R Andersen

Regler og tips for annonsering på Bimmers!

Anbefalte innlegg

-Emne: Skriv en tydelig og ryddig overskrift. Store bokstaver og masse !!!!!! er ikke tillatt. Husk også å legge annonsen i rett forumdel, og kun en gang.

-Annonsetekst: Her er det kun en ting som gjelder, masse informasjon! En eventuell kjøper setter pris på at mest mulig informasjon kommer fram i første innlegget. Ved salg av en bil bør følgende være med; årsmodell, modellnavn, kilometerstand, girsystem, motorstørrelse, karosseritype, eventuelle defekter, og tilstand på karosseri/motor/generelt. Ved salg av deler bør det beskrives så detaljert som mulig hva delen passer på, tilstand, osv..

-Pris: De aller fleste har en anelse om hvilken pris de ønsker for det de selger. Ved budgivning; oppgi en minstepris, så slipper du såkalte skambud som er langt under det du ønsker for delen.

Er du ikke sikker på hvilken pris som er riktig anbefaler vi å bruke søkefunksjonen, finn.no, og autodb.no for å få en pekepinn før du legger ut ting for salg. Finner du ikke delen andre steder til salgs, og er usikker på hvilken pris som gjelder, så kan du selvfølgelig begrunne dette i tråden, men da må du også akseptere bud som ligger langt lavere enn hva du selv tror du kan få for delen.

-Bump: Vi tillater ikke å "bumpe" tråder mer enn en gang om dagen, eller når den allerede ligger på første side. Om du vil legge til informasjon i salgsannonsen, så trykk på [endre], og legg inn mer info. i første innlegg.

-Solgt: Når du har solgt en del, så blir ikke annonsen fjernet. Du trenger ikke gjøre noen endringer, da den vil forsvinne bakover i systemet etterhvert. Hvis det blir spørsmål i tråden, så skriv "solgt" i emnet, så stenger en moderator tråden innen kort tid. Det gjør du ved å trykke på [endre] i første innlegg, og endre emnet der.
Før; Bilsteindempere til E36 320i selges
Etter; Bilsteindempere til E36 320 selges. Solgt
Grunnen til at annonser ikke fjernes er for at man skal kunne søke på de senere for å sammenligne priser og finne bilder av produkter.

-Firmaannonsering: Kjøp- og salgssidene på Bimmers er for privatmarkedet, og er for å selge brukte deler man ikke trenger lenger (evt. nye deler man har kjøpt feil etc.) F.eks. å kjøpe 20 deler på Ebay for å selge med fortjeneste er ikke tillatt.
Firmaer skal betale for å annonsere her på Bimmers. Er du interessert i å annonsere her, så ta kontakt med Marius på PM eller marius@bimmers.no.

-Offtopic; Tillates ikke! Har du lyst til å skrive hvor fin bilen er, eller syntest prisen er for høy, så ta det på PM med trådstarter, evt. ulovligheter tas over PM med en moderator.

Dersom disse enkle regler ikke følges, kan innlegget slettes av Moderator uten varsel, samt alvorlige overtramp eller hvis regelbrudd fortsetter, så kan det medføre utestengelse for en periode.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive