All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Kvasi

  Fikse søm i skinnsete?

  Noen som har fusket i faget som syerske og har tips til hordan jeg kan fikse dette selv og hva jeg trenger? Ser for meg ei bøyd nål men der fins det sikkert tusener av varianter. Føler for å shine opp setet men det går jo ikke når det er lurvete.. Har fått et meget godt tilbud på fiks hos et firma som holder på med sånt men det krever at jeg tar ut førersetet og leverer det der som er passe kinkig, samt at jeg liker å fikse ting selv hvis det lar seg gjøre.
 3. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  @Lifeasiknowit_bmw Bioklipp ja. Er ikke alle robotklippere det? Det er Husqvarna som står bak Gardena, så sammenlignbare modellene opp til 1600m2 vil man finne veldig like Husqvarna står også bak McCulloch-klipperne tror jeg, men de har jeg ingen kjennskap til annet enn at de er på høyde med Gardena. Honda virker bra, min bestemor er gammel nå og da sa vi at hun måtte kjøpe noe som fungerer, siden vi bor 120 mil unna og ikke kan komme på rescue-oppdrag om det er noe. Honda er solid på alt annet innen hage så vi tenkte det måtte være solid der og Lover fortsatt bra. Med 435X kan det ikke være noen bekymringer! Det er jo ilag med 535X verstingene på markedet. Vi er kommet langt når robotklipperen har firehjulsdrift. En firehjulsdrift hvor drivverket må snakke sammen, igjen, skikkelig kult Du må fortelle om hvordan du opplever den etter litt tid
 4. Today
 5. Lifeasiknowit_bmw

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Husqvarna lever opp til ryktet sitt enn så lenge. Hatt 315X i 1 år. Har selvfølgelig ikke betalt fullpris.... 50.000 er sinnsykt mye penger 😰. Fulgte også med en kantklipper til 315X som jeg fikk solgt til en grei pris. Den hadde et eget 18V system så da tenkte jeg at det var bedre å selge den og heller fortsette med Makita 😁. Har faktisk ikke sett på Honda 🤔 leste en del tester og snakket med familiemedlem som selger verktøy. Derfor ble det Husqvarna. Hagen er ganske merkelig utformet. En del opp og ned + at vi har fylt på en god del jord for å prøve å jevne ut plenen. Noe som også gjør at ting blir gjørmete og vrient for klipperen å manøvrere i. 435X’en tror jeg vil oppfylle de «kravene». Helt 100% enig med deg at man må velge det som dekker sine behov. Hos oss er det mye reising og derfor trenger vi noe som garantert kommer seg rundt i hagen og får klippet gresset mens vi er borte. Hvis ikke blir det rimelig shabby ute 😅. Er det bioklipp som gjelder på Honda og Gardena?
 6. Fredrik 90

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  En ting er iallfall helt sikkert, jeg sover godt om natta så lenge jeg vet vi er på lag med amerikanerene. Kødder du med Norge så kødder du med USA, det er det ingen som har særlig lyst til. Ja rent bortsett fra han lille rotta borti Nord Korea. Like tøff i trynet som ett nett troll fordi han har tusenvis av kilometer mellom seg og USA som han tøffer seg mot. Hadde det ikke vært for USA så hadde vi enten snakket tysk eller russisk for lenge siden. Man kan ofte kalle USA for verdenspoliti, som også har noen kriger de har gått skikkelig på trynet i. Men sånn sett under ett så er jeg glad for at vi har USA i ryggen, og at vi lever i ett samfunn løselig tuftet på amerikanske verdier. Tenker da på at vi har ett kapitalistisk system, demokrati, pressefrihet, ytringsfrihet og lov til å leve våre liv som vi vil. Det er faktisk ikke en selvfølge for ganske mange millioner av jordens befolkning.
 7. Saltkjelen

  Fredrik 90 sin G30 540d xDrive M-Sport

  Bestill på nett, så er du i hvert fall helt sikker på at du får returnert jfm. angrerettloven.
 8. Ser vanvittig bra ut dette her. Mer bilder!
 9. Fredrik 90

  Fredrik 90 sin G30 540d xDrive M-Sport

  Ja jeg satser på at det løser seg. Jeg får kjøpe de på Bavaria slik at jeg til nød kan få returnert dem greit igjen om det skulle bli helt galt 👍
 10. Fredrik 90

  Vestfold chiptuning - erfaringer?

