Søk på Bimmers

Viser resultater for nøkkelord 'starter ikke'.



Flere søkevalg

  • Søk på nøkkelord

    Separer flere nøkkelord med komma
  • Søk på medlem

Innholdstype


Kategorier

  • Nyheter om BMW
  • Fra Forumet
  • Nyheter om Bimmers.no
  • Sett på Nett
  • Bimmers+

Forum

  • Teknisk
    • Teknisk
    • Koding og diagnose
    • Bilstereo, multimedia og navigasjon
  • Annet
    • Annet BMW og motorprat
    • Bilder og filmer / Show-off
    • BMW-prosjekter
    • Alt annet / Off topic
    • Bimmers.no
  • Kjøp & Salg
    • Salg & Info - Bedrifter/Næringsdrivende
    • BMW-biler selges
    • BMW-deler selges
    • Felger & dekk selges
    • Ønskes kjøpt
    • Annet selges

Blogger

  • MKJ sitt hjørne
  • oddis' Blogg
  • MKJ's Blogg
  • TRF Performances Logg
  • Marthe's bmw
  • bmw520d's Logg
  • HD91's M3/M5 Logg
  • Oggu
  • And-reas' Logg
  • E21_323i's Logg
  • magnusbs1's Logg
  • XHS' Logg
  • 30EWMB's Logg
  • Jan Øyvind Svendsen's Logg
  • alessiE46's Logg
  • x6 M-sport's Logg
  • Rune s' Logg
  • Ludvigs E28's Logg
  • narvee36's Logg
  • Kawa's Logg
  • Marie's Logg
  • Karzan2's Logg
  • And-reas' Logg
  • 1 serie's Logg
  • FJPopp's Logg
  • robertbge's Logg
  • Lite E60 prosjekt
  • Thbj's Logg
  • Glennern's Logg
  • Kyrresen's Logg
  • abu
  • abu
  • TERJE GJØSE
  • bayerske motor werke
  • BMW 635 CSI 1985
  • m
  • led strips
  • Torstein
  • herman
  • BMW e36
  • lambda

Arrangementer

  • Alle relevante arrangementer

Fant 24 results

  1. M30b30 uten gnist

    Har en fin 730 e32 for hånd, produksjon 1-7-1987 med m30 motor, og skal kjøpe den til helgen. Men bilen stoppet av seg selv for noen år siden under kjøring og har ikke startet siden. Motor går rundt når den tjinnes. Ifølge eier får den ikke gnist. Noen som har noen innspill her? Tenkte å bare kjøpe ny kam sensor og veivaksel sensor og hive disse på. Men er det noe annet som pleier å kuke seg på disse motorene elektronisk? Evt noen måte å diagnotisere sensorene? Er min første 7er, hatt 2 stk e34. https://www.motor-doctor.co.uk/camshaft-position-sensor-crankshaft-position-sensor/bmw/7er-reihe/7-e32/286-730-i-il Dette er delene jeg tenkte å kjøpe, altså bare kam og veivsensor.
  2. Bytte Dieselpumpe

    Hei! Kjøpte nylig en bmw 320d, bilen starter ikke. har en misstanke på dieselpumpen. noen som har noen erfaringer? hvordan er det og bytte disse?
  3. 06 530XDat Starter ikke!

    Hei! Jeg har en E61 530XD som ikke vil starte, bilen har fungert problemfritt den lille tiden jeg har hatt den, men det som skjedde som gjorde at den (mest sannsynlig) ikke starter er at jeg var litt ivrig og satt den i Drive før den hadde starta, slik at den stoppa igjen. etter dette får jeg opp 4x4 and dsc malfunction og start assistance inactive. Ting jeg har prøvd: - Hatt av batteriet i en hel natt mens jeg ladet det fullt opp - Koblet ut IBS (batteriføler) ¨- prøvd med begge nøklene, både i tenning og bare i bilen - Prøvd å starte den i N - Prøvd med startkabler - Sjekket jording til motor, og målt spenningsfall til starter, i orden. - Har lest av feilkoder med iCarsoft og får kun opp feilkoder på glødepluggene, noe som har vært defekt fra før av. -Gått inn på girkassemodul og datastreamer, der ser det ut til at girkassa tror den står i 3.gir. Står: ''actual gear: 3rd'' Nå håper jeg det er noen som kanskje kan hjelpe meg med å finne ut av dette, hvis ikke må jeg bite i det sure eplet å levere bilen hos forhandler, da vi skal reise på ferie til danmark med denne bilen til søndag. All hjelp mottas med stor takk! =)
  4. E91 320d 07. Starter ikke!

