Jump to content

Pussig problem med lyd/HiFi i E91


Recommended Posts

Hei,

 

Har en 2009 BMW 320D Touring M-Sport med fabrikkmontert HiFi-opsjon. Dette låter vanligvis meget bra (ihvertfall etter mine ører å dømme), men i det siste har det oppstått et litt pussig problem. Lyden har det nemlig med å forsvinne fra enkelte kanaler (høyre/venstre/foran/bak, diskant/melltomtone/bass), og det virker helt tilfeldig hvilken kanal som forsvinner. Noen ganger forsvinner kanskje all lyd fra de fremre høyttalerne på venstre side, mens andre ganger kan det være omvendt - altså høyre side foran som forsvinner. Opplever også at kanskje bare diskant blir borte, eller mellomtone for den saks skyld.

 

Har liten tro på at det kan være snakk om kabelbrudd eller dårlig forbindelse, siden det ikke er noe system i hva som forsvinner eller fra hvor lyden blir borte. Det virker helt tilfeldig og symptomene er ofte like, uansett om det forekommer på høyre eller venstre side. Problemet dukker opp uansett lydkilde (radio/CD/iPhone). Mistenker (og frykter) at det kan være noe krøll med hovedenheten/spilleren.

 

Noen som har vært borte i tilsvarende problematikk og/eller som har tips om hva som bør sjekkes/gjøres?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...