All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. I dag
 2. Fantastisk M3, godt valg!
 3. I går
 4. Enig med deg Jan! Jeg føler selv jeg er jævlig dårlig på å oppdatere trådene mine og kommentere andres tråder, men er flere ganger om dagen innom Bimmers uansett! Er liksom som å gå innom kjøleskapet for å se om det har kommet noen nye godsaker inn siden sist man så Må virkelig prøve å bli bedre på å poste her 😛
 5. Kamil

  Abs control unit

  Vet noen om det trengs om kode inn abs control unit på E34 89 modell? Og om stryreenheten vil passe fra en 525i til 530i med samme dele nr.?
 6. Førtse gang jeg leste om i8 bare antok jeg at i8-M med R6 var rett rundt hjørnet..
 7. bare vær så snill å ikke kall den "evo" hehe. ser ut som en fin bil, komt seg enormt fra 2009 til nå.
 8. Jeg har lenge lurt på hvorfor BMW ikke har putta S55 motoren bak i en i8, kutta ut elektrisiteten på bakakselen og beholder den på framakselen. Å ønske seg en som kun leveres i manuel blir vel som det, ønsketenkning. Men om det er tilfellet så blir det ihvertfall en unik bil i sitt sjikt på markedet.
 9. Sandviiik

  Sandviks Garasjetråd 330i Individual - E36 M3??

  Update 4 - drømmenilen er på plass og innørt i første innlegg!
 10. Shattered

  E61 525d - Et nytt kapittel

  Ble litt inspirert av @sveigis til å oppdatere her. Skjer minimalt om dagen, bilen brukes (litt mindre enn normalt da det er nedskjæringer i bedriften jeg jobber for, så blir lite kjøring om dagen!) - kjører stort sett mellom Vestfold - Kragerø da jeg har dame der nede og ønsker å flytte om jeg klarer å få meg en jobb snart. Skal snart på eugodkjenning, og jeg vet at bilen ikke går gjennom på første forsøk! En del feil har det blitt. Men får bare sende den inn, så har jeg ut mars på å fikse alt. Vet om: - lyktespyler virker ikke, vet ikke hvorfor - Eksoslekkasje framme i motoren, lukter død på tomgang - Sikkert noe mer men kommer ikke på alt i farta. Ccc'en har jeg ikke råd til å fikse for tida så kjører med telefon mes spotify i dashen om dagen! her er et par bilder fra jeg kjørte trommesettet mitt til bandrommet - greit med litt plass når man driver med dette! Edit: kan også legge til at en bil nr 2 er enda under vurdering. Grubler litt på x5 e53, eller chevy tahoe, nissan king cab eller liknende.:P
 11. Vel, BMW er kjent som tradisjonalister, evolusjon fremfor store endringer. At BMW viktigste designuttrykk - nyrene, har blitt hele 40% større og fronten har blitt hevet og forstørret, syns jeg vitner om at designspråk og evolusjon er forkastet til fordel for foredling og det elegante formspråket fra f.eks E38/39/46. Når man ser preface vs LCI, er det ikke vanskelig å se at ideologien og markedet er endret. Man klager over Lexus baklykter på nye 3 serien, ikke rart, Kina eier nå markedet, de styrer designretningen. For å se litt større på det hele - Kina sin økende politiske og økonomiske makt er omfattende, Huawei sitt 5G nett og Kina mobiler blir forbudt blant byråkrater i stadig flere kontinenter, stadig flere segmentet innen industrien blir kopiert og hacket. Brexit, Trump, nord Korea, listen kan bli så altfor lang. Jeg spoler av, la oss returnere til bil igjen. Kanskje EU burde hatt felles dedikerte biler for enkelte segmentet, så kan EU ha sitt designspråk, Asia ha sin, samt NA ha sin egen. -Rant over-
 12. tpmek

  danskiii's E21. Tester ytter ringer s.32

  Ikkje prøv deg, du liker dekkstrekk 😂😂
 13. Hei godtfolk, Jeg solgte 528en i høst. Vurderer nå å kjøpe meg en E46 og freshe opp. Står mellom to enkle prosjekter. En 325ix og en 330ix. Begge manuelle. Hvordan er disse å kjøre? Jeg har kjørt 325i RWD. Men ingen av dem med ix. Hvor hemmende er ix med litt engasjert kjøring? Hvor komplisert er systemet med tanke på feil? Godt kjent med E46, men da stort sett 2.2i, som jeg har hatt 3 av.
 14. Gratis igjen 😁 skikkelig lekker farge på den 😎 Her har du mange fine opplevelser foran deg 😁
 15. M3en mangler AUX inngang, noe jeg ser en slik android head-unit krever. Noen som har en enkel og grei guide til retrofit av en aux inngang? Har ISTA\INPA og kabel.
 16. Lurer på om noen sitter på info/ gamle bilder av denne bilen. Den ble bygget opp av SSP 2010 for en kar fra Molde?ble da godkjent med 3,2 også, snakket med daværende eier å han har desverre ikke bilder av bilen verken før eller etter ombygging. Solgt i 2011 til Skien da så den sånn ut( bilde fra salgsanonse: Han hadde den fram til feb 2018 å solgte den da til meg(her har jeg fått noen bilder) Sånn den ser ut nå
 17. X5E70

  INPA

  Takk, då skal eg sjå kva eg finn.
 18. Holy phucing shait 🤤 Gratulera med flott bil 😁
 19. Man må nok bare innse at Europa ikke er primærmarkedet for denne. I Kina og resten av Asia så er nok dette innertier, Men ikke for det jeg hadde nesten sett for meg at den skulle være mye værre. Dette var slett ikke galt.
 20. Otis

  INPA

  Du var funnet helt rett produkt, men jeg mener det er feil leverandør. Jeg hadde ikke valgt noen utenom Europa. Har personlig dårlig erfaring med Kina på slike varer. Jeg har god erfaring med Romania.
 21. Snart legge den ut for salg tenker jeg 🤔 Men bilen starter og går uten noe tull Straks rullet 110k. (Ja, bildet ble ræva og litt til)
 22. Ikke misunnelig i hele tatt! Nesten kliss ny eller? 😄 Noen interiørbilder ønsker vi oss selvsagt også! 😊
 23. Gratulerer! Imola rød er en råflott farge!
 24. Bilder man😛! last opp bilder. Har sett på de bildene i nesten et år. Gjett hvem som har klargjort denne🤓.
 1. Last inn mer aktivitet