    Jeg var ute og handelt i nærbutikken. Jeg låser opp bilen som normalt(sentrallås). Setter meg inn og setter nøkken inn i tenningen. Ingen ting skjer. Det kommer ingen lys i displayet. Prøver å trykke på start knappen fremdeles det samme. Hører kun at det klikker i tenningslåsen men rattet er fremdeles låst. Har prøvd med startkabler. Målt batteri. Den er ok. Sjekket sikringer. Alt er ok. Har kun feilkode på tilleggsvarmer som har vært der i 6 månder. Setejustering, sentrallås, fjærnlys, kupelys virker. Er det noen som har vært bort i dette før. Eller kan tenke seg hva som kan være feil her ?
  5. Hei! prøver å hjelpe en ungdom som har kjøpt seg en E46 320 2003 modell, 150hk 2,0 diesel. utfordringen er at bilen ikke starter, en kan trille den i gang og tidligere eier har startet den med startgass.... , men via startmotor starter den ikke i det heletatt. har les ut følgende feilkoder: 4B90 Rail Pressure Control at Engine Start 4560 Rail Pressure Sensor - Plausibility - Pressure too Low 43F2 46F1 46D0 3F70 Eg tenker de to første feilkodene er grunnen til at den ikke starter, og etter at alle ble slettet er det bare 4B90 som kommer inn igjen. har tatt dysetest, og ser at dyse 1 og 2 lekker en god del igjennom ved kun å "kinne" bilen på startmotoren, prøvde derfor å holde igjen på returen i håp om å få trykket høyt nok til at den skulle starte om det er disse som er feilen, men uten noe resultat, startet ikke. Noen som har noen gode tips til å feilsøke videre? til info, var mye god info her: http://www.londonroadgarage.com/images/M47 DIESEL DIAGNOSIS GB-13-004-03 kw.pdf Mvh larsit
  6. Har en 318d 2008 model som har gitt meg masse problemer opp igjennom årene (les: dyrt). Snart gått 280.000km, bytta motor for 120.000 km siden. Bytta høytrykkspumpe dyser mm for 119.500 km siden. Bilen stod ubrukt 6-7 uker og ga beskjed om at battery low. Stod og gikk på tomgang 10 minutter før den stoppet av seg selv og vil nå ikke starte igjen. Ladet opp batteriet men starter ikke. Trillet bilen inn på nærmeste verksted, Mekonomen (Fondenes Auto?) Møllendalsveien. De råder meg til å sette bilen på Jaeger, tenkte jeg skulle rådføre meg her først.
  7. E39 530d Nødmodus

