All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Joakim Urke

  e28 fukt skade??

  Vart ikke noe av den 528’en der dessverre:/. Men har funnet en E28 M535 (tror jeg. Venter på at han sender meg VIN nummere :) til overkommelig pris som jeg vurderer å kjøpe:). Så spørsmalet mitt er også hva er forskjellen på 535 og M535? Kun mtech stylingen som er forskjell?
 3. Da blir det Oliver Zipse som tar over CEO-stolen. Måtte dette føre BMW inn på riktig spor igjen! ...nå mangler vi også bare at Chris Bangle og Karim Habib finner veien tilbake til der de hører hjemme. https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0298910EN/oliver-zipse-appointed-new-chairman-of-the-board-of-management-of-bmw-ag
 4. Combox Media om du bare skal ha BT-streamingen og Combox Telematics om du skal ha SOS-funksjonen til å fungere også. Har bilen SOS ville jeg helt klart montert en Telematics-modul.
 5. Saltkjelen

  Min biltråd - F01 730d & i3S 120Ah

  Du har ingen muligheter for å få lagt opp et vanlig stikk heller? Jeg ville nok vært litt tvilsom om jeg ikke hadde lademuligheter hjemme, altså. 60Ah har ikke så lang rekkevidde, så det å ikke kunne forvarme om vinteren (dette gjør at du opprettholder mest mulig rekkevidde) ville jeg vært skeptisk til. Hmm.
 6. papertiger

  Min biltråd - F01 730d & i3S 120Ah

  OK - det høres positivt ut. Det eneste drawbacket med elbil kontra Minien er at jeg ikke har lademulighet hjemme, og det spørs om vi i det hele tatt kan få det (har felles carportanlegg uten strøm, og ingen eierstruktur på det), så det blir å belage seg på offentlige ladestasjoner. Det er nok uansett en del billigere enn bensinutgiftene til Minien antar jeg
 7. Shattered

  Fors Toledoblau E39 530d

  Hvordan lyder den eksosen?
 8. Today
 9. Saltkjelen

  Min biltråd - F01 730d & i3S 120Ah

  Nei, absolutt ikke. I mange tilfeller er det også bare koding som skal til for å ordne disse finessene uansett. Jeg ville nok ansett LED-lys og hurtiglading som et must, alt annet kan egentlig ettermonteres. Fjernlysene er i halogen, så da er det i det minste godt å ha et skikkelig lys i nærlysene. 60Ah holdt egentlig nok for mitt bruk også, men det ble hakket for smått når jeg begynte å megle over et langt større område enn jeg var i tidligere. Da var det kjedelig og lite effektivt å måtte legge inn hurtiglading mellom befaringer, visninger og slike ting - spesielt når man har dårlig tid.
 10. Jeg vurdere å kjøpe en 2011 E81 123d som har originalmontert følgende utstyr fra fabrikk: Harman Kardon Surround Sound System (688), Radio BMW Professional (663), USB / Audio Interface (6FL) Multifunktion für Lenkrad (249) Park - Distance - Control hinten (507) M Lederlenkrad mit Schaltwippen und Multifunktion (7XA) Freisprecheinrichtung (6NN) Ikke Navigasjon. Er det kurant å ettermontere Navigasjon med 8,8" skjerm og eventuelt combox i denne ? samt PDC foran også? S609A Navigationssystem professional S612A BMW assist S614A Internet vorbereitung S615A Erweiterte BMW online information S616A BMW online S6VCA Steuerung combox Jeg kan ikke finne S6VCA i prislisten for 2011, kan det være at dette ikke ble levert fra fabrikk på E81 ? (E81 ble jo produsert til juni 2012 så vidt jeg vet) Hva er utstyrskoden for combox ?
 11. Ron Jeremy

  Min biltråd - F01 730d & i3S 120Ah

  Det stemmer. I3 opplever endel prisfall i disse dager, så her er det muligheter! Hvertfall når vi snakker første generasjon.
 12. papertiger

  Min biltråd - F01 730d & i3S 120Ah

  Ok, takk for info. Ingenting som utgjør en deal-breaker med andre ord. Er faktisk ikke så mange i3 fra de første årsmodellene som ligger til salgs som har 6NS. Prøver å lese meg litt opp på de forskjellige utstyrspakkene, men Driving assistance plus, LED lys og hurtiglading er en gjenganger på must-have, navi pro er jo selvsagt påkrevd. Ser at Minien i 98% av tiden kun blir brukt som bybil, og dermed kan en i3 60Ah dekke vårt behov såvidt jeg ser det.
 13. NilsP

