Jump to content

Fotoboks i granfosstunnelen.


 Share

Recommended Posts

Hei! Kjørte dama til fest her om dagen hvor jeg tok veien hjem gjennom granfostunnelen på ring tre. Tenktw ikke over at jeg hadde cruiscontrol på 60 km fra miljøsonen  før og kjørte igjennom. Fant ut i ettertid at det er fotoboks og 50 sone der. hvor står denne boksen egentlig? La ikke merke til noe blitz heller. 

Link to comment
Share on other sites

Hvis du blir knipset legger du merke til det - du behøver ikke bekymre deg for det. De gamle boksene har et kraftig hvitt lys mens de nye har et svakere/mildere mer rødaktig blitz.

For øvrig er det artig hvordan Oslo kommune setter ned fartsgrensene hvert år (snart er det 30-sone på 4-felts Rng 3), og hvert år sier de at skattebetalerne (de som betaler lønna deres....) kjører mer og mer gris og må straffes hardere. Folk får seriøst mer straff for 90 km/t i 4-felts-tunnell kl 04.10 natt til tirsdag enn overfallsvoldtekt.  Det er vel det nye Norge :wink: - straff hvite skattebetalende nordmenn hardest mulig mens somaliere på NAV får 25000kr netto mens de sluntrer rundt gatelangs og selger khat...(Greit nok, litt off topic, men fortsatt relevant i det store bildet når man ser på hvem som betaler regningen for Norge AS.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...