Søk på Bimmers

Viser resultater for nøkkelord 'missing terminal 15'.



Flere søkevalg

  • Søk på nøkkelord

    Separer flere nøkkelord med komma
  • Søk på medlem

Innholdstype


Kategorier

  • Nyheter om BMW
  • Fra Forumet
  • Nyheter om Bimmers.no
  • Sett på Nett
  • Bimmers+

Forum

  • Teknisk
    • Teknisk
    • Koding og diagnose
    • Bilstereo, multimedia og navigasjon
  • Annet
    • Annet BMW og motorprat
    • Bilder og filmer / Show-off
    • BMW-prosjekter
    • Alt annet / Off topic
    • Bimmers.no
  • Kjøp & Salg
    • Salg & Info - Bedrifter/Næringsdrivende
    • BMW-biler selges
    • BMW-deler selges
    • Felger & dekk selges
    • Ønskes kjøpt
    • Annet selges

Blogger

  • MKJ sitt hjørne
  • oddis' Blogg
  • TRF Performances Logg
  • Marthe's bmw
  • bmw520d's Logg
  • HD91's M3/M5 Logg
  • Oggu
  • E21_323i's Logg
  • magnusbs1's Logg
  • XHS' Logg
  • 30EWMB's Logg
  • Jan Øyvind Svendsen's Logg
  • alessiE46's Logg
  • x6 M-sport's Logg
  • Rune s' Logg
  • Ludvigs E28's Logg
  • narvee36's Logg
  • Kawa's Logg
  • Karzan2's Logg
  • And-reas' Logg
  • 1 serie's Logg
  • FJPopp's Logg
  • robertbge's Logg
  • Lite E60 prosjekt
  • Thbj's Logg
  • Glennern's Logg
  • Kyrresen's Logg
  • abu
  • abu
  • TERJE GJØSE
  • bayerske motor werke
  • BMW 635 CSI 1985
  • m
  • led strips
  • Torstein
  • herman
  • BMW e36
  • lambda

Arrangementer

  • Alle relevante arrangementer

Fant 1 result

  1. Hei godtfolk! Har da kjøpt Rheingold ISTA-D og ICOM A2 som interface for en liten stund tilbake, har fungert fint til nå og har lest av en del biler blandt annet e36,e34,e60,e90, osv. MEN BMW E39 vil den altså ikke læse av, har en bmw e39 m5 selv som den virkelig ikke vil lese av, får opp "Missing terminal 15" og en annen feilmelding når jeg prøver å tilkoble. (se bilder) Holdt på å styrt med dette en god stund men finner ikke feilen, noen som har vært borti lignende? Setter pris på all hjelp!