Søk på Bimmers

Viser resultater for nøkkelord 'motor stopper'.



Flere søkevalg

  • Søk på nøkkelord

    Separer flere nøkkelord med komma
  • Søk på medlem

Innholdstype


Kategorier

  • Nyheter om BMW
  • Fra Forumet
  • Nyheter om Bimmers.no
  • Sett på Nett
  • Bimmers+

Forum

  • Teknisk
    • Teknisk
    • Koding og diagnose
    • Bilstereo, multimedia og navigasjon
  • Annet
    • Annet BMW og motorprat
    • Bilder og filmer / Show-off
    • BMW-prosjekter
    • Alt annet / Off topic
    • Bimmers.no
  • Kjøp & Salg
    • Salg & Info - Bedrifter/Næringsdrivende
    • BMW-biler selges
    • BMW-deler selges
    • Felger & dekk selges
    • Ønskes kjøpt
    • Annet selges

Blogger

  • MKJ sitt hjørne
  • oddis' Blogg
  • MKJ's Blogg
  • TRF Performances Logg
  • Marthe's bmw
  • bmw520d's Logg
  • HD91's M3/M5 Logg
  • Oggu
  • And-reas' Logg
  • E21_323i's Logg
  • magnusbs1's Logg
  • XHS' Logg
  • 30EWMB's Logg
  • Jan Øyvind Svendsen's Logg
  • alessiE46's Logg
  • x6 M-sport's Logg
  • Rune s' Logg
  • Ludvigs E28's Logg
  • narvee36's Logg
  • Kawa's Logg
  • Marie's Logg
  • Karzan2's Logg
  • And-reas' Logg
  • 1 serie's Logg
  • FJPopp's Logg
  • robertbge's Logg
  • Lite E60 prosjekt
  • Thbj's Logg
  • Glennern's Logg
  • Kyrresen's Logg
  • abu
  • abu
  • TERJE GJØSE
  • bayerske motor werke
  • BMW 635 CSI 1985
  • m
  • led strips
  • Torstein
  • herman
  • BMW e36
  • lambda
  • Jeg søker bare menn på BMW
  • Ove Andreassen
  • E34 Prosjekt

Arrangementer

  • Alle relevante arrangementer

Fant 1 result

  1. E39 full stopp

    Har nå byttet både veivhussensor og kamakselsensor, feilsøkt motoren, eneste feil som kom opp var kamaksel sensor. Bilen startet igjen etter bytte, kjørte ei runde om skulle parkere bilen da stoppet den igjen ! Prøver og starte den, men den bare går på starteren ! Når den har stått lenge nok, da starter den igjen, men når den bare står på tomgang så dør den, og sånn går det ! Hva kan dette være ? Har sjekket at bensin pumpa går, kommer bensin i railen, gnist på alle plugger, strøm i dysene. Hjeeeelp !