Gå til innhold

mkj

Administrator
  • Innholdsteller

    933
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    7

mkj vant dagen sist April 10 2020

mkj hadde mest likt innhold!

1 følger

Om mkj

  • Bursdag 06/27/1974

Profile Information

  • Kjønn:
    Mann
  • Bosted:
    Tromsø
  • Kjøretøy
    BMW X4 M40i

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ca. 50.000,- i år, så lenge alle involverte jobber gratis (ære være for moderatorene våre🙌), ingen er ansatte, Visma ikke øker prisene på regnskap, og vi får ligge på serveren til et annet selskap til under 1/4 av normal pris 🙂 Enig i at en bedrift bør gå i pluss. Om ikke annet for å sikre løpende drift med en viss sikkerhetsmargin for trøbbel som kan, og vil, oppstå underveis. Dessverre har ikke Bimmers råd til å ansatte folk for å vokse inntektssiden (over sin egen lønn). Forslag som ikke medfører mye tid (har mer enn full jobb ved siden) eller softwareutvikling mottas gjerne på PM.
  2. Jeg kjørte nylig fra Troms til Sogndal selv 😅 (dog selvfølgelig for en BMW!) Jeg har fjernet Google sine ulike automatiske annonseplasseringer to ganger siste uken. Trykket er også justert ned videre akkurat nå (fra midtveis på slideren). Tar kanskje 20 minutter før det merkes. Håper det holder til at det er levelig. Forumet drives av et regnskapspliktig AS uten ansatte. Hvert bilag koster penger (+ tid), derfor nøler vi med å øke de utgiftene og administrasjonen uten å ha tekt godt igjennom hva det vil medføre.
  3. Hei! Tror ikke donasjon er veien å gå. Skal spekulere litt videre. Når det gjelder "Vignett-reklamen" visste vi ikke om den. Det er noe Google har funnet på selv ser jeg. Den var helt forferdelig, ja! Jeg har fått slått den av nå. Fører til et tap på cirka 12.200,- per år for forumet anslår Google, men den der kan vi ikke ha uansett. Den var helt krise 😬
  4. Utfordringen vil da være at vi må legge ned hele forumet når det ikke er midler til å dekke serverdrift og software-lisenser 🤷‍♂️
  5. Hmm... Vi har ikke funnet på noe nytt selv, så her er det sannsynligvis Google (Ads) som har vært litt kreative. I utgangspunktet skal vi som er registrerte forummedlemmer se lite reklame så lenge vi er innlogget.
  6. @Skulebollen, jeg klarer ikke framprovosere feilen med mobil og Chrome heller. Må dessverre melde pass 😬
  7. @Skulebollen, nettleser? Blokkert javascript? 🤔
  8. @Fredrik og @Marius2002, den rangeringen er noe som fulgte med i en software-oppdatering. Jeg har dessverre ikke rukket å sette meg særlig inn i denne eller sett om det kan justeres på noe vis, og nå ser jeg det snart er klar for ny oppdatering igjen 😬 For øvrig hadde både min far og en av mine onkler hver sin BMW 2002 i sin tid 😍
  9. Update: Vi dobler servers minne denne uken for å avhjelpe ytterligere, og varsler om 5-10 minutters nedetid i den forbindelse.
  10. Hei folkens! Vi jobber med å beskytte forumet på best mulig måte i forhold til en generell sårbarhet på Apache-servere som nylig har blitt løftet fram i lyset. Bimmers har nå fått et ekstra lag med beskyttelse med løsning fra https://www.vikt.no/sikkerhet/, og det kan nok oppleves litt treghet her mens vi får justert oss skikkelig inn. Beklager det, men "better safe than sorry"
  11. Ser det er litt kaos, ja. Er noe som heter "automatiske annonser" fra Google. Tror jeg har fått slått den av for alle nå.
  12. Hmm... Dette må jeg undersøke, da vi ikke har gjort noen justeringer på reklametrykket. Kan være noen templater som har fått dobbelkode eller at innloggende medlemmer plutselig får se reklame som bare er ment for tilfeldig besøkende. Skal finne ut av det.
  13. Det har blitt gjort en større oppdatering av softwaren som Bimmers kjører på i dag, 08.09.21. Regn med litt treghet de neste to dagene, samt noe justeringer av funksjonalitet.
  14. Da bruker-/profilnavn er offentlig informasjon, har vi nå endret til å kreve pålogging med e-postadresse + passord for høyere sikkerhet.
×
×
  • Opprett ny...