Gå til innhold

Perka

Medlem
  • Innholdsteller

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Perka's Achievements

  1. Forran: 235/35/19 og bak 265/30/19. Har vært strålende fornøyd med disse dekkene. Ser på meg selv som over middels opptatt av gode dekk, og disse er jeg som sagt meget fornøyd med. Støyer lite, og sporer lite, til og med på den elendige asfalten som er her jeg bor. Kan trygt anbefales fra mitt ståsted. De har også fått gode omtaler.
  2. Hei! Ja har akkuratt redusert prisen med 10.000,- til
  3. Flott 325i selges. Siste sjanse før den eventuelt går til forhandler. Forhandler vil garantert ta over 300.000 for denne bilen.
  4. Tusen takk for innspill UFC Sota ruter står høyt på ønskelisten ihvertfall. Vurderer å fjerne modellbetegnelsen helt, men svart er kanskje ett alternativ. Tenker som så når man faktisk har en potent motor er det litt gøy å kjøre "ulv i fåreklær", da mange sikkert tenker 318 eller 320
  5. Har enda ikke fått noen som helst innspill på om dere har noen innspill på visuelle oppgraderinger på skuta mi, så kom igjen da Selv er jeg godt fornøyd med helheten i bilen slik den er nå, samtidig er jeg veldig åpen for grep som dere syns vil gjøre den enda lekrere.
  6. Takk for det Reef89 Var innom og kikka på din E60 også, den var jo også en vakker skapning! !
  7. Jeg har sjekket opp med Sulland idag. De skal ha ca 5200,- for delen og eventuelt ca 2500,- for montering. Høres jo ikke helt på jordet ut ihvertfall
  8. Har vært litt lite tid til bil de 2 siste månedene. Men i påsken(har hatt ferie tom denne uken) har jeg endelig fått tid til litt kjærlighet til bilene mine. Har kommet en oppgradering til siden sist. Har satt på sommerfelgene og spandert på 4stk nye dekk. Vredestein Ultrac vorti. Dimensjon forran:235/35/19. Dim bak: 265/30/19. Ikke akkuratt fornuft dimensjon på norske veier men det får gå. BMW`n har fått en skikkelig vask hjemme med høyttrykk, svamp og shampo. I tillegg har samboeren min polert både Audin og var med hjalp til på BMW`n. Så nå skinner de som aldri før. I tillegg har vi montert 2stk dekkreoler i garasjen. En til BMW og en til Audi.
  9. Jeg ønsker å fjerne modellbetegnelsen på bagasjelokket. Hvordan gjør man dette pent? Er det lakkert under?Limt på, skrudd på? Er det video inn mulighet på head uniten min?
×
×
  • Opprett ny...