Gå til innhold

AndyBroke

Medlem
  • Innholdsteller

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

AndyBroke's Achievements

  1. Hei 😊 kan du hjelpe meg med bmw 525 xd 2008 ...har skiftet motor unit på fordelerkassen og 4x4 virker fremdeles ikke .. det står på displayet ..4x4 system .dsc abs .ebv failure .. Eg bor på askøy og håper at du kan hjelpe meg . Hilsen Ove 

     

     

  2. Hei, eg har skiftet en pdc sensor og da trenger eg vel å resette feilmeldingen? Kan du hjelpe meg?

    Mvh Arne Tveit(Åsane)

  3. Noen som vet hvor store hjul man kan ha på en E81 (bredde, størrelse på dekk/felg) før det subber? Bilen har m sportspakke og m sport understell.
  4. Funker bra det. Her er bilder av de jeg bruker
  5. har prøvd noe lignende fra ebay. Måtte litt tilpasning med kniv til, men ellers fungerer de bra. Husk at du må sette inn pærene riktig vei. Om en led pære settes feil vei vil den ikke lyse.
  6. Har fylt på mer olje nå. Gikk på nesten en liter når jeg fylte, så det manglet en del. Den girer mye bedre. Merker nesten ikke at den girer når jeg kjører med den i D. Sent fra min D6503 via Tapatalk
  7. Har selv hatt samme problem. Løste seg da jeg fjernet alle bremsebelegg sensorene og koblet ledningene til sensoren sammen. I mitt tilfelle var det brudd på kabelen mellom kontakten i hjulbuen og sensoren, så klippet den nært kontakten så jeg var sikker på at jeg kom utenom bruddet. Skjønner ikke vitsen med de sensorene. Føler det alltid blir feil på dem før klossene er brukt opp.
  8. Jeg har egentlig også dette problemet. Hva har det å si om det er vann rundt bkf? Merket at det var det i går når jeg sjekket væskenivå.
  9. Jeg syntes denne virker genial! http://www.androidpolice.com/2014/01/08/ces-2014-hands-on-with-the-sony-xsp-n1bt-android-phone-mount-car-stereo/
  10. Du nevner at lyden forsvinner når olje påfyllingslokket er av. Det kan ikke tenkes at det kan være veivhus ventilasjon som begynner å bli tett da?
  11. Min kasse girer også tregt. I mitt tilfelle er det nok olje nivået som er for lavt siden den lekker litt fra en pakning. Tenkte å etterfylle litt på mandag, så satser på at det ordner seg da. Om du har slike problemer er det nok lurt å ta et oljeskift og bytte av filter. En flush er nok heller ikke feil, men det krever en del mer olje og litt mer tid. Husk å få tak i riktig olje. Du kan finne ut hvilken olje du trenger her: http://www.bmwtips.com/tipsntricks/tranny/chart.htm
  12. Det er et par ting du kan se etter. Bruker bilen din mye kjølevæske? Koker den av og til? Om det kommer mye trykk inn i kjøle systemet fra sylindrene kan dette føre til lekkasjer. Du kan også se etter "majones" i oljelokket. Det finnes også co2 tester som du kan bruke til å se om det er eksos i kjølevesken. Brukte dette selv for å diagnosere pakningsbrudd en gang.
  13. Det bør ikke være noe problem. Du må nok bytte motorfestene og bunnpannen. Gjorden en lignende jobb på en e39 520 der jeg satt inn en 320 motor.
×
×
  • Opprett ny...