Søk på Bimmers

Viser resultater for nøkkelord 'problem'.



Flere søkevalg

  • Søk på nøkkelord

    Separer flere nøkkelord med komma
  • Søk på medlem

Innholdstype


Kategorier

  • Nyheter om BMW
  • Fra Forumet
  • Nyheter om Bimmers.no
  • Sett på Nett
  • Bimmers+

Forum

  • Teknisk
    • Teknisk
    • Koding og diagnose
    • Bilstereo, multimedia og navigasjon
  • Annet
    • Annet BMW og motorprat
    • Bilder og filmer / Show-off
    • BMW-prosjekter
    • Alt annet / Off topic
    • Bimmers.no
  • Kjøp & Salg
    • Salg & Info - Bedrifter/Næringsdrivende
    • BMW-biler selges
    • BMW-deler selges
    • Felger & dekk selges
    • Ønskes kjøpt
    • Annet selges

Blogger

  • MKJ sitt hjørne
  • oddis' Blogg
  • MKJ's Blogg
  • TRF Performances Logg
  • Marthe's bmw
  • bmw520d's Logg
  • HD91's M3/M5 Logg
  • Oggu
  • And-reas' Logg
  • E21_323i's Logg
  • magnusbs1's Logg
  • XHS' Logg
  • 30EWMB's Logg
  • Jan Øyvind Svendsen's Logg
  • alessiE46's Logg
  • x6 M-sport's Logg
  • Rune s' Logg
  • Ludvigs E28's Logg
  • narvee36's Logg
  • Kawa's Logg
  • Marie's Logg
  • Karzan2's Logg
  • And-reas' Logg
  • 1 serie's Logg
  • FJPopp's Logg
  • robertbge's Logg
  • Lite E60 prosjekt
  • Thbj's Logg
  • Glennern's Logg
  • Kyrresen's Logg
  • abu
  • abu
  • TERJE GJØSE
  • bayerske motor werke
  • BMW 635 CSI 1985
  • m
  • led strips
  • Torstein
  • herman
  • BMW e36
  • lambda
  • Jeg søker bare menn på BMW
  • Ove Andreassen

Arrangementer

  • Alle relevante arrangementer

Fant 52 results

  1. Skiltlys E61 2008

    Hei, Har et høyre skiltlys på min 2008 E61 525XD som tidvis har gitt varsel siste måned. Tenkte det måtte være pæra, men har idag forsøkt å bytte pære uten at det hjalp. Sjekka pæreholderen og pluggen som går inn på pæreholderen, og der er det ikke strøm. Noen som har vært borti dette før, og har tips å komme med? Som sagt har varselet dukket opp i dashbordet med jevne mellomrom siste måned, og siste uke har varselet vært der konstant. Har lest litt om muligheter for brudd i kabler ved hengsel i toppen av bakluke. Kan det være et sted å starte?
  2. E39 Elektriske problemer

    Hei! Har gått til innkjøp på en E39 528IAT 99 mod. Den hadde noen elektriske problemer når jeg kjøpte den da forrige eier koblet + på -..... Det meste er ordnet opp i, men det er fortsatt noen irriterende feil som dukker opp bare av og til, men ofte nok til at det er frustrerende! Noen ganger når jeg stopper bilen og drar ut nøkkel, slår baklysa seg på. Jeg kan også betjene frontlys via lysbryteren fremme. Om jeg vender lysbryteren til 0 slår frontlysene seg av, mens baklysa fortsatt er på. Dette problemet oppstår som oftest etter dagens første kjøretur, og forsvinner stortsett etter en kjøre tur til der jeg stopper og starter bilen to-tre ganger, så forsvinner det. Har lest at noen hadde lignende problemer, men da med at navigasjonsskjerm ikke slo seg av. Da ble instrument panelet byttet og problemet forsvant. Jeg har enda ikke byttet LCM. Noen som har forslag til hva problemet kan være? En annen ting er at vindusviskerne plutselig stopper uten forvarsel. Her også må jeg stoppe og starte bilen noen ganger før de plutselig fungerer som normalt igjen! Noen tips?
  3. E39 Elektriske problem

