Jump to content

520D 2002 mod startar ikkje.


Recommended Posts

Hei.

Parkerte bilen min dagen før. Da gjekk den heilt normalt. Skulle starta den dagen etter. Gløda og kinna motor men den starta ikkje på første. Pleier alltids å gjere det. Starta på andre forsøk. Bilen gjekk på tomgang i ca 10 min. Når eg kom ut igjen merka eg at den gjekk litt rufsete på tomgang. Starta å køyre og bilen gjekk normalt på 2-3k omdreiningar. Plutseleg fekk eg eit nykk i bilen og så slokna den etter 10 sek. Har tatt diagnose og ingen feilmeldingar. Får ikkje diesel fram til filteret i motor-rommet. Er det pumpa som har tatt kvelden?

 

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Ble i farten litt usikker på om m47 trenger matepumpe for å kunne gå (lenge siden jeg har plukka på disse), men jeg antar det. Men uansett finner jeg det merkelig at du ikke har noen feilmeldinger. Hva slags diagnose apparat har du?

Link to post
Share on other sites

Hvis du har full tank og setter bilen med snuta nedover i en veldig bratt bakke. Starter den lett da? I få fall så er det nok pumpa i tanken/ eventuelt lekkasje i krysset på dieselrørkoblingene under førersiden på bilen. Må vel av med kanalskjørtet for å se dem. Man får ikke feilmelding ved at filteret går tomt fordi matepumpa stopper. Det fant jeg ut på min 520d.

 

Edited by Evopower
Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...