  Hehe, ja det spørs 😂 Jeg tror jeg skal klare meg med 320 hk og 680 nm enn så lenge 👍 Det går vel en tid så blir man vant til det også. Eller til jeg blir frakjørt av ett eller annet på autobahn som jeg i mitt hode ikke vil bli frakjørt av 🤣
 11. Fredrik

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  @Kvasi Det har uten tvil ganske stor betydning hvem som rent faktisk bygger de elektroniske komponentene i forbruker elektronikk, men det er heller ingen tvil om at de som står bak styresystemene også har stor betydning. Når det gjelder mainframe er jeg imidlertid ikke i tvil om at de som står bak hardwaren har signifikant større betydning og her er Huawei veldig store. tek.no's lederkommentar i denne sammenhengen gir et relativt godt bilde av situasjonen. https://www.tek.no/artikler/kommentar-em-hva-gjor-huawei-na-em/465613
 12. orala

  e46 316i stoppet plutselig i fart

  Hvis du med bensinlyset mener varselet om lite bensin, ville jeg fylt på minst 10 liter, og er du heldig så fungerer alt normalt. Jeg hadde en bil som viste 1/4 tank, men tomt var det. Og en annen som viste lite, med varsellys som du har, og den stoppet også, selv om lyset nettopp hadde kommet på.
 13. danskiii

  danskiii's E21 318. Felger montert s.39

  Prøver noe nytt her i noen dager, originale klare blinklys jeg fikk kjøpt i Danmark av en kar. Hva foretrekker folket av oransje og klare?
 14. Enig, vi er venner med USA og Norge og norden forøvrig kommer ikke til å overleve trøbbel hvis ikke de hiver deg rundt og hjelper oss. Fort! Men, er det ikke ganske naivt å tro at det har noe å si hvem som står bak hardware og software på telefoner og routere alt tatt i betraktning? Jeg må svare jo på det..
 15. Fredrik

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Sant nok og det var faktisk ganske artig å være med nesten fra begynnelsen. Jeg begynte å jobbe profesjonelt som systemutvikler i 1993/94, men begynte å interessere meg for IT mange år før dette. Jeg var blandt de første til å få privat internett i Norge gjennom daværende Oslonett (omtrent på den samme tiden). På høyskolen hadde vi imidlertid internett et par år før dette igjen samt en serie med Macintosher (privat hadde jeg en SE/30) - altså ganske mange år før de fleste hadde hørt om internett og Apple i det hele tatt. Vi er nok ganske enige om den tekniske delen, men igjen Kina er sikkerhetspolitisk noe helt annet enn USA (selv om det er mye å klandre USA for også).
 16. Magnus.