    Hei! Har gått til innkjøp på en E39 528IAT 99 mod. Den hadde noen elektriske problemer når jeg kjøpte den da forrige eier koblet + på -..... Det meste er ordnet opp i, men det er fortsatt noen irriterende feil som dukker opp bare av og til, men ofte nok til at det er frustrerende! Noen ganger når jeg stopper bilen og drar ut nøkkel, slår baklysa seg på. Jeg kan også betjene frontlys via lysbryteren fremme. Om jeg vender lysbryteren til 0 slår frontlysene seg av, mens baklysa fortsatt er på. Dette problemet oppstår som oftest etter dagens første kjøretur, og forsvinner stortsett etter en kjøre tur til der jeg stopper og starter bilen to-tre ganger, så forsvinner det. Har lest at noen hadde lignende problemer, men da med at navigasjonsskjerm ikke slo seg av. Da ble instrument panelet byttet og problemet forsvant. Jeg har enda ikke byttet LCM. Noen som har forslag til hva problemet kan være? En annen ting er at vindusviskerne plutselig stopper uten forvarsel. Her også må jeg stoppe og starte bilen noen ganger før de plutselig fungerer som normalt igjen! Noen tips?
  4. Jeg har søkt inne på forumet her uten å finne noe tilsvarende problem som jeg har. Når jeg prøver å koble til bluetooth, så finner rett og slett ikke mobilen min, enheten/bluetooth ID i bilen. I det siste har den vært litt ustabil (med å koble seg ut under samtale og da har det vært vanskelig å koble den til igjen). I forrige uke forsvant forbindelsen helt. Dvs at ID til bilen ikke vises som enhet på min mobil. Dette gjelder uansett hvilke mobiler jeg prøver - ingen finner bluetooth ID'en. Bluetooth enheten er markert som "på" i menyen. Jeg har tatt strømmen og ventet 1 time før jeg koblet den til igjen. Ingen forandring. Noen gode råd eller erfaringer rundt dette med en løsning på problemet? Bilen min er norsk, E60, 2007 mod, 525D, facelift Runar
  5. Hei. Bytter til 1din spiller i bilen min og alt er plug and play, men kommer ikke lyd med mindre jeg åpner førerdøren i en viss posisjon og holder den der? Har noen hørt om problemet eller kansje bare noen tips til en som ikke er så erfaren med dette. Har byttet vindus heis men skal vell ikke ha noe med de og gjøre. Takker for alle slags svar Håkon
  6. Gul motorlampe e46

    Hei. Har et kjempeproblem. Har solgt min e46 320 med 2.2 motor 2002 mod. Tidligere har motorlampa lyst gult, har derfor tatt diagnose på verksted der de har lest ut først kamsensor eksos(byttet 2000.-) lampe kom så tilbake og ny avlesing kamsensor innsug(3000.-) Byttet plugger, luftfilter og bensinfilter. Kom så tilbake og ny avlesing luftmengdemåler, kjøpte denne brukt og verkstedet slettet koder på ny. Lampe tilbake, fant da sprekk i innsugingsbelgen. Byttet denne og lampe slukket selv og var borte i 2mnd. Kom tilbake da bilen var strømmløs, og Bmw leste av feilkoder og slettet. Som sagt har nå solgt bilen og førte kvelden lyser lampa. Tips mottas. Takk
  7. Hei! Har opplevd et lite problem på min 320d Xdrive 2009-modell, og det er at omtrent hver gang jeg parkerer bilen min for så og starte den igjen, så ryker sikringen til Klimabetjening/AC, knapper til setevarmere og parksensor. Det skjedde plutselig 1-2 ganger i uken, mens det nå har blitt mer frekvent, hvor sikringa ryker nesten hver gang jeg starter bilen. Sikringa ligger i hanskerommet og er en 10A sikring merket med "77". Noen som kan gi meg tips, svar eller forslag til hva jeg kan gjøre for å finne ut av problemet? På forhånd takk! Mvh, Torbjørn
  8. Night Vision

    noen med erfaring på night vision? når jeg prøver å slå på night vision så går skjermen over i svart en liten stund før den går tilbake til forrige skjermbilde fra idrive. noen som har hatt samme problem? virker som den venter på signal når jeg slår den på for så å ga tilbake når den ikke får signal..
  9. Problemer alarm e46 320i

