Søk i nettsamfunnet

Viser resultater for emneknaggene 'startproblemer'.



Flere søkevalg

  • Søk etter emneknagger

    Skriv inn nøkkelord separert med kommaer.
  • Søk etter forfatter

Innholdstype


Kategorier

  • Nyheter om BMW
  • Fra Forumet
  • Nyheter om Bimmers.no
  • Sett på Nett
  • Bimmers+

Kategorier

  • Teknisk
    • Teknisk
    • Koding og diagnose
    • Bilstereo, multimedia og navigasjon
  • Annet
    • Annet BMW og motorprat
    • Bilder og filmer / Show-off
    • BMW-prosjekter
    • Alt annet / Off topic
    • Bimmers.no
  • Kjøp & Salg
    • Salg & Info - Bedrifter/Næringsdrivende
    • BMW-biler selges
    • BMW-deler selges
    • Felger & dekk selges
    • Ønskes kjøpt
    • Annet selges

Blogger

  • MKJ sitt hjørne
  • oddis' Blogg
  • MKJ's Blogg
  • TRF Performances Logg
  • Marthe's bmw
  • bmw520d's Logg
  • HD91's M3/M5 Logg
  • Oggu
  • And-reas' Logg
  • E21_323i's Logg
  • magnusbs1's Logg
  • XHS' Logg
  • 30EWMB's Logg
  • Jan Øyvind Svendsen's Logg
  • alessiE46's Logg
  • x6 M-sport's Logg
  • Rune s' Logg
  • Ludvigs E28's Logg
  • narvee36's Logg
  • Kawa's Logg
  • Marie's Logg
  • Karzan2's Logg
  • And-reas' Logg
  • 1 serie's Logg
  • FJPopp's Logg
  • robertbge's Logg
  • Thbj's Logg
  • Glennern's Logg
  • Kyrresen's Logg
  • abu
  • abu
  • TERJE GJØSE
  • bayerske motor werke
  • BMW 635 CSI 1985
  • m
  • led strips
  • Torstein
  • herman
  • BMW e36
  • lambda
  • Jeg søker bare menn på BMW
  • Ove Andreassen
  • E34 Prosjekt
  • Reparasjonstips
  • BMW E31
  • Reparasjon av skinnseter

Finn resultater i...

Finn resultater som...


Startdato

  • Start

    Slutt


Sist oppdatert

  • Start

    Slutt


Filtrer etter antall...

Ble med

  • Start

    Slutt


Gruppe


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted:


Interesser:


Kjøretøy

Fant 17 resultater

  1. Erikkk

    BME E46 318ci - Startproblemer

    Hei. Har nettopp hatt bila på verksted etter diagnose og skifta lambdasonde før og etter cat, hatt problem med at den går dårlig på tomgang, bila går helt fint no. Men den starte ikke. Har hatt problemet her en gang tidligere, men da starta den plutselig dagen etter igjen. Har prøvd med reservenøkkel også, låst bila og låst opp bila og deretter prøvd å start bila xx antall ganga, men starte fortsatt ikke. Har lagt til video som vedlegg for å vise problemet, med lyd. BMW.MOV
  2. Hei, Dette er første gang jeg skriver til dette forumet, så vil starte med å takke for et flott forum med masse nyttig informasjon. Jeg har en BWM 528i 1999 modell som den siste tiden har begynt å oppføre seg rart. Når jeg starter bilen om morgenen eller f.eks. etter jobb, starter den umiddelbart og går som en klokke. Men dersom jeg stopper bilen for så å starte på nytt etter noen minutter, er det så vidt den vil starte (typisk 4-5 sekunder før motoren tenner). Ved videre kjøring er motoren skikkelig daukjørt og må typisk gi dobbelt så mye gass for å oppnå tilsvarende moment som normalt. Når bilen har stått en stund, fungerer alt som normalt igjen. Jeg har googlet og søkt i dette forumet uten å finne tilsvarende problem, men er det noen her som kan ha en formening om hva som er galt? Vil ta bilen på service, men hadde vært fint å ha en forståelse av hva som foregår før jeg tar med bilen til verkstedet. Hilsen Eirik
  3. Bmwnisse

    Bmw e91

    Hei! Har en bmw e91 318d 08 mod som ikke får start. Hver gang jeg trykker på start så kommer det bare en «klikke lyd», har aldri hadd dette probleme før. Noen som har erfaring med dette? Slenger med en film fra youtube der en kar har samme problem. takk for svar! https://youtu.be/l1IEhYtGszA
  4. Atle 92

