Gå til innhold

Spectral72

Medlem
  • Innholdsteller

    170
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Spectral72's Achievements

  1. Selger mine 4 dørtrekk med skinn. Knapper og bryterpanel til vinduer følger med. Lys under framfører. Selges 400,00
  2. Selger denne som den står for 45.000, må få den bort før jul.
  3. Mistenker dette til å være det "vanligste" med disse motorene. Veiv og Kamsensor, er de ikke blitt byttet på aldri så lang tid... bytt dem til noen skikkelige (ikke ebay jalla saker, her brent meg sjøl der)
  4. Skal ta noen skikkelig bilder i senere/helga. Tok i morges av baksetet men kvalitet suger. Litt mørkt. Matchende Dørpaneler er også med.
  5. Når det gjelder dette med Motbakke, så er det egentlig ment for biler som er stuket litt vel mye ned foran. En helt vanlig bil uten noen form for høyderegulering skal kunne stå vannrett, og da skal lufteskruen være det høyeste punktet.
  6. Det tenkte jeg faktisk ikke på når jeg holdt på, for jeg åpnet/lukket den med håndmakt og vasket med "forgasser rens" spray. (den fordamper helt og forsvinner) Sprayet godt på, tørket av med mikrofiber klut. Spjeldet mitt var stridig og gikk ikke lett i åpen/lukket tilstand, men etter mye vasken gikk en lekende lett. (om dette er riktig fremgangsmåte er ikke sikkert, men funket hos meg)
  7. Høres helt klart ut som det er veivsensor som skaper problemer. Hadde akkurat det samme som deg, når bilen er kald så fyrer den opp, men etter en stund når bilen blir varm fusker den og stopper. Så er den tungstartet hvis den i det hele tatt starter. Kjøp skikkelig veiv og kamsensor... jeg gikk i baret med billig ebay sensorer, funket ikke da heller. Fikk nye fra skikkelig leverandør og da har dem funket siden.
  8. Hadde det samme på min, står seg litt trått over tid... demonterte helt inn til tomgangsmotor.. tok alt ut og vasket rent. Funket siden.
×
×
  • Opprett ny...