    Hei! Alarmen på bilen min fungerer ikke eller blir ikke aktivert når jeg låser bilen. Hvis jeg drar ut sikring nr. 49 - så går alarmen på bilen, og slutter når jeg tar den inn igjen. Noen som har erfaringer og kan komme med tips til hva jeg kan sjekke og kjente problemer? Bmw e46 320i 2001 mod.
  10. E90 elektrisk hengerfeste

    Hei Bimmers! Jeg har en 05' mod E90 320d, som plages med hengerfestet. Problemet er at det låser seg ikke, verken i inne- eller uteposisjon. Bare henger og dingler under bilen. Har stripset det oppunder nå, samt dradd ut sikringa, men skulle gjerne hatt dette i orden så jeg kan hekte på hengern, som jeg drar rimelig ofte. Dette skjedde under forrige eiers tid, og han har forklart det slik til meg: Fungerte først. Skulle ta det inn en vinter så han fikk bilen enda litt lengre inn i garasjen (20- ute) og når han trykte på knappen gikk det ned, men klikka ikke i lås når han dytta det oppunder. Noen som kan ha en viss peiling? Legger ved et bilde av bilen også jeg
  11. Hei folkens. Jeg har nå gitt opp på min 520 i 1997 mod. Problemet er at tenningsnøkkelen ikke vil vri seg noen vei (står i på posisjon). Jeg kan dra nøkkelen ut og sette den inn igjen men jeg får ikke startet den. Er det noe jeg kan fikse selv og hva må jeg gjøre? Eller må den på verksted?
  12. Hei, har en BMW 320D(2008 n47) som det er noe galt med og klarer ikke å finne ut av. Det virker som kjølevæsken ikke sirkulerer, nedre radiator slange er lunken og myk. Den øvre er hard og varm. Det kommer heller ingenting ut av den lille slangen som går fra radiator til beholder (se video). Byttet radiator, termostat og vannpumpe fortsatt samme... Frykter det er toppakning 🙁 noen som har en formening om hva problemet kan være? IMG_0681.MOV
  13. E36 M50b25 non vanos start problem

    Hei, har problemer med å få start på bilen... Har nettopp byttet motor i den fra en M50b20 til en non vanos M50b25. Tingen er at den ikke starter den får verken bensin eller gnist... Alt av ledninger skal være på plass... (ledningsnettet følgte med den nye motoren) har prøvd med 2 forskjellige hjerner. Begge skal være non vanos (Bosch 0 261 200 403/402) Har også prøvd å bytte veivsensor. Mulig det ligger noe startsperre i ECUen? Har sjekket om eg har ews2 modul under hanskerommet men er ikke noe der... Bilen er en 94 modell Takk for alt av svar, begynner å bli rimelig lei av dette biler har snart stått i 1 år...
  14. BMW E36 CAB problem

    God kveld! Hentet i sommer ein E36 320 CAB som var planen å resturere etter kvart. Medan eg starta smått med bilen, prøvde eg å ta ned cab'en for å få luftet bilen innvendig skikkelig. Kallesjen løftet seg såvidt opp, men stoppet fort. Sidan denne bilen har stått i rundt 7 år uten å bli startet eller brukt, tenkte eg at det meste trulig har satt seg, og kanskje det mekaniske innvendig hadde godt av litt smøring Spørsmålet er: Har nokon tips til kva so kan vere galt? Og, har nokon eit tips til korleis eg kan ta ned cab'en manuelt? Er snakk om heilautomatisk system. Takkar for eventuell respons
  15. E39 528i, cruise control PROBLEM!

    nå har jeg manglet cruise kontroll på biln i 1 år, og det driver meg vannvidd. skjedde rundt den tiden jeg drev og innstalerte en cd spiller i bilen(tror ikke det har noe med det og gjøre). og nå kommer cruise kontroll lampa på når jeg trykker på knappen, men den vil ikke aktiveres/funke i hastighet. har sjekket modulen til cruise kontrollen om det var knekt tannhjul inni der, men den såg hel og fin ut. finner ingen sikringer som er gådt heller. vaieren ser også ok ut. noen som har kjennskap til detta problemet?
  16. BMW E53 X5 med memory stol problem

    Hei! Min 2003 E53 X5 har et problem med memory funksjonen på både den elektriske fører stolen og den elektriske ratt justeringen. Noen som har erfaring med hva dette kan skyldes? Finnes det noen styringsenhet som er felles for disse?:) Mvh Eirik Furuli
  17. girkasseproblem?