    Hei, har nettopp kjøpt meg en 525d som det er ettermontert 3l i. Sliter med feilkoder på motor, og siden dette er min første e39, har jeg enda ikke lært meg så mye om den. Har forstått det sånn at den fødepumpa som sitter i gulvet under sjåføtsetet er forpumpa. Den starter å går, men noen ganger har den en ulyd i seg, noe som da får meg til å tro den er moden for utskifting. (Kan både bli bedre å værre om du banker på den) Kjøpte bilen med turbohavari og et lass av feilkoder. Byttet turbo, og sjekket da tur og retur, og åndefilteret. Ser ut som problemet muligens var tett katalysator (veide ca 10kg) Gikk deretter inn å leste av feilkoder med WOW som vi har på jobb, å fant -Luftmengemåler -Ladetrykksregulator -Forpumperele -Trykkføler forpumpe -Ukjent. Slettet simpelten feilkoda på lmm, men trur den fremdeles kan være def. Ladetrykksregulatorn hadde jeg ut og rengjorde, å sjekka vacum"trykket". Husker ikke ekstakt hvor mye jeg hadde inn på den men rundt -0.6 bar. Prøvde å akivere den via pcen men det hjalp ikke. Fikk ikke vacum på out tappen på regulatorn. Sjekka kontakta med multimeter og hadde 5,34v konstant. Rengjorde kontakta og satte det i sammen. Sletta deretter feilkoder. Målte med ut til å ha -0,6bar på out tappen, og det endret seg etter turtall. Har ikke kommet tilbake feilkoder på den, men føles ut som det ikke er riktig turbodrag i den. Mulig lmm? Så nå sitter jeg her med DDE lampe og en bil som jeg føler går dårlig. Feilkoder på trykkføler forpumpe og forpumperele. Gått inn med pc og kan aktivere og deaktivere pumpa, og den surrer å går som den skal. Tilogmed satt i nytt rele til den (det baki) men feilkoda ligger der enda. Gikk på grafer på pcen, og sjekka forpumpetrykket. Den ligger i følge pcen på 0,2bar konstant. Har ingenting å si om pumpa går eller ikke. (Får en peak på 4,4 bar i 3sek når du aktiverer den, men trur allerhelst det er fordi følern får strøm?) Har også prøvd å forsiktig klemme dieselreturen som går tilbake til tanken med en tang, mens jeg ser på grafen, men trykket holder seg på 0,2 bar. Klemmer jeg slangen mer, bråstopper bare pumpa. (Blir samma prinsippet som på BTR) Noen som har noen ide om hvordan jeg skal gå fram? Klarer heller ikke finne noen trykkføler på forpumpa i motorrom, og jeg regner med den ikke sitter i pumpa da den bare har pluss og minus inn til seg. Irriterer meg at den går såpass dårlig, og at jeg har DDE lampa. Eller er det bare så enkelt at lmm er dårlig, men ikke så dårlig at den legger feilkode? Og at forpumpa rett og slett ikke klarer å lage nok trykk og at den kutter om du prøver å øke trykket manuelt? Håper noen her kan hjelpe meg og att jeg har gjort med forstått OG at det er i riktig forum?
  8. Hei! noen som kan hjelpe meg litt med el nett der min bmw e34 525tds touring ikke starter. Er snakk om innlsags motoren ikke slår inn fordi ledningen til den ikke får noen som helst strøm. Dette skjedde etter jeg tokk av dører og bakluke bak (alle ledninger til dører er pent montert av) mens bakluka bak har jeg klipt fordi jeg skal lodde bedre kjøter, Men! det er veldig rart at dette skulle komme plutselig. hørt noen snik snakk om startsperre og sånt men hvor burde jeg feilsøke? Vrir om tenninga og lys og instrument bla fungerer men siste hakket til starte skjer det ingen ting.
  9. Hei. Har en 2007 116i som av og til er helt dø når den skal startes, batteri er fullt oppladet, og alt lyser som det skal, men ingen feilkoder. Hører klikkelyd ved startforsøk, men motoren hugger ikke etter det engang. Noen som kjenner til dette? Mvh. Torbjørn G.
  10. Bmw e 30 m20b27 starter ikke..

    Hei. Har kjøpt en ny m20b27 motor til bilen min. den startet og gikk når den ble tatt ut men nå som jeg har montert den i min så starter den ikke. får bensin og har gnist på pluggene, men tror gnisten er for svak. Noen som har noen ide'er om hva det kan være? takk for svar.
  11. Hoi Har fått ett problem med min 316 i 04 mod. Plutselig under kjøring kom motor varsel lyset opp. Stoppet den etter litt, prøvde å start den men va ikke sjangs å få start. Prøvde igjen etter noen timer ,da starta den. Igjen fikk jeg ikke start etter at motoren ble varm. Måtte vent til den ble kald. Hva kan det være ? Kan det ha med luftmengdemåler å gjøre ? Børge
  12. E39-528ia starter ikke

