All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. Eselfjes

  520i E60 Sapphire Black

  Takk for fine ord Ja, det gjorde seg med LCI lykter. Var veldig lettet da de fungerte med LM1, siden budsjettet var litt tight. Er faktisk en ACS-fanger Men om jeg liker den bedre enn M-Sport vet jeg ikke 😀
 3. Saltkjelen

  520i E60 Sapphire Black

  Jeg vil faktisk påstå at LCI halogenlykter egentlig er det penest av de alle. Like sterke ringer og et mer aggressivt uttrykk enn LCI med xenon. Også litt godt å se ACS frontleppe i mengden av alle M-sport.
 4. martin1234

  stereo i e46 med navi.

  Hei, har du funnet ut av det? Har lyst å kjøpe lik/lignende spiller til min 2004 e46 men usikker på koblinga...
 5. 8 plussgrader, tørre veier og sur vind #vinteribergen 🤔
 6. I dag
 7. Eselfjes

  520i E60 Sapphire Black

  Er ikke så flink til å oppdatere her, men det har ikke skjedd noe spesielt med bilen heller. I 2018 har jeg vært i førstegangstjenesten og jeg har hatt muligheten til å dra hjem hver helg, så jeg har hatt muligheten til å drive litt med bilen, selv om det har vært litt snaut med både tid og penger. Det var litt lettere da jeg gikk på VGS og bodde hjemme. Men i forrige uke hadde jeg min siste dag i Kampeskadronen, noe som var litt vemodig. Allerede i januar flytter jeg hjemmefra for å studere, så jeg tviler på at det skjer noe stort med bilen de tre neste årene, bortsett fra PKK. Her er iallefall noen bilder fra da det var sommer og varmt i været 😍 IMG_8589 by Willy Saxhaug, on Flickr IMG_8594 by Willy Saxhaug, on Flickr IMG_8586 by Willy Saxhaug, on Flickr
 8. Eselfjes

  E60/61 tråden

  Tja, kan ikke huske å ha lagt merke til at den er spesielt følsom for sidevind. Når jeg har kjørt andre biler og setter meg inn i E60-en min, merker jeg at det ikke er så mye selvoppretting i E60-en. Nå skal det nevnes at bilen har hatt firehjulskontroll hos ett frittstående verksted. Den ble stilt inn etter vanlige E60-spesifikasjoner og ikke M-Sport, til tross for at den står på H&R-fjærer. Jeg vet ikke hvor mye det har å si. Uansett har jeg alltid hatt en klakking i forstillingen når jeg kjører over skarpe og lave fortauskanter. Er det noen andre som har opplevd det samme?
 9. Walkabout

  F10/F11 tråden

  Ville som nevnt over her reklamert overfor forhandler. Dette er et ganske vanlig problem på komfortsetene. Eventuelt kan dere kanskje komme frem til en mellomløsning hvor forhandler dekker noe. Om du tilfeldigvis har Codan toppdekning så dekker de dette. Skjedde på min bil også, jeg fikk da Bavaria til å bytte. Forstår det som at setet må ut og hele sittetrekket må jo byttes. Snakket med en kar som hadde gjort det selv, han hadde brukt noen timer, men fikk det til. Så antar at du klarer det selv om du er vant med å montere litt interiørdeler.
 10. quandt1960

  Kjølvifte på motor går heile tida

  Sjekket motstand til vifte?
 11. quandt1960

  Får ikke trykk i kjøling M50B25

  Nå er jeg ikke 100% på M50 motoren men layout er veldig lik M52. Det er to tempmålere, ene signalet går til clusteret (speedo) og en går til motorhjernen. På M52 er det en skrudd i toppen ved sylinder 1 og en på retur i radiator. Har du sjekka alle tempmålere?
 12. quandt1960

  Får ikke trykk i kjøling M50B25

  Lokket på ekspansjonstanken er en sikkerhetsventil på de fleste rekke6 BMW jeg vet om så da slipper hvertfall M52 på 2.5 bar mener jeg det var.
 13. StigJ