  E46 m3 banebil/drifting

  Her va mykje bra arbeid,stå på 😀
 14. Saltkjelen

  Min biltråd - F01 730d & i3S 120Ah

  Jeg tror hovedforskjellen er antall tilkoblede telefoner samtidig, office-funksjoner, trådløs synkronisering av BMW Apps og slike ting. Det finnes egentlig veldig lite informasjon om det, men jeg mins å huske at det var noe i denne duren.
 15. Evopower

  Evopowers tråd

  Ja det er vel prisen en må betale for motor langt bak og optinal vektfordeling 😛 Bakkant motorrom er veldig trangt hvertfall, og utenom dette, har jeg ikke skrudd så mye på e6x enda. Men det er uten tvil trangere på nyere bil som dette er kontra eldre biler. Men man skal ikke mer enn en generasjon ned til e39 hvor jeg kommer til alt fra motorrommet med god plass Den modellen med mest skruplass tror jeg må være e34 518i. Ja man må ofre seg litt, for nå vet man at veivhusfilteret er i orden selv om det gamle egentlig var strøkent. Denne bilen har hatt en så pertentlig eier før at det er en fryd å ta over eierskapet det viser seg jo mer vi har denne bilen.
 16. Endelig kan du glede kona med å se et romantisk drama, med en søt hund OG BMWer!
 17. Heisann. Fyrer opp tråden litt her. Akkurat kjøpt meg en 07 525D med S609A navigasjonen. Men selvfølgelig med den minste lydpakka. Nå har d seg sånn, at en vil kode spillerrn for meg. Og da blir d til 676. Spørsmålet mitt er da: åssen ser den balanserte utgangen ut? Kan jeg få skaffet d på noen vis? Ser jo d her at man lodder på phono på andre enden, men den må jo inn i spilleren også 😜
 18. Yesterday
 19. Sjekket langtidsvarselet og fant ut at det var ganske trygt å legge om til sommerdekk i dag 😂 Mente jeg hadde noen 6mm spacere liggende som kunne passe greit til fremhjulene. De har visst 8mm 🙊 Jaja, skitt au.
 20. Themagician16

  Pollenfilter og diesel filter (520d e60)

  Er bare diesel filter som jeg lurer på da i såfall, hvis det ikke er så farlig med kupefilter.Står ikke noe navn på dieselfilteret. Kjøpte gjennom en bekjent som leverte uten kvittering og eske, og svarer ikke når jeg spør om det.
 21. andreaskarm

  Andreaskarm's Titansilber F10 M-Sport

  Kjekt å se resultat av arbeidet også. Rensen er jo latterlig dyr. 550kr for 250ml
 22. Evopower

  Andreaskarm's Titansilber F10 M-Sport

  Alcantara er et must på f1x. De kan samle en del usynlig skitt, så den jobben du gjorde her, er gull verdt
 23. andreaskarm

  Andreaskarm's Titansilber F10 M-Sport

  Takker😊🙂
 24. papertiger

  Andreaskarm's Titansilber F10 M-Sport

  Keep it up! Denne bilen får virkelig den pleien den fortjener, og jeg misunner deg stadig det alcantarainteriøret
 25. Stemmer, såg det nå 🙈 jo da, det blir spennende å se. Løser seg nok, men ifølge Bavaria var det veldig utypiske symptomer på fordelingskassen de symptomene jeg beskrev, så det er jo i og for seg bra. Og så lite som merkes så burde det absolutt ha forsvunnet ved bytte til fire like dekk dersom det var fordelingskassen. Skal ha med tekniker på tur når jeg har time.
 26. Om jeg ikke husker feil mener jeg du nevnte noe om det i tråden hvor du spurte om råd i forbindelse med dekk til vinterfelgene.
 27. Kan ikke huske å ha skrevet noe om dette noe plass, hvor plukket du opp dette? 😛 en sjelden gang i ny og ne under jevn gass, men i de fleste tilfeller under hard akselerasjon, og hard akselerasjon i sving.
 1. Load more activity