    Hei. Har en 98 modell 528 ia som ikke vil starte. Planet og skiftet toppakning for en stund siden. Da startet den og gikk til den ble 50 grader. Nå starter den ikke i det hele tatt. Skiftet veivakselsensor, kamsensor, bensinpumpe og regulator. Noen som har diagnoseverktøy og kunne hjulpet i Trondheim. Mvh Håvar Fætten, 91596272
  13. BMW 316l 2004 starter ikke

    Hei. Kjøpe en BMW 316l 2004 her om dagen. Hun som hadde bilen hadde kjørt bilen når oljelampa hadde lyst ca 10 mil. Hun hadde stoppet bilen når ho kom hjem. Når hun skulle på jobb dagen etter hadde hun kjørt bilen 100m så stoppet den plutselig. Startet ikke etter det. mistenker at hun har kjørt den tørr for olje. Men sjekker det enkle først. sjekket først for gnist. Var en som var var god, men de 3 andre var veldig dårlig. Byttet coiler og plugger. Ble bra gnist på alle 4. Men bilen startet ikke. Reagerer heller ikke på startgass, men pluggene blir våt. Skal ta komp test i morgen, og skrive feilkodene her.
  14. E39 er helt død. Ingen strøm i kjøretøy.

    Hei! Som siste utvei, ser jeg meg nødt til å spørre etter hjelp fra BMW-kyndige folk! Jeg har en E39 520IA som jeg ikke får strøm på i det hele tatt. Bilen hadde stått en stund, så jeg satt i et helt nytt batteri og fikk start på den. Den funket fint en hel helg før jeg satt den fra meg igjen i påvente av EU-Kontroll. Etter dette når jeg skulle flytte bilen var den helt død, reagerer ikke på andre batterier eller fulladet batteri. Virker som om den ikke får strøm fra batteriet, men med en gang jeg kobler til startkabler i motorrommet, kommer strømmen, men den er der bare helt til jeg tar av igjen startkablene. Den får ikke noe strøm fra batteriet i det hele tatt virker det som... Noen som har vært borti det samme, eller noen som eventuelt kan gi meg en pekepinn på hvor jeg må se etter løsninger? Setter stor pris på alle forslag! - Christian
  15. E46 problem å starte

    Hei, jeg har problemer med å starte min E46 320d, startet og kjørte helt fint i dag, men på vei hjem så sluttet plutselig høytalerne i bilen og var bare lyd fra basskasse, jeg kjørte hjem og parkerte bilen. Prøvde å starte bilen senere i dag men da ville den ikke starte, vrei om tenningen, men sto bare å dunket å lysene blinket. prøvde å lade batteriet med startkabler og den startet etter det, men alle lysene ble ganske dimmet og radio og air condition var av, og kjøre lys lyste ikke og hvis jeg prøvde å sette på blinklys eller bruke noe elektronisk i bilen så bynte alt å blinke, jeg prøvde å kjøre en tur for å prøve å lade batteriet men bilen gikk såvidt frammover på 1. og 2. gir og alle lysene blinket mens jeg kjørte, speedometer funket ikke hvis jeg holdt inn gassen men hvis jeg slapp gassen og bare trillet så slo den seg inn igjenn. jeg kjørte den hjem igjenn og parkerte den, prøvde å se om den startet etter det, men det gjor den ikke. Hva kan være feilen her? batteri som er gåent og ikke tar imot lading, eller kan det være dynamo? har ikke så mye peiling på bil enda
  16. Vrir på tenningsnøkkelen. I posisjon 1 vises antall km og sikkerhetsselevarsellampen på. På andre hakk skjer ikke annet enn at det som lyste på hakk 1 dimmes ned slik at det nesten slokner. Vrir til startposisjon, intet annet skjer. Monterer voltmeter på batteriet, det viser 12,6V hele tiden. Måler på baksiden av tenningslåsen der strømmen kommer inn, så er det i posisjon 0 og 1 samme spenning som på batteriet. Vrir så til "tennings-hakket" (2) og batterispenningen detter til ca 1,96 volt på baksiden av tenningslåsen, men fortsatt 12,6V på batteriet. Likedan i posisjon for start (3). Tar nøkkelen tilbake til 0 eller 1, og etter noen sekunder er det 12,6 volt inn på tenningslåsen. Står den i posisjon 1, så vises antall km og sikkerhetsselevarsellampen med normal styrke etter noen sekunder. Idet at spenningen blir normal, så høres et klikk bak hanskerommet. Kobler til et hjelpestartbatteri med startkabler, så starter den med en gang. Den starter på neste forsøk uten ekstra startbatteri, men på 3 forsøk er den "død" igjen! Finnes det noen med erfaring om dette?
  17. Strømproblemer på E61

    Hei. Jeg har en 2005 BMW 525D E61(min første BMW), som jeg har hatt siden mars. Bilen har gått veldig bra inntill for ca 3 mnd siden. Jeg var ute og kjørte, hadde kjørt 20 min før skjermen i dashbordet begynte å blinke, forøverig ingen feilmeldinger. Jeg stoppet før å slå av bilen å starte på nytt å se om problemet forsvant. Jeg klarte derimot ikke å få start påd en igjen. Jeg hadde ikke noe annet å gjøre enn å ringe til NAF. De kom raskt og jeg fikk start hjelp. Han sjekket dynamoen å han sa den klarte å levere 14,8 volt, noe som var mer enn perfekt ifølge han. Han hadde ikke med seg instrument for å teste batteriet men han ringte ett nærliggene verksted å avtalte at jeg kunne komme innom for en batteritest siden han hadde glemt utstyret sitt. De fant ut at batteriet var i topp stand å fant ikke ut noe mer. Bilen gikk i flere uker uten problem. Plutselig en dag igjen kom blinkingen i skjermen tilbake, jeg turte ikke å stoppe å bare snudde å kjørte hjemover. Etter en stund kom den ene feilmeldingen etter den andre, alt fra lys og vindusheis til ladeproblemer og girkasse.. Jeg kom meg hjem og fikk satt bilen på lading for sikkerhetsskyld. Etter noen timer gikk bilen fint igjen. Etter ca en uke skjedde det samme igjen, jeg satte nesen hjemover igjen. Men jeg kom meg ikke hjem før bilen stoppet. Jeg fikk tak i noen med startkabler. Bilen startet og jeg koblet av startkablene, det gikk ikke 2 sekunder en gang før den stoppet igjen. Gjorde 2-3 forsøk til før jeg klarte å koble fra startkablene å kunne kjøre hjem, jeg hadde dem på i flere minutter med høyt turtall for å levere mere strøm.. Nå skjer dette flere ganger i uken.. Bilen får opp feilmeldinger og plutselig stopper mens jeg kjører.. Det er vel ikke noen som har vært ute for det samme eller noe lignende? Hva kan feilen være? Setter pris på alle tips og svar! Mvh Roger, en veldig fortvilet BMW eier... :/
  18. bmw e90

    Hei er det noen her som har erfaring med at bilen stopper og ikke vil starte igjen i det heletatt alle sikringer er intakte tennplugger er nye og batteri er i orden ? Hva kan det være som hindrer bilen i og starte ?
  19. Bmw e36 320i starter ikke.

    Hei, jeg har en bmw e36 320i med en m52 motor. En dag så skiftet jeg batteri fordi det ble dårligt. Så ville den ikke starte. Den har ikke gnist eller bensin. Har skiftet tennplugger, bensin filter, kamakselføler. Motoren dreier rundt. Noen forslag ?
  20. Hei. Var ute å kjørte med bilen en dag da den plutselig bare døde av. Tanknåla viste litt under kvart tank, men jeg tenkte først at det kanskje var måleren som var feil. Da fyllte jeg mere bensin på tanken og bilen startet opp. Kjørte hjem og vasket bilen utvendig senere på dagen. Etterpå hadde jeg bilen stående å gå på tomgang, da den plutselig døde igjen. Da startet den ikke! Sjekket at bensinpumpa gikk og byttet tennpuggene, men til ingen forandring. Senere på dagen startet bilen og etter det gikk den i flere dager. I dag stoppet bilen IGJEN da den sto å gikk på tomgang og jeg får IKKE start. Har forøvrig GTR panser med lufteinntak bla over powerfilteret som står på bilen (Har nettopp kjøpt bilen), om det kan ha noe å si. Prøvde å unngå å få så mye vann nedi hullene, selv om jeg tviler på at dette er årsaken.. Vet også at "trekkspill" slangen fra innsugsbelgen til tomgangsregulatoren er sprukket Noen som har tips eller erfaring med dette? På forhånd, takk!
  21. Hjelp.... Parkerte 728 min på gården her om dagen, og nå vil den ikke starte... Starteren går, og hører "små" tenninger, men skjer ikke noe mer... Byttet plugger da disse ikke så helt bra ut lengre.. Dette hjalp ikke... Også prøvd kondensfjerner og startgass uten hell... Noen som har et forslag på det neste jeg kan prøve... Er det noen kjente feil, eller en spesiell sikring som kan ryke?? Alle forslag tas imot med takk
  22. e39 523 97'

