Gå til innhold

StigJ

Medlem
  • Innholdsteller

    9898
  • Ble med

  • Dager vunnet

    104

StigJ vant dagen sist Februar 27

StigJ hadde mest likt innhold!

Om StigJ

  • Bursdag 11/12/1977

Profile Information

  • Kjønn:
    Mann
  • Bosted:
    Sola
  • Kjøretøy
    E86 Z4🍎 & G20 330E🍊

Nylige profilbesøk

14802 profilvisninger
  1. Jeg har G20 330e uten X og fruen har X2 25e som er samme som X1 med annet karosseri. Begge går ca likt på batteri, men jeg synes X2en bruker mer bensin ved litt tyn (typ opp til fjells) enn min. Det er nok av den enkle grunn at X2en krever mer for å yte likt siden det er en liten 3-sylindet 1,5 liter mens G20en har en toliter 4er. De er ca like tunge også. Jeg hadde uansett valgt G21 av de du har satt opp. Bedre seter selv om sportsetene i X1/2 ikke er på noen måte vonde. Pluss jeg liker bedre sedan/touring enn SAV/SUV/SAC/SUC (traktor) Men dette er mine personlige valg og meninger. Og jeg behøver heller ikke en stor 5er. Lett valg for meg Som nevnt over så skal de egentlig være like bra bygget.
  2. Takvifte er gull verdt. Jeg bestilte det og det er sykt effektivt å få ned varmen fra taket. Hadde den stående av en periode, og da ble det veldig varmt på mesaninen selv om termostaten til varmevifta stod på 15 grader. Et par minutter med propellen i sving, så var det betraktelig mer behagelig oppe. Bare husk å planlegg hvor den skal stå mtp mesanin slik at man ikke kapper skalpen når man er oppe. Jeg må flytte min for tredje gang nå 😅 Spør om du kan få montert utedelen til varmepumpen på taket. Hos oss er det gjort slik pga utseendet. Innedelen er over døra og de har brukt sorte kanaler på veggen ute. Veldig pent og ryddig oppsett. Har selv bestilt varmepumpe men ikke fått montert enda.
  3. Tror jeg holder vinterhjulene på litt til jeg 🤪 Tatt ut gjennom vinduet i døra for å unngå å oppholde meg der ute unødvendig 😝
  4. Så ikke så verst ut dette her nei. Men kameraspeil? Kom igjen da!! 🤢 @papertiger Samme kjipe sidedekslene på F39 også 😢 Må kanskje ta turen innom Bavaria Bryne over påske og se på denne kreasjonen.
  5. Gratulerer med lekker traktor Meget pent interiør. Jeg hadde også beholdt kromlistene. Synes det gir et lite hakk til opp på eksklusiviteten. Siden du har byttet bort RL til fordel for PD burde jeg kanskje byttet ut PD på min til fordel for RL siden jeg bor i Rogaland I Rogaland finnes det RL (Stavanger), RZ (Egersund) og SE (Haugesund).
  6. @Cbrooen ja det var jo rimelig heftig pris montert. Du vil ikke prøve å montere selv da? En av de som har slik i bygget jeg er i monterte selv. Far og sønn gikk i gang, og nå står det både en flott E21 og en Corvette pent plassert på den. Sjekket igjen hva jeg la på gulvet. Var ikke Condeck, men Betongtett jeg har som første lag. Så Topseal oppå der igjen. 1.350.000 var veldig ok pris. Hva var tilvalgene? Jeg hadde kun ett tilvalg utenom oljeutskilleren, og det var industrivifte i taket. Det blir grisevarmt på masaninen uten den. Og ovnen som fulgte med står bare på 13 grader nå. Veldig greit å få flyttet lufta ned når det er så høyt under taket.
  7. Har så sjukt lyst på den.... Gamlebilen til @fxslinja.
