PGHagen

BMW E70 Vindusviskere virker ikke

Anbefalte innlegg

Hei. 

Har en E70 08mod  hvor vindusviskerene og spylerpumpa virker sporadisk. 

Startet med at viskere gikk på auto og gikk over til å gå fortere av seg selv før de stoppet på topp,  Og etter en stund kjøring startet di igjen av seg selv og gikk normalt. 

etter neste stopp så ville de ikke gå igjen og gikk igjen dagen etter. 

Noen ganger virker bare spyleren, Prøvd å bytte rele. 

Noen som har vært borti noe lignende? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Var det slik med viskere når du aktiverte regnsensor eller intervall? Eller var det når du ikke gjorde noe i det hele tatt?

At pumpen ikke virker er ikke ukjent, og pleier å være pumpen i seg selv. Men bør feilsøkes videre, slik som ledningsbrudd eller feil på utgang på FRM. (Jeg mener det er FRM som styrer spylepumpen, men kan sjekkes på newtis.info)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Viskerene virker ikke på noen av innstillingene. tror at pumpen henger sammen med visker feilen. 

er det vanlig feil at det blir ledningsbrudd ved ratt stammen på disse bilene? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive