Gå til innhold

øyvind bp

Medlem
  • Innholdsteller

    487
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Interesser:
    oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

øyvind bp's Achievements

  1. Nei. Skulle tro xenon var overlegent.
  2. Takk for tipsene. Men glassene på begge sider er krakelert opp mot panseret så det kommer fukt inn. Har sett samme problemet på en mengde andre e60/61. Kunne tenke meg å hørt om noen har erfaring med de lyktene som har h7 pærer og ikke xenon. Lyser det godt?
  3. Tror ikke jeg har aktive kurvelys. Hva er forskjellen på LCI modellen?
  4. Hei Kvasi. Har vert å tittet på koed. Men uten pære og uten starteren til pæren og med slitt lykteglass som må poleres opp er det litt dårlig deal synes jeg. Men takk for tipset likevel.
  5. Hei. Fukt bak lykteglasset og nå feil i styringsebheten til høyre nærlys på min e61 gjør at jeg må bytte lykter. 14000 for nye xenon og under halve prisen for nye med h7 pærer. Noen som vet om man kan bytte til h7 uten å få feilmeldinger osv. Og hvor mye dårligere blir lysene? Nå er lykteglassebe matte og slitt så er ikke serlig imponert over lysmengden de gir.
  6. Tipper som nevnt av andre at det er veivhusilteret. Spesielt om det er mye røyk som kommer ut etter bremsing på gir. Er det bare ujevn gang kan det være vakumlekkasje. Har hatt begge de feilene på min e34 530 med m60 motor. Ganske like symptomer. For å sjekke vakumlekkasje må du ta av hele innsugsbelgen og inspisere den mens du bøyer og drar i den for å se etter sprekker. SKal ikke mye til før det blir krøll. Verkstedet jeg leverte den på fant ikke lekkasjen, men de hadde nok ikke tatt av belgen. For det var en gangske tydelig sprekk da jeg tok den av selv. Bytta selv og det gjorde underverker. Men som sagt så tror jeg at det er veivhusfilter hos deg. Ganske bilig fiks på et verksted det.
  7. Selger fire stk originale 15" j7 felger med ok vinterdekk 215/65 r15. Tenkte ta 2000kr for de, men pris kan diskuteres om interessen er laber. Felgene er ikke strøkne i lakken. Følger med 5 stk senterkopper hvor noen er litt gulnet i bmw logoen. Se bilder.
  8. øyvind bp

    Originalen

    Jeg og elsker e34. Og ja aller helst i original forfatning. Hadde en 525 med m20b25 tidligere som var fantastisk, men jeg likte alltid best utseendet av stasjonsvognen. Så da det dukket opp en e34 530 touring måtte jeg bara ha den og solgte den gamle til en kompis. Har senere anskaffet meg en bmw e61 525, men ingenting slår følelsen av e34. Så e61 har blitt konebil. Føler e61 er kjip i lyd og helt karakterløs i kjørefølelsen. Som å kjøre en audi eller ford mondeo egentlig. Stå på alle e34 eiere og bevar bilene så godt dere kan.
  9. Hei. Ønsker å kjøpe viskermekanisme til e34. Det er til en 95 mod 530 touring. Det er typen som bare har en motor og ikke denne ekstra trykkmotoren.
  10. Hadde samme selv. Ble dårligere og dårligere ganske fort. I løpet av en mnd kanskje. Skiftet pumpe og alt ble tipp topp igjenn. Koster ikke all verden for en ny pumpe heller.
×
×
  • Opprett ny...