All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Nydelig gabz riktige oppgraderinger. Du klarer kunsten å jazze opp bilen uten at det blir jalla. Spoileren er prikken over i'en på en slik rund rumpe som e92 har. Meget bra bytter du bare 1 demper? Bør byttes parvis... 🤔 mine skal også byttes i år. Søkkvåte med olje og stive som treklosser.
 3. Fahad

  F80 M3 Solgt | M4 CS Next

  Nei ikke på denne, skal prøve å holde den helt originalt. Ingen senk eller spacere 😀
 4. TRF

  E61 525D M57 pre lci DPF delete

  Naturligvis har vi det Vi har kunder over hele landet, også steder der vi ikke har forhandlere Sender deg en pm.
 5. kapteinh

  E61 525D M57 pre lci DPF delete

  Må vel ned dit for å få remappet? Evt. Om du har andre alternativer, send gjerne pm med pris 😊
 6. TRF

  E61 525D M57 pre lci DPF delete

  Ehm.. posten går fortsatt?
 7. Mortenej

  E34 520iA - Travers update

  Amatør tabbe.... eller hukomelse svikt, vet ikke hva som er verst....😱 Skulle jo bytte foringene på stabilisator staget, men da jeg hentet frem kassen med foringer, så var det feil foringer som lå der. DVS styreforinger og brilleforinger er ikke det samme, bare nesten... er vel straffa for å sitte på hotellrom å bestille deler, og ikke ha helt kontroll på tankene.😓 Positive er jeg får byttet disse nå. Det kipe er at jeg ikke får tak i brilleforinger før etter påska, så da blir det ikke å få den ned på hjula enda. Fikk gjordt litt likevel i kveld, tektylert støtdemper tårnet på passasjer sida, så er klar for å montere dempere. Men usikker på om jeg skal vente med det til jeg er ferdig med foringene. Er langt bedre plass å jobbe på når demperne mangler. Ja, blir litt ufrivillig stilstand her da.
 8. kapteinh

  E61 525D M57 pre lci DPF delete

  Blir et stykke å kjøre 😔
 9. TRF

  Oppdatering av Bimmers - Uke 10, 2020

  Hei, ser nå at det i flere tråder havner reklame (størrelse stor) mellom 2. og 3dje innlegg i tråder.. :S ?
 10. Du kjører ikke så langt du med andre ord
 11. TRF

  E61 525D M57 pre lci DPF delete

  TRF Steg 2 kit (som bla inkluderer det du ber om) på lager
 12. Da er bilen hentet fra verksted etter overhaling av bremsene. Ble byttet kalipper venstre framme og kalipper venstre bak da begge to sang på siste verset, samt klosser og skiver framme, skiver bak og bremseskjold foran. Nye bremser framme: Og bak: Neste på listen nå er ny demper venstre framme og fjær høyre framme da begge disse er modne for utskiftning. Men dette er bestillingsdeler som må sendes fra KW i Tyskland så kan ta litt tid før det kommer. Så er det også straks 10k siden forrige oljeskift så skal få ordnet det snart også. Ellers venter jeg jo også på de nye sommerhjulene. Men som nevnt i forrige innlegg så hadde jeg også bestilt en spoiler til bakluken i karbonfiber. Mens bilen var inne ankom den så da fikk jeg den lakkert med et ekstra lag klarlakk og montert på bilen. Ble ikke så verst det Får knipse litt bedre bilder når jeg får sommerhjulene og får montert de.
 13. Bak er ikke noe stress. Har allerede hevet bilen ganske mye. Er noe feil med casteren min som gjør at dekket tar borti forskjerm/fanger
 14. Today
 15. Skulebollen

  F80 M3 Solgt | M4 CS Next

  Blir det senk på denne 😊?
 16. Hvorfor ikke heve bilen 1 cm? Slipper vel subbing da?
 17. sveigis

  Min E30 Helårsbil.Oppdatering .Fredagen

  Den indre stemmen . Er rart når du føler uro for en jobb du tidligere har gjort og den følelsen slo over meg idag. Har ikke fått tenkt så mye på denne bilen de siste dagene . Men kom til å tenke på da den fikk varm forrige uke ,så var det vannet som kom ut fremdeles noe rustrødt.. Jeg hadde jo flush av kjølesystemet her for en stund siden . Ok tenkte jeg ,jeg tar en runde til og denne gangen var det helt av med radiator: Og startet med radiator og jo her var det mye rustvann fremdeles : Tynt vann og ikke gugge . Mye vann og spyling så var det rent : Motoren : Her kjørte keg frem og tilbake med vann og straks kom der rent vann ut: Så kjølevæske : Fylte på den ,resten vann ,startet opp bil og masse luft kom ut . Men etterhvert virket luft til å ha forsvunnet og slanger og div så ut til å være normalt. Men ikke lett å finne ut når ikke instrument virker og nå har og motstand tatt helt kvelden ,så null vifte . Kjente inn under dashbord på varmeapparat og det var godt og varmt i rørene der ,så satser på at det nå kan være iorden .😀 Angående den viskosen jeg lånte ,så hørtes denne bilen ut som en 240 Volvo ,så denne var og ikke god. Satt på den som var og tror nok helst det var en luftboble som forårsaket denne overopphetet jeg hadde . Må forske mer når jeg får instrument som virker . Ellers ikke noe annet å si at den starter med en gang nå og ikke noe tull. Skal hente ledningsnett og felg nå en av dagene 😀😀.
 18. Ja det var godt å få det servert ferdig i år helt ærlig .😀 Har jo alltid kjørt 10 40 på disse m30 motorene og såpass billig ,hvorfor ikke ?😀 Nå skal jeg etterhvert ta oljeskift og div på e28 og var og skaffet filter idag . Har kjørt 41 mil nå på to dager med den og ikke noe feil sålangt .
 19. Testing av hjulene på 535'en. Dette er Vossen Limited Edition felger jeg har hatt liggende fra en annen bil, men restaurert dem etter et møte med en fortauskant. Ny farge ble det også, den nye Crystal Soul fargen til Mazda ble valget. Nå i påsken blir det å montere justerbart senkesett fra H&R. Har troa på at dette blir en bra bil Har tidligere hatt flere e9x, f3x, f2x der to av dem var 335i, og den ene premiert til beste e9x på GS treffet og beste stance på BMWCCN vårtreffet. Nå med snart to unger i hus ble valget F11 med grei motor. MYE dekkstrekk blir byttet ut med litt mindre dekkstrekk og to barneseter. Slik er livet🤣👍 Ellers god helg
 20. Ja, og derfor passet det ikke foran. Tror fankern jeg må ha caster plater for at dette skal passe.
 1. Load more activity