  E92 335d

  Påtide med en liten oppdatering ? Hentet bilen når jeg kom hjem fra jobb, og det var mildt sagt en ganske grei opptur. Helt sykt hvor mye stage2+ gir på 335d. Til ALLE som går å tenker på å endre software, kjør på. Fikk og lagt inn EGR deaktivering, jeg demonterte den orginale EGR kjøleren å monterte erstatningsrør når jeg kom hjem. Etter tips fra @Tollefsen gikk jeg for girkasse software fra Suthpin, og hadde egentlig sett for meg en liten forskjell. Men dette var natt og dag i forhold til orginalt. For og unngå å miste lappen første dagen med "ny bil". Så sydde jeg nytt alcantara trekk til rattet, kjøpte trekket fra mewant. Ganske grei jobb, en liten rynke på høyre "tommelgrep" men regner med den gir seg etter litt draing i trekket. Iallfall mer budgettvennlig en kliss nyt alcantra ratt.
 17. Da startet du den karrieren ca i tiden jeg var på Lutvann, ISDN gikk i barnesko og Internet var det ikke mange som hadde hørt om. Like fullt var det ca like stor sjangs for å bli overvåket da som nå, forskjellen er at da krevde det omtrent en agent og mye resurser pr mål som skulle overvåkes så da ble dette kun rettet mot en bitteliten målgruppe innad i lands regjeringer og forsvar først og fremst. Men, det finnes enda loads of gode gammeldagse agenter med løsnese rundomkring som fysisk gjør jobben og får James Bond til å se ut som en, film..
 18. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  @Lifeasiknowit_bmw monterte en slik Husqvarna 315 til den ene bestemoren min og en Honda Miimo HRM520 til den andre bestemoren. Synes begge klipperne virker super og de er storfornøyd begge to, Hondaen er vel på tredje sesongen i år Skikkelig kult at du har bestilt Husqvarna 435X, det er såklart drømmen, men når man må ut med nesten 50000,- (ref: https://www.eiksenteret.no/husqvarna-435x-awd) for en robotklipper, så må hagen forsvare dette. Uansett er 4x4 på robotklipper innmari kult. Jeg har nå Worx Landroid M500, som funker på enkle hager, og den passer til min hage og ikke minst mitt budsjett. Har jeg hatt en litt mer avansert hage hadde jeg lagt i det dobbelte for en Husqvarna, Gardena eller Honda. Heller spart litt. Til eksempel tar en Husqvarna eller Gardena 60cm passasjer, mens min Worx må ha 100cm på en passasje(den gamle min måtte ha 120cm). Det er faktisk slik at åpningen mellom trampolinebeina kan avgjøre hva man burde velge om man har dette. Så det er litt å sette seg inn i for de som skal kjøpe første gang.
 19. Ble bra det, endel senk å litt justering med spacer så er du der
 20. Veldig bra Jan. Ser jo ganske strøken ut, inerrtrekker på førerdøra ser jo helt nytt ut, med flott glans:) Gratulerer. Hadde vært gøy å sett denne (+E34) i real life en gang jeg er sørover.
 21. Disse jeg fant Tror det skal være riktig, alt tyder på det. Venstre – 51748050583 Høyre – 51748050584
 22. Weiders

  Arvegods: E36 328i cab

  Her er forresten et bilde etter en grundig skrubb og vask, den er virkelig et eksempel på den velkjente frasen: Pen langt ifra, men lang ifra pen😂
 23. Fredrik

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  @Kvasi OK, jeg har også lang fartstid innenfor IT (små 30 år) og vet selvfølgelig en del om hvordan tingene fungerer. Mitt poeng er imidlertid at USA og Kina ikke har de samme sikkerhetspolitiske interessene relativt til oss. Vi har poltisk og sikkerhetsmessig de samme interessene som amerikanerne. Kina (og Russland) er imidlertid en helt annen historie.
 24. Fredrik

  Fredriks alternative bimmerstråd

  @TRF Jeg har tidligere kort vært inne på at bl.a Niki Lauda og Derek Bell kjørte Burkard Bovensiepen's genialt oppgraderte BMW'er på tidlig 70-tallet, men det er ingen tvil om at dette temaet må belyses mer. Jeg vender tilbake med mer info om dette...
 25. Du altså. Når skal du lære? Ny 1.9?
 26. Weiders

  Arvegods: E36 328i cab

  Takk for alle tilbakemeldinger, det betyr mye! I morgen skal jeg prøve å få bukt med tomgangsproblemet og i løpet av uka skal jeg få hatt den på EU-kontroll så jeg vet nøyaktig hva jeg har å hanskes med her. Heldigvis har jeg ikke dårlig plass, tid eller råd. Man kan fort bli litt stressa av den smørbrødlista der😅
 1. Load more activity