    Hei. Det er noe muffens med automatkassen på bilen. Det virker som om girkassen feiler når den prøver å gå opp i "overdrive". Det kommer en litt rar vibrasjons lignende lyd etterfulgt av et lite effekt-tap før den går tilbake til 5.gir. Den har ellers ingen problemer med giring overhodet, og dette skjer bare på lavt turtall når den går fra 5. til "overdrive". Kjører jeg i 90 eller mer skjer ikke dette, bare når jeg ligger i ca. 80 km/t eller lavere. Det er lett å provosere frem i motbakker og gir også da et større utslag m.t.p. lyd og effekttap. Noen som har peiling?
  18. E61 Problemer

    Hei! Håper noen sakkyndige kunne hjelpet meg da min elektriske kunnskap har en grense. Problemet er, vindusviskerene har begynt og tulle fælt. Det begynte med at di plutselig begynte og stoppe litt oppe på ruta. men nå, om jeg trykket spaken ved rattet ned en gang så går viskeren sirkus 15 ganger før den stopper og da stopper den hvor den måtte føle for på ruta. Jeg kan starte den igjen 1 gang til og den gjør det samme da men da må jeg enten daue bilen eller vente 5 min før jeg kan bruke di igjen. det er samme prosedyre om jeg presser hendelen oppover, 15-20 ganger også bom stopp.... Noen som vet hva det kunne være? ingen ulyder eller noe slik.... Så va det neste problem, bakluka vil ikke åpne seg. igen reaksjon, alt det andre virker av det elektriske der bak utenom bakluka. Går denne elektroknikken gjennom et rele eller noe som kan ha påvirkning til dette? Jeg mistenker ikke kabelbrudd men gudan vet hva.. Håper på svar! Robin
  19. Det hele startet for 1-1,5 uke siden da 16:9 skjermen ikke slo seg av når nøkkelen ble tatt ut av tenningen og bilen ble låst, slik den skal gjøre. Skjermen forble på til den ble slått av manuelt. Idag da bilen skulle startes var batteriet flatt. Etter at bilen er blitt prøvd startet noen ganger lyser bremselysene bak, selv når nøkkelen er ute, men disse slukte når tenningen ble slått på og av igjen. Etter noen timer lading av bil og lesing i manualer begynte vi og prøve oss fram med å fjerne og skifte ut diverse ting. Alle reléene i bagasjerommet blei nappet ut uten resultat (leste at K3 hadde noe med alt av radio, nav modul og skjerm), nav modulen og skjermen framme er fortsatt på, uten nøkkel i tenningen. I tillegg til at nav modulen og skjermen ikke skrur seg av så blinker bremselysene bak når nøkkelen vris fra posisjon 1 til 0 på tenninga. Blinket kommer etter 1-2 sekund etter tenninga er slått av. Eneste måten å få slått av nav og skjerm er å ta sikring 56 i bagasjerommet. Dette er prøvd uten resultat: Reléene bak er som sakt tatt ut uten resultat LCM er byttet med en vi vet fungerer (siden bremselyset blinket) Radio modul i bagasjerom koblet fra Nav modul MK4 koblet fra (skjerm lyste fortsatt opp, men uten bilde, kun svart) Alle sikringer som har med radio, nav og skjerm tatt ut (nav og skjerm sluttet å funke, men bremselys blinket fortsatt) GM3 er skiftet Vi har no kommet til ett punkt der vi står fast og ikke lenger vet hva vi kan prøve.. Er det noen her som har vært borti eller hørt om lignendes problem før???
  20. e39 540