  8. @CbrooenJa det koster dessverre. Jeg prøvde å se om jeg kunne få inn en slik jeg også, men gav opp mtp mitt bruk av lokalet. Pluss det ble en del dyrere enn først planlagt. Jeg impregnerte det med dette: Condeck, og la et tynt lag med Topseal. Var nok ikke helt flink å holde det jevnt, så ble litt skjoldete. Men nå skal det nå brukes og er ikke en stue Jeg har seksjon på Forus rett sør for Stavanger som er det største industriområdet i Rogaland. Så her kostet 72m2 seksjonene ca. 400k mer enn andre like rundt i nærheten. Selve seksjonen kostet 1.950.000,- Valgte her for å kunne gå/sykle bort på kort tid fra hvor jeg bor da jeg må gjennom bom. Går på 20 minutter.
  9. @Cbrooen ja EF Motor har fått solgt en del av de parkeringsløfterne i det siste. Er fem som jeg vet om bare i bygget som jeg holder til i. I det andre bygget vet jeg lite om. Naboen har tre på rekke hos seg 😁 Litt sånn som dette da du ser for deg?
  10. Kjipt å måtte vente da 😅 Takker. ja de er kjekke disse. Er det 72m2 du også har bestilt deg? jeg kommer nok ikke til å ha noe mer enn to biler inne om gangen. Z4en skal stå fast der samt kundebiler jeg skal behandle. Til nøds kan jeg få inn 3. En innerst under mesanin og to ytterst i bredden.
  11. Da har snekkeren fått gjort litt mer. Trappa er på plass og mesteparten av veggene i trappeløpet er platet. Så nå skulle han vel begynne med vegger oppe. Trinnene skal tettes helt og dekkes med dørkplater i alu. Men noe bilrelatert blir det visst og. Fikk endelig tilsendt stabstaget jeg handlet på finn i høst. OEM M3 stag. Skal også passe E85/86. Så det blir spennende å prøve når jeg får hentet ut den lille røde.
  12. Kjekt med bilder Sånn her regner jeg med mesaninen vil bli når den er ferdig.
  13. @Rune-K Ja litt vibrasjonsdemping er greit å få tatt. Takker for tips om de platene der. Det med stor tank er jo en fordel ja. Derfor jeg er litt sugen på den første jeg postet. Vedr. støy over til naboen, så blir nok ikke det det største problemet. Jeg kommer nok til å bli pepret fra den ene siden med vræl og brøl fra både bokser6ere, rekke6ere, V8ere og V10ere. Så må ta litt igjen av og til tenker jeg
  14. Det gjør jeg og Skal bli en fornøyelse. Det skal man vel ikke se bort i fra Har i grunnen ikke tenkt så veldig mye mer på det enn at jeg skal huske å legge opp strømtilførsel med tidsur og et rør ut og opp på veggen til slangen til trommelen jeg skal ha. Rommet blir vel totalt 4x1m gulvflate med skrånende tak opp til 3 meter på det høyeste. Så litt rom blir det nå. Men om det skulle bli for varmt er det ikke verre enn å sette inn noe form for lufting etter hvert. Har sett litt på disse kompressorene: fra garasjeteknikk fra EF Motor hvor jeg skal handle sakseløfteren Begge disse selges lokalt, så her sparer jeg frakt og er enkelt hvis noe skulle dukke opp i ettertid. Ellers så har jeg sett på denne fra Moe & Co hvis jeg skal ha meg noe rimeligere. kompis har hatt denne i mange år og har vært veldig fornøyd. I utgangspunktet behøver jeg nok ikke mer enn den nederste. Blir mest brukt for typ hjulskifte og blåsing av poleringsputer. Men har planer om etterhvert å prøve meg på å legge coating på felger med airbrush sprøyte. Så må forske litt mer på dette før jeg bestemmer meg. Av sakseløfter så skal jeg ha Techlift fra EF Motor. greit med galvanisert siden jeg har muligheter for å vaske inne.
×
×
  • Opprett ny...