Sign in to follow this  
H4XS

EU-Kontroll og sånt-

Recommended Posts

Hei. 
Hadde nå EU-Kontroll nå nylig på min e82, etter at jeg fikset noen små problemer(elektrisk og kosmetisk), hadde bilen 0 feil. Det var det jeg trodde. Kjørte 2 turer med den på rundt 1000km (Moss-Hemsedal-Moss og Moss-Trondheim). Siden bilen har nå stått stille i 3 dager tenkte jeg å starte henne opp og kjøre en liten tur rundt om i nabolaget. Startet å kjøre litt og hørte noe ulyd fra venstre side foran, tenkte at det var bare bremser, siden bilen sto stille i noen dager. Kjørte 20 meter til, lyden forsvant ikke helt og i tidleg kom det lukt av noe svidd. Gikk ut og fant at bilen var "slammet" ned på venstre foran, hva kan det være? Så ikke noe synlige lekkasjer på parkeringsplassen/ inne i hjulbuen. Nå har ikke lyst til å flytte på bilen i det hele tatt, da jeg er redd for å gjøre større skader. 
Er det feil som burde blitt lagt merke til under EU-Kontrollen? 

Når det gjelder kjøring; så passer jeg på å ikke fly over alt som er i veien, da det er verken komfortabelt og har ikke lyst til å noe skade på bilen (legger mer vekt på den siste delen), da jeg ikke er så fan av unødvendige reparasjoner og eventuelt andre problemer det kan bringe med seg.

 

Bilde:

20160401_234751.jpg

P.S. Hvor kan man finne bra vaskesteder Trondheim? Helst selv vask, håndvask er litt dyrt og shady. heh

Edited by H4XS

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutter siden, H4XS skrev:

Hei. 
Hadde nå EU-Kontroll nå nylig på min e82, etter at jeg fikset noen små problemer(elektrisk og kosmetisk), hadde bilen 0 feil. Det var det jeg trodde. Kjørte 2 turer med den på rundt 1000km (Moss-Hemsedal-Moss og Moss-Trondheim). Siden bilen har nå stått stille i 3 dager tenkte jeg å starte henne opp og kjøre en liten tur rundt om i nabolaget. 

Skal det være eit spørsmål inne her? :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehe, sorry trykket på et eller annet også ble posten postet før jeg var ferdig, skal prøve å redigere fortløpende.  :/

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, det var metallisk lyd, sånn typisk lyd du får hvis bilen har stått stille i noen dager og det har vært litt fuktig ute. Tenkte også at det var fjær som røk, men kan ikke huske at jeg traff noen store humper i veien. Kan hende lukten kommer fra dekket som kommer bort i  buen, høres veldig sannsynlig ut. Takk for hjelpen :) Hvis dette er problemet, hva skal jeg gjøre? Skaffe noen som kan frakte bilen til et verksted? 
Da kommer neste spørsmål har jeg noe reklamasjonsrett på dette? Er det noe som kunne vært unngått med nøye kontroll?  Tingen er at, siden den ble slammet, så førte det noe skader på lakken rundt hjulbuen, noe jeg må fikse snarest med tanke på rust..

Edited by H4XS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tror at feilen er knekt fjær. Ikke helt ukjent på e8x og e9x.

Dette tror jeg ikke du får på reklamasjon, men det avhenger på alder og kilometer og det er vanlig at skjer. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Garantert knekt fjær ja, veldig vanlig på 1- og 3-serie.

Min så akkurat lik ut etter at det skjedde med meg. :)

null_zps4b1a89c8.jpg

null_zpsafbec8de.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Garantet at fjøra er knekt. Skjedde på min 1er for noen uker siden også. Kjøp to nye fjører og bytte begge lagerene i toppen av fjørbeinet. Garantert de som har satt seg fast pga at de er fulle av dritt. Slik så mine ut: 2016-02-28_22.44.28.jpg2016-03-05_12.35.23.jpg2016-02-29_19.52.29.jpg2016-02-29_19.48.58.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.