Gå til innhold

Haug530D

Medlem
  • Innholdsteller

    6225
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Haug530D vant dagen sist Januar 30 2015

Haug530D hadde mest likt innhold!

Profile Information

  • Kjønn:
    Mann
  • Bosted:
    Bømlo
  • Kjøretøy
    530D F11,E87 116I og 118D

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Regner med det er travers bak, det er ett stag på hver side som er en forsterkning, om du legger deg under bilen så ser du det, ene bolten går tvers gjennom fester til travers. Om det er det jeg tror det er, så er det nr 6 på bilde under Vs 33326766053 Hs 33326766054 Skal bytte samme på min. Kilde: https://www.realoem.com/bmw/enUS/part?id=VF31-EUR-04-2008-E90-BMW-316i&mg=33&sg=30&diagId=33_1229&q=33326766054
  2. Regner med det er en 316I? men hvilken årsmodell?
  3. Det er bra og høre, har stort sett brukt Eurodel men i det siste så har de delene jeg skulle hatt vært billigere hos Autodoc faktisk.
  4. Om Pcv ventil er gåen så får man ikke sånn sug når man åpner oljelokk, om alt virker skal det være litt sug sånn at du får litt motstand, er den tett så får man overtrykk og toppdekselpakning kan ryke ig det som værre er.
  5. Da hadde jeg nok reklamert, nå vet jeg ikke hvordan det er å reklamere hos Autodoc, men jeg har reklamert hos Koed, en gang på uoriginal Veivsensor på e39 som ikke fungerte i det hele tatt, samt på 2 styrestag til samme bil hvor det ene røk etter det andre, dette var da billige deler fra Koed hvor styrestagene røk etter ca 1 år tror jeg det var, derfor har jeg stort sett gått for orginalt til mine biler, men tenkte jeg skulle gi Ridex en sjanse, sensorer kommer jeg dog alltid til å kjøpe orginalt.
  6. Hybrid, wannabe eller hva man nå skal kalle den. 🫣
  7. Vært linket til før, både seter og eksteriør sett får man kjøpt fra Aliexpress, så Kina bil her med andre ord 😂🙈
  8. Da har jeg fått delene og fått byttet dempere foran og bak foreløpig, kvaliteten virket forøvrig grei i motsetning til tidligere erfaringer med billig deler, det gjennstår jo selvfølgelig og se hvor lenge delene varer, i dag blir det bytte av bremsedeler om jeg får tid. 🙂
  9. Hehe, min første opplevelse med bil var når jeg lærekjørte i min mor's 1983 lille røde Fiesta 1.1 og den føltes faktisk ut som en liten rakett og var i grunnen en morsom bil og kjøre, var heller ikke så vanskelig til og få den til å spinne med forhjulene noen som førte til at min mor måtte bytte vinterdekkene litt oftere etter at jeg fikk sertfikatet Jeg angrer litt i dag på at jeg ikke kjøpte den av henne istedet for at hun vraket den. Før det så hadde hun en Ford Escort, MK2 tror jeg, også en bil som hadde vært artig og eid i dag, husker desverre ikke årstall eller motor størrelse på denne, fikk heller aldri kjørt denne selv da jeg bare var guttungen når hun hadde den.
  10. Hehe, en såkalt "Now you cant unseen it" Btw, selger skriver "Ikke funnet noe rust på denne" men kan det skjule seg litt rust bak ved C-Stolpe kanskje? tenkte siden trekket er gult/brunt der.
  11. Har 2 stk E87 her, en bensin og en Diesel, men kommer sansynligvis til og beholde Dieselen og selge Bensineren med nytt register og ganske strøken ellers, kun gått litt over 100k. Men ja selv om dette er bil no2 så er de ganske gode og kjøre egenlig, sitter som støpt på veien
  12. Ja det beste hadde vel vært og fått tak i en brukt DPF og tatt ut innmaten i den, men det koster vel en arm og en legg pluss litt mer 😂
  13. Jeg brukte Tuning gruppen og steg1 med EGR delete, har kjørt rundt 1år nå og er fornøyd, har downpipe liggende men er usikker på om jeg skal gå for steg2 som gir meg ca 20hk mer, altså om det er verdt det? Eneste måtte jo vær at man slipper den regenereringen av DPF med tilhørende diesel som slipper forbi stempelringer og havner i bunnpanna.
  14. Tror det nærmeste blir å bestille fra Danmark, er vel ingen Norske butikker som har de, har selv lurt på de men hadde nok bare bestillt fra Amazon ja.
×
×
  • Opprett ny...