Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Today
 3. Hei! Er det noen som har tilgang til siste oppdatering av SP Daten til E90 / E91?
 4. Noen fabrikanter leverer flere typer klosser, hvorav ene liksom skal støve mindre. Jeg kjører Textar foran og bak, men kun klossene bak leverte Textar med "low dust" sertifisering som de kaller e pad. Spyler som regel bilen minst 1-2 ganger i uka, så har aldri fått testet om det faktisk ligger noe i "low dust" sertifiseringen, men det finnes iallefall TRW har også noe lignende de kaller DTEC og har rød farge på baksiden av klossen for å visualisere det.
 5. Nei det er sant ,men problemet er at han som skal hjelpe meg har kun tid lørdag og søndag derfor er alt dritt ,men kom på en ide jeg skal prøve meg på imorgen som kan bli suksess muligens . Jeg og ,men må nesten bøye meg litt etter han som skal hjelpe til 😊. Hadde vært det aller beste ja 😊😊
 6. Z4-en koster «ingenting» hos If (rundt 350,- i måneden ca.). …men om jeg skulle ha motor- og drivverksforsikring i tillegg ble det ikke mindre enn 900(!) ekstra. Den utgikk derfor galant. For 11000,- i året tar jeg heller litt risiko.
 7. Ser ikke problemet @sveigis treffet er jo på søndag og da kan du jo skru fredag og hele lørdagen fram til søndags morgen kl. 0900.
 8. Haha, bilen er jo svært godt gjennomført både utvendig og innvendig, og jeg er en smuuule svak for Champagne Quartz 😅 Hm, er det egentlig så unormalt da? 🤔 Eller er det sånn veldig synlig støvlag? Jeg ser egentlig ikke så tydelige tegn til støv på mine felger, men så er jo støvet sånn ca. lik farge som felgene også 😂
 9. Nei vil ikke ha bilen nå, at den eventuelt kommer til neste sommer passet egentlig utmerket for jeg skal ha X3’n til da. Har fått ordnet meg en veldig grei deal uten at jeg kan gå inn på det her, men ikke bekymret for det siste.
 10. Vi tar Bimmers Treffet ned til deg 10+ mann som skrur på en bil må jo gå bra 😅
 11. Stemmer det, hadde av den grunn If på Cooper S’en og har If på 1-serien. På 4-serien var de uhorvelig dyre, der de både på S’en og 1-serien var svært så fornuftig priset.
 12. Ja noe dritt ,men har ikke noe valg denne gangen desverre 🥵🥵,men skal prøve så godt jeg kan 😊😊
 13. Kjipt å høre @sveigis, men forstår deg veldig godt. Så mye som X5n blir brukt, så skjønner jeg at den burde fikses så fort som mulig Ellers fikk jeg et hyggelig bilde fra @BimmerFan! Ba han ta turen og sjekke om lokasjonen faktisk eksisterer enda. Og jaggu var parkeringsplassen like stor som sist
 14. Du klarer ikke å få til en deal på den I4en du lånte sist da? Synes den så veldig bra ut, tøff farge kombo og riktig hjulene osv. Blir veldig lenge å vente på nybestillling og en del mvh kommer på prisen også.
 15. @Fredrik 90 og @Lars89? Til info ,fikk beskjed om at jeg mulig må bytte girkasse på i helga på x5 ,dvs at da er Bimmerstreff i en tynn tråd .(Dritt.no) Men her har jeg ikke noe valg ,må ta det når folk kan hjelpe 😊 Får beskjed ila fredag både meg og dere .
 16. Det vet jeg ikke helt enda. Men har vel pleid å dra fra Molde kl 9 tror jeg
 17. @awt@Ingvaldsen Jeg hadde faktisk sett på tallene til Ingvaldsen før og meldte med inn i Koed-klubb. Var allerede med i BMWCCN. Ble ganske skuffa da jeg oppriktig ikke greier å se noe forskjell fra før. Når det gjelder GS så kjører de kampanjer halve tiden uansett. Du får ikke dobbelt opp med rabatt, men noe kan bli billigere på Black Friday enn med BMWCCN-rabatten man har til vanlig. Ellers gir BMWCCN deg GS sitt salgsnivå året rundt, noe som er litt kjekt. EDIT: Sjekket nå den ene bremseskiva på delenr. Koed svinger litt med valutakurs, men rabatten min er på 10% der Ingvaldsen har fått 25%:
 18. Da var hotell i Molde booket til GS treffet ute på Bud 4 juni. Har ellers slitt med risting og vibrasjoner i sommerhjula etter at bilen ble tatt ut av lagring. Fikk ett dekkverksted til å sjekke balansering på begge hjula foran, og jo da. Den ene felgen hadde høydekast til tusen. Så den må rettes om ikke så lenge…. Skjønner fortsatt ikke hvorfor vi betaler veiavgift… veia er jo fortsatt som potetjorder
 19. Det er sagt at kun BMW verksted kan registrere service korrekt i idrive.
 20. sikkert lenge siden, skal få sjekket om det ligger noen feilkoder inne
 21. har målt batteri + det er maks 1 år gammelt. peek på over 14v når motoren går.
 22. Da blir det ny pakning til panorama taket, glippen er mye større en hva den skal vær. Oppdaget og denne uken at lykta har store mengder med fukt/vann så dette blir bestilt inn ny lykt samtidig som pakningen. Av nysgjerrighet så spurte jeg min service rådgiver om pris på hva dette ville blitt for meg uten garanti siden vi er på biljakt, hyggelige 40.000kr var ordren på.. Ellers har vi ironisk nok nesten lagt inn bestilling på i4 i Sunset Orange til samboer, har bygd bilen og fått pris og fikk felgene jeg ønskte meg. Men vi er ikke 100% sikker på om det er riktig avgjørelse, den skulle helst vært et par hundre tusen rimeligere. Er støtt og stadig innom Bavaria og det florerer av i4 hver gang, lurer litt på å gamble på at det kommer noen for salg til neste år når X3M’n skal bort til fordel for noe annet fornuftig. Snuser litt på Polestar av alle ting, rett og slett en god total pakke med garanti i 7år/150k km til knappe 500k inkludert alle pakker tilgjengelig. Dette blir da samboer sin bil, jeg skal over til kun å ha sommer bil neste år. Avslutter med et bilde av bilen jeg helst skulle eid med S58 motoren
 23. Meget bra og vellykket design i mine øyne, skåret i gleden er at de har måtte montere inn den forferdelige skjermen her også. Dette er en dårligere løsning ettersom manuell klimabetjening forsvinner. Pussig nok beholder de volum bryteren og noen andre taster man aldri bruker.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...