Gå til innhold

jokke2k

Medlem
  • Innholdsteller

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om jokke2k

  • Bursdag November 30

Profile Information

  • Kjønn:
    Mann
  • Bosted:
    Tolga
  • Kjøretøy
    Japansk skranglekasse

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

jokke2k's Achievements

  1. BMW i4 M50 på vei... 

  2. Får du M-performance til B47-motorene da? Altså de som originalt er 190hk / 400nm? Hørte med forhandler om det for en tid tilbake, og da var det ikke tilgjengelig. De hadde kun til den gamle motoren N47.
  3. Fra og med 1.1.17 er det ikke avgift på bilers effekt mer (endelig er hk-avgiften død!). Avgiftene er flyttet over på målt utslipp av avgasser isteden. Så det vil si at disse modellene som har blitt tunet ned til, spesielt 163hk på 184/190hk 2.0d (og noen til 211 på 3.0d) for å spare noen titusener i innkjøpssum, nå lovlig kan selges med full effekt. Og de som allerede er solgt kan tunes opp til original effekt helt lovlig. Nedtuningen av hk har aldri påvirket utslippstallene. Men vil BMW gjøre dette originalt? Neida! Ser ut som man er stuck med "redusert motoreffekt" til i hvert fall garantitiden er utløpt. Jeg skjønner ikke hvorfor de skal holde igjen denne muligheten, det dreier seg tydelig vis bare om en eller annen kode? F.eks. tilbyr Volvo å tune opp til original effekt fra 1.1. uten spørsmål. Andre som har hørt noe mer om dette?
  4. E39 coupe?? Herregud! Har de sparkla igjen bakdørene eller?
  5. Står på ønskelisten. Må bare søke, sprenge mure og mye styr først.
  6. Hadde dette gått på bonustap eller å miste den fordelen 5år m/ 75% hadde gitt ville jeg selvsagt gått for en rimeligere løsning. Men når det kun koster meg en egenandel på 4000 og ikke noe mer så kan jeg leve med det. Men det er noe jeg fant ut av i dag faktisk. Ja, byttet forsikring ca en mnd før dette skjedde.
  7. Hele greia har løpt seg til 30.000, for BMW klarer ikke levere pluggen/kontaktene tyvene har klippet av; så komplette speilhus må byttes, sammen med glassene. Og jeg hadde 75% på andre året, så i et normalt skadetilfelle ville jeg fått 15% bonustap. Men heldigvis - tyveri gir ikke bonustap hos Nemi Så da kjører jeg på med nye originalspeil! PS: Noen som har pra tips til ettermonterbar alarm på F10/F11? Helst en som løses ut om man drar av speil
  8. Nei. Bilen er knapt to år gammel. Hadde Enter, men byttet akkurat til Nemi. Lurer på om noen har sporet bilen først via Vegvesenets SMS-tjeneste? Sjekker politiet slikt?
  9. Nå hadde da BMW ikke kontakten de klippet av som løs del, og dermed må man bytte speilhus også. Prisen ble plutselig 30.000 Så da lukter det forsikringssak. Faen... PS: Hva slags selskap og forsikring har du Fredrik 90? Vurderer sterkt å bytte etter dette
  10. Har ikke egenandel eller bonustap om jeg bruker min forsikring denne gangen. Men ikke på grunn av hærverk / skadeverk, så neste gang jeg evt da bruker den vil jeg miste bonus og måtte betale egenandel (om jeg ikke bytter selskap igjen da). Joda, det er automagiske avblendbare speil mener jeg ja, og bilen er 2014-modell. Så jeg ender opp med å måtte ut med noe sånn som 12.000 hos merkeforhandler. Synes bilen er for ny til å benytte uorginale billispeil. Spørsmålet er bare om når jeg da får satt inn nye, at de kommer igjen og tar dem? Holder det å kjøre inn inn speilene, eller kan de lett bendes ut?
  11. Her for leden på fredag skulle jeg og familien en tur ut for å handle. Til min store irritasjon så jeg at noen i nattens mulm og mørke hadde plukket ut speilene av husene på min 520 touring. Kjipe greier. Kun speilene var pent plukket ut og varmeledningene klippet med tang. Bilen var ellers helt urørt. Er det noen andre som har opplevd eller hørt om noe lignende? Dette skjedde rett utenfor Arendal. Er det en bande på færde? Billige var ikke speilene heller. 4500 kr stk (!) hos Bavaria. Pluss da jobben med å lodde på ledning med plugger.
  12. Du må kjøpe en M5. Alt annet er rånete juks!
  13. Jeg har en BMW med BMW Connected Drive, som lar meg starte webasto-oppvarmingen ved hjelp av en app (BMW Remote). Men jeg lurer på om noen har ved hjelp av et eller annet smart home system klart å automatisere oppstarten av den. Ideen er at om utesensor for temperatur viser kaldere enn f.eks. 3 grader, skal webasto aktiveres på morgenen på et gitt klokkeslett, men kun på hverdager og hvis bilen er i nærheten av huset. BMW C.D. støtter både oppstart og posisjonsavlesning så det er ikke noe problem, og jeg har en Netatmo værsensor ute. Alt kan styres med apper. Problemet er bare å få koblet dette sammen på en eller annen vettug måte. Det man evt trenger er et smart home program av et eller annet slag som enten kan brukes mot et BMW C.D. API, eller har en plugin for dette. LItt nerdegreie dette her, men hvis noen har funnet ut av noe eller har noen ideer, kom med dem.
  14. Pent brukt tuningboks fra Autopower selges. Passer til den hk-reduserte B47 dieselmotoren som kom i 2014. Boksen gir deg i følge produsentens hjemmesider en effektøkning fra 163hk / 400Nm til 198hk / 460Nm. Pent brukt og testet . Enkel montering, kun en buypass-kontakt. Boksen er kjøpt ny fra Autopower oktober 2014. (ja, den ligger ut på Finn.no også). Mp. 2.500 / bud. Kan sende i posten etter avtale.
×
×
  • Opprett ny...