  Prosjekt F80 M3 LCI II

  Det så ikke helt vellykket ut i mine øyne. Alt for stort og ser ut til å være feil dekkdim.
 14. Hehe, sikkert kjempeglad i de motorene du nå ja Men er nok bedre å finne det ut før havariet oppstår i hvertfall.
 15. k.p

  E60/61 tråden

  Aldri opplevd noe slikt.
 16. Det der beskriver helt nøyaktig hva jeg opplever også... Har kontaktet BMW nå. Dersom det er registret , har jeg vært så heldig og oppleve dette på begge BMW'ene vi har. Vi byttet registret på bilen til samboeren min på 75 000 km (E90 2011 mod) Her oppdaget jeg ulyden på sommeren og den var konstant små skraling rundt 1500 rpm.
 17. Daniel80

  Prosjekt F80 M3 LCI II

  Så du hadde lagt originalfelgene dine for salg, og tenkte bare å sette litt griller i hode på E46 sjelene der ute også Fete felger! Løp og kjøp!
 18. YNWA.67

  Frontlys

  Enig i det, men rart att 2 lykter skulle være ødelagt.
 19. Skogheim

  Vannlekkasje Bmw E90 2007 mod

  Heisann! Har en vannlekkasje p[ min Bmw E90 07 modell p[ passasjer siden foran. Det lekker inn vann ved dora. Har Takk av dor trekket og kontrollert fuktsperra. Den er helt tett. klarer ikke finne ut hvor vannet n[ kan renne inn. noen gode forslag... ! Setter pris po alle ideer som kan hjelpe. Vet kun om drenering oppi motorrom, men her ser det po ingen mote tett ut... Hoper noen har gode ideer eller svar til dette probelmet!
 20. Ville vurdert å få sjekket registerkjede for slakk altså. Er bedre at du finner det ut nå enn å vente til det eventuelt havarerer helt. Ser her en som hadde noe lignende, viste seg å være registerkjedet.
 21. Det er tikkking og ikke rasling? Tenkte på om det evt. kunne være verdt å sjekke at det ikke er slakt registerkjede.
 22. Ja Oljen ble skiftet i sommer på Bmw. Tør ikke vente så lenge mellom olje skift som Bmw service intervaller tilsier Tikkelyden kommer ikke daglig og det kan ta "lang tid". Noe som gjør det vanskelig å feilsøke. Den avdekkes heller ikke når under kaldstart når bilen står i ro. Det er kun under kaldstart og du kjører av sted at lyden henger i 1-2 minutter
 23. Godt å høre at vi er flere som gjør slikt, hehe. Du kjørte kanskje 530d og ikke E34 den dagen? Antar jeg hadde husket om du kjørte E34.
 24. I går
 25. Evopower

  E60/61 tråden

  Noen andre enn meg som synes e61 er veldig følsom for sidevind? (530xd) Man må gjete rattet mye. Ingen dødgang i ratt, men mulig casterstag begynner å bli myke i opphenget. Ikke så mye sporing på dårlig vei, det er mer at den velger seg en retning, og selvopprettingen er dårlig- man må dra rattet tilbake mot senter. Kombinert med sidevind er det såppas at det blir merkbart og "slitsomt". Vet at casterstagene flekser litt...når man stopper bilen og holde på bremsen, kjenner man en ørliten duving frem og tilbake. I tillegg er demperne framme skutt... tomme for olje og de har hardnet...føles som å kjøre på coilovers til tider. Mulig jeg svarer på mitt eget spørsmål... de nevnte slitte delene skal byttes på EU i januar. Men generelt synes jeg man må jobbe en del med rattet rundt 70-90 km/t. Noen som har erfaringer? Hadde til sammenligning en e60 520ia uten disse symptomene.
 26. EmilR

  F10/F11 tråden

  Noen som har byttet lykter på en f10/f11? Har xenon idag, men kunne tenkt meg noe bedre. Eventuelt montert LEDbar? og er det noen som har byttet CIC iDrive til NBT?
 1. Last inn mer aktivitet