Søk i nettsamfunnet

Viser resultater for emneknaggene 'varmeapperat'.



Flere søkevalg

  • Søk etter emneknagger

    Skriv inn nøkkelord separert med kommaer.
  • Søk etter forfatter

Innholdstype


Kategorier

  • Nyheter om BMW
  • Fra Forumet
  • Nyheter om Bimmers.no
  • Sett på Nett
  • Bimmers+

Kategorier

  • Teknisk
    • Teknisk
    • Koding og diagnose
    • Bilstereo, multimedia og navigasjon
  • Annet
    • Annet BMW og motorprat
    • Bilder og filmer / Show-off
    • BMW-prosjekter
    • Alt annet / Off topic
    • Bimmers.no
  • Kjøp & Salg
    • Salg & Info - Bedrifter/Næringsdrivende
    • BMW-biler selges
    • BMW-deler selges
    • Felger & dekk selges
    • Ønskes kjøpt
    • Annet selges

Blogger

  • MKJ sitt hjørne
  • oddis' Blogg
  • MKJ's Blogg
  • TRF Performances Logg
  • Marthe's bmw
  • bmw520d's Logg
  • HD91's M3/M5 Logg
  • Oggu
  • And-reas' Logg
  • E21_323i's Logg
  • magnusbs1's Logg
  • XHS' Logg
  • 30EWMB's Logg
  • Jan Øyvind Svendsen's Logg
  • alessiE46's Logg
  • x6 M-sport's Logg
  • Rune s' Logg
  • Ludvigs E28's Logg
  • narvee36's Logg
  • Kawa's Logg
  • Marie's Logg
  • Karzan2's Logg
  • And-reas' Logg
  • 1 serie's Logg
  • FJPopp's Logg
  • robertbge's Logg
  • Thbj's Logg
  • Glennern's Logg
  • Kyrresen's Logg
  • abu
  • abu
  • TERJE GJØSE
  • bayerske motor werke
  • BMW 635 CSI 1985
  • m
  • led strips
  • Torstein
  • herman
  • BMW e36
  • lambda
  • Jeg søker bare menn på BMW
  • Ove Andreassen
  • E34 Prosjekt
  • Reparasjonstips
  • BMW E31

Finn resultater i...

Finn resultater som...


Startdato

  • Start

    Slutt


Sist oppdatert

  • Start

    Slutt


Filtrer etter antall...

Ble med

  • Start

    Slutt


Gruppe


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted:


Interesser:


Kjøretøy

Fant 6 resultater

  1. RoyE60

    BMW E60 varmeapperat

    Hei, har en bmw e60 der varmeapperat har sluttet å fungere på alt utenom frontrute tiner, da kan man justere hastighet og den blåser varmluft. ellers fungerer den ikke på noen av innstillinger og det kommer heller ikke luft. Noen som har vært borti probleme?
  2. Hei. Sliter litt med e30'n min nå om vinteren. Den blåser ikke så varmt som jeg syns en bil burde, blåser litt smålonkent og om jeg kjører i litt hastighet så kan det begynne å blåse kaldt også. Har skiftet vannpumpe, regreim, termostat, kjølevæske, sjekket varmeventil (klikker i den da jeg vrir om bryter), spylt igjennom varmeregister og renset kjølesystemet. Men problemet oppstår fremdeles. Har prøvd å lufte systemet x antall ganger også men syns ikke det hjelper. Renner fint med vann ifra lufteskruen. Bilen koker ikke, men temp måleren står ikke rett opp da jeg kjører har jeg lagt merke til, men litt føre. Det gjorde den ikke i sommer, da sto den rett opp. Om jeg vrir varmen på fult og skrur av vifta så kan jeg oppleve at tempmåleren stiger, men setter jeg vifta på maks så synker det igjen. Termostat er en 80grader ifra Koed, er denne altfor kald? Hvor får man evt kjøpt en varmere en? Noen formening om hva det kan være? sprekt topp, toppakning?
  3. har en bmw e39 520ia 1999 modell luftet systemet for 2 måneder siden. bilen har funktet bra ca 4-6 turer med varme i apperatet. den første måneden. så vart varmeapperatet kalt igjen.Å jeg har kjørt ca 6 turer på ca 2-4 mil måleren viste normal. Når jeg luftet systemet så hadde jeg opp luftenippelen til ekspedisjonstanken å varmeapperatet på fullt. å kjørte bilen på 2000/RPM å basert på de jeg så. Så de ut som den funket siden væska for langt fra nippelen. å fikk varme i apperatet fort. jeg finner ingen vann i olja eller under oljelukket. ingen unormal røyk fra bilen heller. å radiator og ekpansjonstank er byttet for ca 6 måner siden. å lufteskruer. å noen av slangene. ser ikke noe tenkt til lekkasje heller. Så idag kjørte jeg 3 mil ene veien med mye oppover bakker. måleren viser helt normalt. så kjørte jeg påvei heim (en anna vei) med ingen oppover bakker. når jeg kjørte ca 3mil med lav omdreining normalt veldiglenge. så på slutten av turen. da startet måleren å gå nedover til rød. men stoppet lenge før måleren var på rød. stoppet bilen hadde varmeapperatet på fullt så kom den omtrent med engang på normal tempratur. opnet kjølevæskelukket. da for å sjekke om de vart tomt. å de begynte å renne over. hadde igjen. ventet lenge. så startet jeg turen videre heimigjen. da med ca 2km bare oppoverbakke. på 2000-3000 omdreininger. helt normal tempratur. Så de jeg lurer på er hva dere tur er mest sannsylig er feilen? termostathuse,vannpumpa, å er de andre symptom så du kan finne ut om toppaking er ødelagt? tenkte jeg skulle ut å latt bilen så stille på tomgang å se om den blir for varm igjen.
  4. Hei Har 2 stk varmeapperat vifte motstander til salgs. (pinnsvin) Begge er brukt men kjøpte nettopp ny pga problem med klima. Ble byttet av selger når jeg kjøpte bilen. Det er helt likt etter å ha kjøpt ny fra bmw nå så da regner jeg alle 3 som ok. Bud mottas? De er i stavanger. Kan sendes om kjøper betaler frakt.
  5. ohaavi

    Motstand varmeapparat

    Kan noen fortelle meg hvor jeg finner motstanden til varmeapperatet. Kupevifta går kun på maks hastighet. Har forstått det sånn at det da mest sannsynlig er motstanden til vifta som er gåen?? Bilen er en 1994, 3 serie, E36, 325 ia med manuell to sone klima/AC. Vindusviskerne mine går også kun på maks hastighet. Hastighet en fungerer som intervall slik at nå er det to intervaller samt maks hastighet på vindusviskerne. Noen som vet hva dette kan skyldes?