    E91 320d 06mod starter ikke

    Hei. Jeg har en e91 320d som ikke vil starte. Har prøvd start kabler og nytt batteri, men hører bare en liten klikke lyd etter glødesymbolet kommer opp når jeg trykker på startknappen. Alt elektrisk fungerer ellers. Er automat så får ikke tauet i gang den heller. Veldig takknemlig for svar.
  5. knut_e_busland@hotmail.com

    Starttrøbbel

    Hei. Prøver igjen her. Jeg har byttet Eksosmanifold, gløderele å kabel til gløderele har også byttet tempsensor på motor. Setter sammen bilen igjen men nå starter ikke dritten. Får feil på fuelrail at den mister trykket. Har luftet systemet å det kommer diesel. Hva er det jeg har gjort galt? Alt er satt sammen slik det skal men allikevel vil ikke bilen starte igjen. Bilen startet å fungerte som den skulle før byttet av manifolden.
  6. m-mann

    E39 523i 1997 starter ikke

    Er det noen som kan hjelpe?? Har lest mye om dette på nett og i forum men finner ikke noe konkret som passer min situasjon. Det som er skjedd er at jeg har en e39 523 som har stått i snart et halvår pga en kjølevannslekasje og har ikke hatt tid til å utbedre dette før nå. Fikset vannlekasjen og klasket i et nytt batteri da det som sto i var gammelt og dårlig. Når jeg skulle starte opp for å begynne å fylle kjøleveske startet bilen, men motoren var tung for starteren å dra rundt da den hadde stått så lenge men startet med en gang når den fikk fart på seg. Bilen gikk litt, men når jeg skulle til å fulle veske så hadde jeg selvsagt glemt å blandet ut kjølevannstilsettningen (doh), så stoppet bilen så jeg ikke skulle kjøre tørr vannpumpen og overopphete motoren. Når jeg hadde blandet ut og skulle starte opp igjen skjer det absolutt ingenting, ingen lyd fra startmotor eller rele, ikke noe tengn til at den trekker noe strøm eller lignende. Min første tanke var at det var så høy strøm når jeg startet første gang at jeg sjekket alle sikkringer (tror jeg har sjekket alle) og de er helt fine. Prøvd med reservenøkkel med tanke på startsperre/ews, men ingen forskjell. Allt i dash lyser og allt annet ser ut til å virke. Foruten at den har alarm på ryggelys og skiltlys. Har vert borti nyere biler der når enkelte lys ikke fungerer vil ikke bilen starte som en sikkerhetsfunksjon, men har aldri hørt om dette på en bmw og i allefall ikke på en 97-mod???? Noen som har noen ideer. Er det ews som som plutselig skulle begynne å kødde seg til opp i allt det andre? Er da altså en E39 523 manuel 1997. (Eller da en 98-mod førstegangsregistrert i des. 97 om det har noe å si.)
  7. amentia

    E46 320D 2003

    Min 2003-modell 320D (chippet til 196 HK) har et litt merkelig problem. Når jeg starter den når motoren er kald, for eksempel om morgenen, starter den med en gang, men jo varmere motoren er, desto lengre tid tar det å starte den, Uansett så går den helt rent når den først har startet, og har ingen andre problemer knyttet til dette. Hva kan det være som gjør at den blir vanskeligere å starte til varmere motoren er? På diagnose kom det egentlig ingenting.
  8. Nessa

    Bmw 523i starter når den vil

    Min bmw 523i har startproblemer. Den starter når den har lyst. Bilen har nytt batteri. Lurer på om det kan være startsperrenoe på bilen. Fjernkontroll på nøkkelen virker heller ikke.
  9. Apekatt87

    E39 døde etter start

    Hei Skulle starte bilen min i dag (96 E39 528 automat stasjonsvogn). Den startet og holdt det gående i ca 10 sekunder, så døde den. Fikk ikke start på den igjen. Jeg hører at bensinpumpa går og at starteren slår inn. Etter jeg har prøvd å starte den, så kommer det en "tikkelyd" fra det jeg tror er et rele på passasjersiden hvor du har sikringsboksen. Det jeg også registerte var at når jeg trykte på åpne-knappen på nøkkelen, så gikk lyset i kupeen på, men den åpna ikke dørene så jeg måtte åpne med nøkkelen. Kan det være noe startsperre-greier? Om så, hvordan fikser jeg det? Noen som har noen ide om hva det kan være? Er dette en "klassisk" feil på E39? Takker for svar!
  10. amentia

    E46 320D (2003)

    Har en 320D fra 2003 som har gått snart 230.000. Den har tidligere ikke hatt noen problemer med å starte, men i dag (etter først å ha startet uten problemer hjemme), fikk jeg plutselig problemer utenfor et kjøpesenter. Jeg kinnet i 10-15 sekunder før den plutselig startet og gikk helt normalt. Ingen fusking etter det. Det rare er at mens jeg kinnet så var den ikke etter i det hele tatt. Det føltes som om den overhodet ikke fikk diesel. Etter å ha kjørt noen km, var det en ny stopp og akkurat det samme skjedde da jeg skulle starte igjen. Kinnet og kinnet i 10-15 sekunder, før den plutselig startet og gikk helt normalt til jeg var hjemme igjen. Hva kan problemet være? Dieseltilførsel? Hva kan jeg i såfall gjøre?
  11. Boxxaholic

    E90 325i N53 2009

    Hei. Har en 2009 E90 LCI 325i N53. I det siste har den begynt å kinne lenge når motoren er kald. Starter helt normalt hvis det er litt lunk i motoren, men om morgenen og når jeg skal hjem fra jobb kan den stå og kinne opptil 5-6 sekunder før den starter. Virker som den går normalt ellers. Den har gått i nødmodus en gang også. kinnet lenge, fusket såvidt idet den startet og gikk ikke på tomgang. Dette skjedde kun den ene gangen. Noen som har vært borti dette problemet før ?
  12. Jeg har startproblemer med bilen min og jeg har prøvd å feilsøke litt selv da jeg ikke får kjørt eller tauet (Automatkasse) den til verksted for eventuelt en diagnose og feilsøking. Jeg lurer på om det er noen på forumet her som kan stå til rådighet for å hjelpe meg med å kjøre en diagnose på bilen + en mulig koding av ews da jeg begynner å mistenke at den er problemet. Holder til i Holmestrand som er i Vestfold fylke. Problemstilling og feilsøking: Når jeg vrir om nøkkelen til hakk 2 så kommer alt av lys/display på og alt virker som normalt. da jeg vrir den helt rundt er alt dødt og det skjer ingenting. I begynnelsen av problemet så kunne jeg bare vri om nøkkelen et par ganger hvor den da plutselig startet helt fint uten problem. Over tid så ble det bare verre og jeg måtte vente noen dager før den plutselig startet på første forsøk helt fint, nå er den helt død og har ikke startet på et par uker. - Jeg har byttet med nytt batteri, rengjort jording/kabler til batteri og motor samt sjekket sikringer i E boksen og ved batteriet (ikke vært i sinkring/rele boksen under hanskerommet). - Jeg koblet + mot + over startmotoren med et skrujern for å se om starteren var i orden (tenning på) . Den går som bare av det men motoren starter ikke, jeg dro da opp baksete for å høre om bensinpumpa starter/bygger trykk. Det gjør den og sikringen har jeg jo sjekka siden den ligger blant motorsikringene i E boksen. - Jeg har byttet tenningskontakten som ligger bak tenningslåsen uten at det ga et positivt resultat. Jeg har også et nytt hoved/motor rele + et nytt start rele som jeg har tenkte jeg kunne prøve å bytte. Jeg har en tegning jeg fikk fra billia i drammen som sier at motor rele`et er plassert i E boksen i motor rommet noe haynes boka mi også sier. Men der den egentlig skal stå så er det bare et tomrom og jeg har 3 rele som står ved siden av hverandre og ikke 4 i følge tegninga. Start rele vet jeg ikke hvor skal stå da jeg har ingen tegninger eller oversikt over hvilke rele som er til hva. Men den trur jeg ikke trenger å bytte da jeg hører et klikk i fra en av rele`ene i E-boks ved startsforsøk av motoren. Men det jeg da lurer på er om det faktisk er start rele som klikker eller om det også er andre rele som blir aktivert samtidig ved vridning av nøkkel. Hvis noen har noen tips/råd eller hva som helst så taes det med stort takk.
  13. morgan123