    Hei folkens! Jeg søker råd om bilen min som ikke funker som den skal. Hadde bilen inne til kontroll og der fant de fort ut at motoren ikke gikk skikkelig på sylinder 8. De byttet om coil 1 og coil 8, sikkert for å sjekke om problemet følger coilen. Men merkelig nokk forsvant problemet. I ca 2 dager. Jeg ble rådet til å kjøpe ny coil om problemet kom tilbake. Så jeg anskaffet en splitter ny coil og byttet ut coil 1 på bilen da jeg antok at det var coilen som tidligere sto på sylinder 8 som var problemet, men det var det ikke. Mens jeg rotet under panseret oppdaget jeg at ledningen og kontakten som går til coilen på sylinder 8 var meget fuktig, og den "sokken" som ligger utenpå var søkk våt. Jeg tørket rent og sprayet med elektrospray for å rense og drive ut fukt. Da gikk plutselig motoren rent. Men den gleden varte ikke lenge. Jeg skrudde på dekselet som går over coilene med et smil om munnen, men når jeg skulle ta meg en joy-ride så var samme problemet tilbake så fort jeg startet bilen. Jeg er først og fremst veldig forundret over at ledningen inn til coil 8 var våt, og at det BARE var den som var våt. Men det funket ikke å bytte coilen som i utgangspunktet var antatt å være feilen. Dog når jeg fikk vekk fukt, så gikk motoren som smurt helt til jeg satt på dekselet igjen. Så jeg står litt fast. Er det coil, fukt eller noe annet som er problemet? Jeg tenker at det kansje er brudd i den lendningen... Men jeg trenger litt hjelp her. Takk
  21. Problemer med strøm på BMW E61

