Jump to content

Regler og tips for annonsering på Bimmers!


R Andersen
 Share

Recommended Posts

-Emne: Skriv en tydelig og ryddig overskrift. Store bokstaver og masse !!!!!! er ikke tillatt. Husk også å legge annonsen i rett forumdel, og kun en gang.

-Annonsetekst: Her er det kun en ting som gjelder, masse informasjon! En eventuell kjøper setter pris på at mest mulig informasjon kommer fram i første innlegget. Ved salg av en bil bør følgende være med; årsmodell, modellnavn, kilometerstand, girsystem, motorstørrelse, karosseritype, eventuelle defekter, og tilstand på karosseri/motor/generelt. Ved salg av deler bør det beskrives så detaljert som mulig hva delen passer på, tilstand, osv..

-Pris: De aller fleste har en anelse om hvilken pris de ønsker for det de selger. Ved budgivning; oppgi en minstepris, så slipper du såkalte skambud som er langt under det du ønsker for delen.

Er du ikke sikker på hvilken pris som er riktig anbefaler vi å bruke søkefunksjonen, finn.no, og autodb.no for å få en pekepinn før du legger ut ting for salg. Finner du ikke delen andre steder til salgs, og er usikker på hvilken pris som gjelder, så kan du selvfølgelig begrunne dette i tråden, men da må du også akseptere bud som ligger langt lavere enn hva du selv tror du kan få for delen.

-Bump: Vi tillater ikke å "bumpe" tråder mer enn en gang om dagen, eller når den allerede ligger på første side. Om du vil legge til informasjon i salgsannonsen, så trykk på [endre], og legg inn mer info. i første innlegg.

-Solgt: Når du har solgt en del, så blir ikke annonsen fjernet. Du trenger ikke gjøre noen endringer, da den vil forsvinne bakover i systemet etterhvert. Hvis det blir spørsmål i tråden, så skriv "solgt" i emnet, så stenger en moderator tråden innen kort tid. Det gjør du ved å trykke på [endre] i første innlegg, og endre emnet der.
Før; Bilsteindempere til E36 320i selges
Etter; Bilsteindempere til E36 320 selges. Solgt
Grunnen til at annonser ikke fjernes er for at man skal kunne søke på de senere for å sammenligne priser og finne bilder av produkter.

-Firmaannonsering: Kjøp- og salgssidene på Bimmers er for privatmarkedet, og er for å selge brukte deler man ikke trenger lenger (evt. nye deler man har kjøpt feil etc.) F.eks. å kjøpe 20 deler på Ebay for å selge med fortjeneste er ikke tillatt.
Firmaer skal betale for å annonsere her på Bimmers. Er du interessert i å annonsere her, så ta kontakt med Marius på PM eller marius@bimmers.no.

-Offtopic; Tillates ikke! Har du lyst til å skrive hvor fin bilen er, eller syntest prisen er for høy, så ta det på PM med trådstarter, evt. ulovligheter tas over PM med en moderator.

Dersom disse enkle regler ikke følges, kan innlegget slettes av Moderator uten varsel, samt alvorlige overtramp eller hvis regelbrudd fortsetter, så kan det medføre utestengelse for en periode.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...