der hvor luken til frontlykta er. Etter dette ble lyset i frontlykta rosa. Både på fjern,- og nærlys. Se vedlagt bilde. Ingen feilmeldinger dukket opp. Men nå, etter ett par uker så dukket det opp en feilmelding. "Dipped beam. Left dipped beam failure." Av og til så er det ikke lys i det hele tatt på fjern,- og nærlyset. Det veksler mellom og være dødt og rosa. Er det noen som vet hva feilen kan være? Reiner med at det ikke hjelper og bytte pære? Kan det være driveren/styreenhet til lykta/pæra som må byttes?
  9. Hallis

    Strømproblemer på E61

    Hei. Jeg har en 2005 BMW 525D E61(min første BMW), som jeg har hatt siden mars. Bilen har gått veldig bra inntill for ca 3 mnd siden. Jeg var ute og kjørte, hadde kjørt 20 min før skjermen i dashbordet begynte å blinke, forøverig ingen feilmeldinger. Jeg stoppet før å slå av bilen å starte på nytt å se om problemet forsvant. Jeg klarte derimot ikke å få start påd en igjen. Jeg hadde ikke noe annet å gjøre enn å ringe til NAF. De kom raskt og jeg fikk start hjelp. Han sjekket dynamoen å han sa den klarte å levere 14,8 volt, noe som var mer enn perfekt ifølge han. Han hadde ikke med seg instrument for å teste batteriet men han ringte ett nærliggene verksted å avtalte at jeg kunne komme innom for en batteritest siden han hadde glemt utstyret sitt. De fant ut at batteriet var i topp stand å fant ikke ut noe mer. Bilen gikk i flere uker uten problem. Plutselig en dag igjen kom blinkingen i skjermen tilbake, jeg turte ikke å stoppe å bare snudde å kjørte hjemover. Etter en stund kom den ene feilmeldingen etter den andre, alt fra lys og vindusheis til ladeproblemer og girkasse.. Jeg kom meg hjem og fikk satt bilen på lading for sikkerhetsskyld. Etter noen timer gikk bilen fint igjen. Etter ca en uke skjedde det samme igjen, jeg satte nesen hjemover igjen. Men jeg kom meg ikke hjem før bilen stoppet. Jeg fikk tak i noen med startkabler. Bilen startet og jeg koblet av startkablene, det gikk ikke 2 sekunder en gang før den stoppet igjen. Gjorde 2-3 forsøk til før jeg klarte å koble fra startkablene å kunne kjøre hjem, jeg hadde dem på i flere minutter med høyt turtall for å levere mere strøm.. Nå skjer dette flere ganger i uken.. Bilen får opp feilmeldinger og plutselig stopper mens jeg kjører.. Det er vel ikke noen som har vært ute for det samme eller noe lignende? Hva kan feilen være? Setter pris på alle tips og svar! Mvh Roger, en veldig fortvilet BMW eier... :/
  10. Hei! har nå fått dette symptomet så mange andre rundt om har(ifølge verdsveven iallfall) dvs melding om lavt oljetrykk.. etter motor er skikkelig varm og kombinert med gjerne kjøring over 80-90km/t en liten stund.. har da tenkt å bytte oljetrykksbryter, men ser og at den går meget lavt på tomgang min bil... dvs rundt 550-600 omdreininger når den er såpass varm og kjørt litt? har selvsagt nok olje, samt har sjekket oljetrykk som er normalt.. skulle gjerne fått opp tomgangen noe? har også automat så den skal jo vel ikke ligge så lavt? hva må til for å justere tomgang?
  11. Heisann! For noen dager siden fikk jeg en gul motorlampe i dashen på bilen. Da jeg ikke ante hva denne feilen var fant jeg ut at jeg skulle få tatt diagnose av kjøredatamaskinen slik at jeg fikk en feilmelding som sa ca hva feilen hva. Og da nærmeste BMW verksted ligger 2 timer med kjøring unna tok jeg heller turen innom nærmeste verksted med diagnoseverktøy, mekonomen. Jeg fikk en heftig lefse med ark, to stykker faktisk. Jeg hadde faktisk totalt 3 feil på bilen (tydeligvis). Bilen det er snakk om er en bmw 318is E46 1999 med M43 mtor som har gått ca 200 0000 km 2 i kategorien Motor: 112 Ventil variabel innsugningsrør 120 Luftmassemåler og 1 i kategorien service: 11 Termisk oljenivåføler og