    Hei. Kjøpte en 06 mod BMW E61 525dat i fjor sommer. Bilen har fungert feilfritt helt til i vinter, da den begynte å åpne glassluka bak av seg selv. Dette var da et problem jeg kunne leve med inntil jeg kunne få ordnet det, så stresset ikke noe særlig med det. Men etterhvert så begynte bilen å bli tom for strøm om morgenen, uten noe forvarsel. Dette har hendt tre ganger nå, nå sist så skjedde det morgenen etter jeg hadde tatt en lang tur med den, så batteriet skulle ha vært godt oppladet. Batteriet i seg selv ble byttet i fjor sommer av forrige eier som sier at det ble gjort på bmw verksted og at det ble kodet og alt det der. Bilen står nå på lading, men jeg sitter å klør meg i huet over hva som kan være galt, så lurer på om noen her inne med litt mer peiling eller erfaring enn meg har noen tips til hva jeg bør begynne å se på? Har forresten ikke panorama tak og det er tørt og fint i bagasjerom. Vet ikke om det har noe å si, men bilen sto ikke i garasjen hver gang det har skjedd, men den sto ute i regnet. Målte også ladingen mens bilen sto på tomgang og den ladet rundt 14,9V (litt høyt etter min erfaring, vet ikke hvordan det skal være på disse bilene), men spenningen var ikke veldig stabil, hoppet litt mellom 14,5V - 14,9V. Kjørte diagnose for et par uker siden, kom opp noen feilkoder, men har ikke tatt ny diagnose siden, så vet ikke om de lå inne pga at den har vært tappet for strøm. Om dere trenger noe mer info så skal jeg prøve å svare så godt som mulig. Takk på forhånd for svar.
  22. Hei. Håper noen vil ta seg tid til å hjelpe meg litt på vei! Turteller og forbruksmåler er død, bremsevæskelyset lyser konstant. Jeg har nå byttet speedometer i min BMW. Fant en lik modell på finn.no og tenkte dette ville gjøre susen. Men den er fortsatt likedan. Mistenker at det er forsøkt å bytte speedo før, og lurer på om det trenger å kodes om? Eller er det andre triks? Det jeg har prøvd: Forsøkt å la bilen gå strømtom, ved å koble ut batteriet ila natten, i håp om å nullstille noe. Jeg har kjørt test på speedo og alt fungerer under testen. Ser ikke ut som bilen har blitt tuklet så mye med sånn ellers. Dvs, den er veldig original og i ellers veldig god stand. Er det noen rundt Oppland/Hedmark - Oslo som kunne hjulpet meg med dette? Ringte BMW og spurte, og de skulle ha huset, bilen og kjerringa for å hjelpe meg! Men er det kun de som kan gjøre dette? Jeg trenger hjelp!!
  23. Hei! Jeg har har en BMW 520i E39 2000-modell. I dag da jeg skulle starte bilen etter jobb, satt meg halvveis inn i bilen for å skru på tenningen (mulig jeg var borti viskerspaken) samtidig som jeg vred om tenningen. Uansett, dette har resultert i at på vindusviskervalg 0 (nøytral) så går de på lav hastighet, valg 1 = full hastighet, valg 2 = samme som 0 og på 3 = full hastighet. Jeg får med andre ord ikke satt de på en setting der de er av, jeg mangler intervall (som egentlig er ett hakk opp). Det er akkurat som om de har "hengt seg opp" på 2 hastigheter. Jeg har forsøkt å ta ut sikring nr. 1 i hanskerommet for å se om dette "resatte" viskervalgene, men uten hell. Spyling osv fungerer som normalt, jeg har ikke regnsensor såvidt jeg vet. Er det noen som vet hva dette skyldes og eventuelt hvordan jeg fikser dette?
  24. Hei! har akkurat gått til innkjøp av en BMW e39 523ia 1996.Har lest en del på dette forumet og digger entusiasmen her inne!!! Håper det blir noe respons på dette emnet! Greia er: Fikk kun en nøkkel, da reservenøkkel (den med lykt i seg) med bilen når jeg kjøpte denne. Fikk skaffet meg en ny nøkkel med sentrallås fra BMW, men problemet startet når vi skulle programmere nøkkelen med bilen. Her har vi da forsøkt den standard måten: 1: Sette i nøkkelen, vri om til steg 1. 2: Ta ut nøkkelen 3: presse og holde inne åpne (den med pil på) 4: trykke 3 ganger på "lås" Her skjer det da ingenting. Nøkkelen fungerer akkurat som den skal, har også sjekket sikring i bagasjen samt forsøkt å holde nøkkelen nærme speilet. Av en eller annen grunn får jeg ikke dette til å fungere. Bilen ser grei ut og fungerer greit, men ser tendenser til at tidlige eier"e" ikke har vært spesielt bil kyndige da det har blitt gjort en del rare ting: panserwire festet i førerhus er revet i filler, matter er dårlig festet, alle lister rundt om i bilen er festet dårlig. Bare sånne irriterende ting som hvis det hadde blitt gjort med tålmodighet ville alt sett mye "penere" ut. Tidligere eier har byttet frontrute på denne bilen og pakninger osv rundt frontruten ser forferdelige ut (!). Det jeg tenker kan ha skjedd her er under frontrute bytte så har det blitt ødelagt med mottakeren som sitter i speilet. Noen som har erfaringer med dette? eller noen tips på hva som kan gjøres? Kommer en eventuelt ny tråd hvor det kommer litt bilder av bilen og eventuelle prosjekter jeg skal gjøre med denne!
  25. E39 er helt død. Ingen strøm i kjøretøy.

    Hei! Som siste utvei, ser jeg meg nødt til å spørre etter hjelp fra BMW-kyndige folk! Jeg har en E39 520IA som jeg ikke får strøm på i det hele tatt. Bilen hadde stått en stund, så jeg satt i et helt nytt batteri og fikk start på den. Den funket fint en hel helg før jeg satt den fra meg igjen i påvente av EU-Kontroll. Etter dette når jeg skulle flytte bilen var den helt død, reagerer ikke på andre batterier eller fulladet batteri. Virker som om den ikke får strøm fra batteriet, men med en gang jeg kobler til startkabler i motorrommet, kommer strømmen, men den er der bare helt til jeg tar av igjen startkablene. Den får ikke noe strøm fra batteriet i det hele tatt virker det som... Noen som har vært borti det samme, eller noen som eventuelt kan gi meg en pekepinn på hvor jeg må se etter løsninger? Setter stor pris på alle forslag! - Christian