Jump to content

Indrehus garasjen "Nürburgring ALPINA D3 s.40"


Recommended Posts

Hei Hei

Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av bilen min i dag for å skape litt god stemning nå som det snart er vår og bil sessongen drar i gang! Bilen under en original 530I med manuell gir og full m-pakke utvendig. Den ble importert av meg fra Tyskland i 2009 og hadde da bare gått 62.000 km.

xuk4c8cx6jm8qdh2k7ir.jpg

7tbcjqgm4rxjc17eaehs.jpg

v6owv3vnlzd63rw0nj3e.jpg

0dzvpz25arprapnq6ldf.jpg

Legger ved noen nye bilder fra i dag tidlig. Vasket den tidligere så den skulle se ekstra pen ut på bilder. Håper folk liker det:)

Edited by OddErik_E34
Link to comment
Share on other sites

Kjempe lekker bil du har, akkurat sånn jeg liker å se en E34! Støken og med pen orginal stil :D Du skal ha stor respekt for at du gidder å ta var på disse etterhver sjeldene grombilene, og faktisk reiser til Tyskland å henter en tross avgiftene dette gir :applause:

E34 er også en av svært få gamle bilmodeller som faktisk ser bra ut i hvit og rødt, så lenge de er velholdte da :) Bare å slenge ut flere bilder :D

Link to comment
Share on other sites

Takk for masse hyggelige meldinger og respons på bilen. Den er som sagt meget pen og fremtrer med svært lav kilometerstand. Det skal bli toppers å få kjøre litt nå som våren snart er her. Skal få lagt ut noen flere bilder senere.

Link to comment
Share on other sites

Takk der er godt å høre :) disse bilene kler veldig godt de orig BBS felgene. Har egentlig aldri tenkt over at spacere kunne vært pent/penere. Mulig jeg skal skaffe meg det å se hvordan den vil kle det. Ønsker å ha akkurat denne bilen mest mulig original, har bare byttet ut lykter rundt om en gang. Men setter stor pris på forslag og annbefalinger. Spennende å høre!

Link to comment
Share on other sites

  • OddErik_E34 changed the title to Indrehus garasjen "Nürburgring ALPINA D3 s.40"

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...