    Heisann, har byttet til orginalt innsug igjen etter å ha hatt på ett M50B25 innsug, men den gikk surt å dro dårlig på lavt turtall, var noe annet slangeoppsett på den andre men siden jeg ikke har gjort jobben selv er det vanskelig å se hvor alt skal, men har sett etter min søster sin 520, men i det vi skal starte den er den helt død.. vi finner heller ikke gnist på plugg/coil 1 så tror ikke resten har det heller, Gikk på alle 6 før innsugsbytte, den tenner ikke så vidt det er en gang, noen som veit hva som kan være feilen?
  23. Bmw E36 318i Cab startet ikke.

    Heisan. kjøpte meg for drøyt et år tilbake nå en Bmw 318i Cabriolet. Problemet er at den ikke starter. trolig grunnet startsperren. har skiftet ECU, EWSII, og Nøkkel chipen som jeg satte inn i den gamle nøkkelen og da erstattet den gamle chipen. Ville ikke skifte alle låsesystemer i bilen. og eventuelt da bare tenningen i med at det er tungvint å ha flere nøkler til bilen.. Bilen gir fremdeles ingen tegn til liv. men har hørt at alt må nullstilles når enn bytter ut startsperre systemet, vet ikke om det stemmer eller om det er en annen feil. men har nå bestilt en ECU SCANNER som forhåpentligvis kan gi meg svar på evt. feil med bilen. Da jeg var til å skrudde litt og fikset litt små ting med bilen idag, oppdaget jeg en klikkelyd når tenningen står i hakk 2. klikkelyden har enn ca. 3 sekund mellomrom mellom hvert klikk. og jeg kom frem til en "boks" som dette kom ifra. det er kraftige klikk som kommer fra denne. men har ingen anelse på hva denne gjør, og om det kan være noe av problemet.. og når tenningen står på imens denne klikke lyden fortsetter, begynner det å lukte litt antydning til brent etter ca. 1 min. så tok da tenningen av og ble veldig nyskjerig på hva denne mystiske boksen var. HVA ER DETTE, PÅ BILDET? Is there any help out there? - Joachim
  24. 320D M47 starter ikke!

    Hei! Har en 2000 modell 320D M47 som ikke starter, det begynte med en defekt hovedpumpe, denne er nå byttet. Det jeg har gjort/sjekket: Veivakselgiver, ok Luftet dyser, kommer bra trykk og mengde, ok. Tatt komptest, ligger på 30-32BAR ok Kontrollert timing på pumpe og motor, dette er ok Kontrollert matepumpe, ok Eneste feilminne som ligger inne er defekt sensor i dyse 4, bmw originaltester sier at motoren skal kunne gå selv om sensoren er ute av funksjon. Programmert DDE Initiert DDE mot EWS Slept bil i 4km i gir med moderat gasspådrag, ingen antydning til at den skulle starte, men det forsvant c.a 5 liter diesel fra tanken på den turen, og den har ikke lekket inni motor eller utenpå motor, dette tyder på at dysene åpner? Det jeg tenker å gjøre nå er å ta ut alle 4 dyser og rengjøre de, sjekke om de støver slik de skal Og deretter kontrollere timingen for 3. gang, begynner å bli litt lei nå.. Er TRF her med noen gode løsninger kanskje?