Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Unnskyld formulerte mæ dårlig.. noen som veit hva den feilkoden betyr?
 3. tror oransje kan bli snasnt mot blått🍻
 4. Today
 5. Aux heater noen som veit?
 6. Fått gjort litt idag og. Montert bakfanger, chrome list på bakluka, og monter alle klips på sideskjørt og innerskjermer (nye selvfølgelig), og senka den litt til. Skal på KOED treff til helga, så da må den være lav. Men tenker ca 2cm klaring mellom hjulbue og felgkant er perfekt høyde. Tar ikke borti noen steder heller legger ved noen bilder. Vurderer baklykter med oransje blink siden de andre blinklysa er oransje! Hva tror dere? Uansett hva dere tror, så prøver jeg oransje baklykter imorgen🤪
 7. Veldig gøy å følge. Enig med Jan her, du begir deg ut på oppgaver jeg alldri hadde tenkt på. Blir spennende å følge denne fremover. Er bilen kjørbar om dagen? sjelden å se den på veien nå, imotsetning til tidligere.
 8. Ja hovedregelen er 3,5t, men det er så mange tillegg, «men» og «hvis» til den at det ikke er så rett fram lengre. Jeg fikk det til bursdag og jul av kona da hun har sett seg smått lei på kjøringen min uten papirene i orden når det har vært behov for kjøring med henger. Har kjørt traktor med tunge lass på opp gjennom årene, har lastesikringskurs fra før og er kun vant til å ha stor henger på bil (boggihengere er jo også langt bedre å manøvrere enn en-akslede hengere) men det er greit å formalisere det. Og den dagen det blir ny bolig så kan jeg i hvertfall kjøre bil med stor henger uten å tenke meg om, enten det er ifm. flytting eller oppussingsprosjekt . Det er utrolig mye rar og ikke minst livsfarlig sikring av last rundt omkring, ikke bare på henger men på biltak også. Paradokset her er vel kanskje at hverken Minien (av naturlig årsaker - pottene sitter i midten) eller BMWen har krok 😛 mulig jeg nytter muligheten om jeg, BMWen og Dragkulan.se er i Oslo og Omegn på samme tid i løpet av året. Originalt elektrisk blir for dyrt når en får skjult avtagbart Westfalia til 7500kr ferdig montert og koblet opp.
 9. Da skal denne passe i forhold til orgianlt delenr
 10. Over 3.5 tonn mao? Har ikke sett behovet helt til mitt bruk, men sikker nyttig! Er vannvittig mye rar bruk av henger og festing av materiell hvertfall.
 11. Da har det blitt skrudd og det meste er i mål. Oljeskift : Nytt filter : Etterhvert ville jeg gå gjennom den generelle tilstand på slanger og div. Et snev av svetting på den ene slangen på returrør gjorde at den ble byttet : Alt av slanger sjekket ut både her og der : Den fikk seg og en god lading idag : Så måtte man til med litt fiksing innvendig . Hva er det med Touring og taktrekk: Frem med lim: Kjekt når originalverktøy for takluke ligger på sin opprinnelige plass : Etter litt liming var det på plass : Så skulle det dukke opp litt problemer her . Skulle starte bil men den ville ikke starte , ikke snakk om . Hva i huleste kunne dette være ? Prøvde og prøvde men neida . Er jo akkurat sånne situasjoner vi ikke ville ha . Men skjønte lunten her . Bil har stått noen dager og i og med pumpe lekker så vil ikke diesel holde seg på plass og ting blir komplisert . Og mistanken ble bekreftet av vår dieselekspert her på forumet nemlig TRF.😀 Fikk beskjed om å bare kinne så skulle den komme . Vel var avgårde en tur og da fikk jeg melding av datteren min at hun hadde startet bil 😀 Jeg sa at jeg hadde hatt problemer , men den kom etterhvert sa hun og takk for det . Hvertfall så tok jeg en tur og alt funket heldigvis . Men som dere ser , så lekker den : Og et til: Det rare her nå er at når jeg holdt på her , så ringte en bekjent av meg . Han visste om en som var flink på dieselpumper her i nærmiljøet , så fikk nummeret hans . Tar en tlf til han og hører hva han sier . For kan han fikse det kjapt og greit ,setter jeg det bort for dette er ikke noe jeg tør begi meg utpå.’ Toppdekslet på pumpe ja greit nok , men resten No thanks! Fikk kjørt en god tur med den og var gøy . Ikke kjørt e34 på 5 uker så må få hentet min hjem igjen nå 😀
 12. Indre = 31607565315 Ytre = 31607507402. (A ) eller 31607565316 ( B ) Type A eller B sees ut i fra bildet, nederst i venstre hjørne.
 13. Ja men nu før å finne den rette til bilen min med regnr bp76298
 14. Skriver jeg inn delenr 33211229732 på Koed så får jeg opp at den passer to modeller i E38 serien, altså 7 serie 90/tidlig 2000tall. Ps; ofte når Koed viser to forskjellige varianter er det original og uoriginal ( da med en U bak delenr f.eks 33211229732U ). Ikke nødvendigvis forskjellige deler. Men i noen tilfeller når det er forskjellige typer deler kommer det av når bilen din er produsert, info du kan få ut fra chassinummeret.
 15. Hei, I slutten av januar døde instrumentpanelet på E46'en min, og kjøpte derfor et brukt et, med planer om å lodde på en ny m35080 eeprom. Bestilte en R270+ fra Kina, og et par helt nye og blanke chipper. Et halvt år senere dukket de om sider opp på postkontoret. Etter å ha fått loddet av chippen fra det nye instrumentpanelet, satte jeg den i chip-programmereren for å lese den av, men etter ca. 500 bytes (varierer, alt fra 400-540), virker det som at maskinen rebooter seg selv (hører lyden som kommer når en usb-enhet koples fra, samt de tre pipene maskinen lager når du kopler strøm på den), og hele programmet henger seg opp. Har forsøkt å kjøre native i Win10 med kompatibilitetsmodus for XP SP2, samt i en VM med XP SP3. Det samme skjer for så vidt også når jeg forsøker å lese av en av de nye chippene, så tror ikke jeg tok livet av eepromen da jeg fjernet den. Så mitt spørsmål er, er det noen i Bergensområdet/Vestlandet som har en R270+ som de vet fungerer?
 16. Sjekket GSbildeler ikke noen mansjetter dær foran..og hos Koed kom det opp 2 forskjellige
 17. Hvis du ser på esken så står det "Repl.no 33211229732". Jeg tipper dette er OEM delenr som denne delen er en replika på. Googler du det nummeret så får du opp hvilke biler denne delen evt passer til. Finn alltid originalt delenr først, så vet du at du får riktige deler. Edit; hvis du gir litt mer informasjon om bilen din så kanskje vi kan hjelpe deg å finne ut om denne passer. Årsmod, motorkode etc.
 18. BMW X5 e53 foran..dem jeg har fått virke alt før små
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...