Gå til innhold

Gabz

Medlem
  • Innholdsteller

    11764
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    111

Gabz vant dagen sist Januar 3 2021

Gabz hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Gabz

  • Bursdag 06/04/1996

Profile Information

  • Kjønn:
    Mann
  • Bosted:
    Ås

Nylige profilbesøk

24565 profilvisninger
  1. Schmiedmann har også, selv om prisen er 4x hva den var før i tiden: https://www.schmiedmann.no/displayproductdetails.aspx?id=1944227&produkt=8kb157198-801&gclid=cjwkcajw6dmsbhbkeiwa_w-eofqc3psgqml2b8e-fayehl4pin8ipd4f86nxrcvpeph5fndavsatabocdlgqavd_bwe
  2. Da får den vel for lite bensin til motoren, så ikke nødvendigvis relevant til coilen du byttet. Bensinsystemet er nok stedet å starte.
  3. En 35%-film burde nok matche bra.
  4. Er vel bare riktig speil, litt skjøting av kabler og koding som trengs? Ganske sikker, men kan være jeg tar feil også.
  5. Har det blitt byttet til LED pærer i de?
  6. 1: Har du prøvd å kjøre den syklustesten (slik som her)? Da ser du om pæren funker eller ikke. Dersom den ikke lyser da heller, sjekk sikringene. 2: Lurer på om E46 starter bakrutevarmeren (og evt speilene) automatisk når det er under en viss temperatur. Prøv å starte opp bilen i en varm garasje e.l. om mulig og se om den fortsatt lyser.
  7. Ville sjekket de to punktene E.C. nevner her. Hadde en 1-serie med sporadiske og veldig varierte elektriske problemer, inkludert at motor døde og ikke fikk start. Selv under kjøring kunne bilen bare dø og miste all strøm i fart. Fant ut at plusskabelen som gikk på batterikassen til bilen på undersiden bak var helt irret og råtnet av. Byttet denne og slet fortsatt litt. Sjekket så motorjording som også var helt uteiret og dårlig. Byttet denne også, så var ting helt til normalen igjen. Veldig typisk på både første-gen 1-serie og E9x. Mener også å huske at den røde "sikrings-plata" oppå batteriet på E87en min var tullete en gang, så kanskje sjekk den også eventuelt.
  8. Hva slags bil er dette? Sjekket casterforinger? Bremsekalippere?
  9. Kan være at motoren mangler noen tenner på tannhjulet. Prøv å demonter den og sjekk. Ellers regner jeg med at du har prøvd å resette den?
  10. Jeg også er veldig glad i brunt interiør, og hadde vært veldig gira på et slikt sett om jeg hadde E90 å putte det i. Prismessig varierer det veldig som nevnt. Du kunne jo prøvd å se an interessen i facebook-gruppene eller legge ut på Finn til en pris du synes er fair og se an interessen der også. Sistnevnte har riktignok en del høyere risiko for seriøs interesse. For øvrig vil jeg bare påpeke at det er kjekt å spesifisere hva slags stoler det er (standard/sport) og om det er del-elektrisk eller helelektrisk justering, og evt memory.
  11. Veldig mye modeller som kom med den varianten. E30, E36, E46, E39, E60.. Til og med F10 😛
  12. Har du eventuelt testet å låne feks. en radio/hovedenhet fra en annen bil og se om det fikser problemet?
  13. Slikt får meg automatisk til å finne et en bil helt uaktuell, uansett om bilen ellers hadde krysset av alle boksene mine i en kjøpssituasjon. Hvis det å kaste panten før man tar allerede vanvittig slappe mobilbilder før salg ikke er verdt de fire kaloriene, så kan jeg se for meg hvor voldsomt bryderi samme eier må mene at standard vedlikehold er. Trist å tenke på hva slags slaskete bilhold den stakkars M2en har opplevd. Får ikke noe bedre vibber av det blodharry klistremerket på bakluken og annonsetekst som inneholder "brutal bil som er ekstrem leken" og "det er downpipe på bilen som gir den en ekstrem kul tomgangs lyd og kjøre lyd" som to av generelt få salgsargumenter. En cocktail bestående av 14 forskjellige wunderbaum-lukter, vekslende bøøørnouts og tomgang på Shell-stasjonen, og Ole Ivars på anlegget virker ikke helt uhørt når jeg blar gjennom annonsen der
×
×
  • Opprett ny...