    Bmw 320d touring E46 Startproblemer

    Hei Jeg har en bmw 320d touring 2003 modell stasjonsvogn. Bilen har stått i 6 mnd ukjørt og jeg skulle starte den opp forrige uke med startkabler. Det funka ikke. Så ladet jeg opp batteriet, satte det på igjen og fikk starta bilen. Ja starta den og gikk helt fint i 2 dager. 3 dagen så skulle jeg ut og starte bilen igjen så ville den ikke starte første gang jeg dro om nøkkelen. Andre gang jeg dro om så starta den treigt etter at jeg hold nøkkelen inne. Akkurat som at jeg pressa den i gang. Så kom jeg hjem slo av bilen. Skulle slå den på igjen 1 time etterpå og da vil den ikke starte. Bilen har strøm og alt men det sier kun ett lite klikk når jeg vrir om. Kan det være starteren eller strømtilførsel til starteren? Noen som har peiling på hva det kan være? Mvh Morgan
  14. sug666

    startproblemer 520i E-39

    Hei. Jeg har problemer med en 520i E-39M52 2001mod, som jeg håper at noen kan hjelpe meg med. problemet mitt er at strømmen forsvinner når jeg vrir rund nøkklen nå. jeg har bytta batteri får ca 10månder siden. Da byttet jeg også endekontakten i tennigslåsen. i de 2siste måndene har jeg også hatt problmer med varmeapparate. (Det ville ikke skru seg av når jeg slå av tenningen, det bare økte utblåsningen) jeg har prøvd og restarter startsperren, uten lykke. er det noen såm kan hjelpe meg??? på forhånnd takk for alle svar.
  15. Hei. Jeg har hatt startproblemer på min e39 525d -01 i lengere tid nå. Når jeg kjøpte bilen satt det en dieseltuning boks på den, denne kom det senere fukt i som resulterte i at bilen stoppet. Når jeg tok måling av rail-trykket med fukt i boksen, hoppet dette opp og ned helt vilt ca 200bar. Boksen ble fjernet og bilen funket som en drøm. Flere måneder senere fikk jeg startproblemer: Den starter alltid når motoren er kald (når bilen har stått stille over natten, eller i minst 3-4 timer etter å ha vært kjørt) Den starter også alltid i intill 10 minutter etter at den har vært kjørt god og varm. MEN, den starter ikke fra temperaturmåleren forlater det blå, til den er rett under 90grader. Dvs. Jeg kan starte om morgenen og kjøre til jobb, jeg må vente til ca 12:00 for å få start på den igjen, og den starter fint når jeg skal hjem fra jobb kl 16:00.... Men småturer til butikken er nyttesløst.. Jeg har målt dyseretur og fikk dette resultatet: Denne målingen tok jeg mens motoren var kald. Jeg fikk beskjed av en kompis som er mekaniker, om å kjøre den varm og vente på at den ikke startet, så foreta målingen mens den ikke ville starte. Jeg gjorde dette og fikk et annet resulatat (har ikke bilde av dette). Fikk deretter koblet til diagnoseapparat og sjekket nåverdiene for kompanseringen av dysene(dyselekkasje), og der skilte dyse nr. 3 seg ut med litt høyere verdier. Jeg byttet dysen, og problemet er der fortsatt.... Noen som har en ide på hva dette kan være? må jeg skifte flere dyser? andre problemer? Setter STOR pris på tips og erfaringer Mvh Christer
  16. conan12

    Alarm på E34 1989 434

    Hei, trenger tips da jeg blir rådvill av bilen,,, har null gnist og strøm til bensinpumpa, og har prøvd det meste av triks og byttet ut en del deler men har funnet denne alarm boksen DWA som jeg lurer på om er synderen?? noen som har vært borti samme feilen? evt vet om det går an å koble ut denne på en grei måte??? er vel bare denne igjen som kan være problemet mitt tror jeg da alt annet som jeg vet om er prøvd...Bilen sto stille over vinteren under tak og etter motorbytte nå så vil den ff ikke starte,,, har strøm til coilen men den gir ikke no ut igjen når jeg vrir på startern,, prøvd 3 forskjellige coiler for sikkerhets skyld hehe, men samme dritt,,byttet DME, crashalarm rele alle andre releer er byttet testet, veivsensor, pulsgiver til tenning,, prøvd andre styringsbokser og sjekket for brudd i ledninger, alt er montert riktig så sitter igjen med denne alarmen da????
  17. S0lheim

    Startproblemer 05 e46 320d

    Heisann, kjøpte meg en 320d e46 for ikke så lengesiden, plages med å starte når det er 8-10minus og kaldere ute. har lagt merke til at glødelampa bare lyser i 1sekund når jeg slår på tenninga. kan dette være gløderele,glødeplugger eller evt.. en eller annen temperaturføler? Hvor ligger glødereleet og er det mye arbeid å skifte dette? Takker på forhånd