Jump to content

Recommended Posts

Hei! Trenger litt hjelp ang Tüv papirer på noen 21" alpina felger. Noen som vet om man kan få godkjent originale 21" alpina felger i vognkort med 285/35R21 foran og 325/30R21 bak? moren til damen ble stoppet i teknisk av svv og må på visning senest 30/04.2016 pga for store felger. de stikker litt utenfor, men det går vel an å valse hjulbue litt ut eller skaffe en liten "list" å montere sånn at de er innenfor? Men mitt spm er da altså om noen har tüv papirer til disse? eller evt vet hvordan jeg kan få tak i. eller om det rett og slett er umulig. legger ved bilde av felgene. mener de skal være originale mtp at det står alpina på innsiden av felgen, mot navet. Takk for svar :-) 

alpina21.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

De andre alpina utgavene av E53 som jeg har sett har M-sport utvendig, og da er listen rundt hjulbuen breiere. Kanskje du må montere M-sport lister for å få felgene godkjent? (Tror det er m-sport, men det kan være noe egne alpina lister evt.).

x5-4-8is-45grad-hinten-rechts1-7147545625979734123.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja. Det tenkte jeg å gjøre selvfølgelig, men vi må ha dokumentasjon på at den kan bli godkjent med de felgene. Og den dokumentasjonen har ikke bmw.. Største de kom med var i 20". Men må jo være mulig å få tak i en dokumentasjon på at de felgene er godkjent for den bilen? Er det jeg er ute etter :-D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...