olechr95

BMW E87 ingen lyd på i-drive etter 3 sek

Recommended Posts

Hei!

 

BMW E87 118d 2007 pre-lci

Lyden funker når man setter seg inn i bilen og setter nøkkelen i, men så fort man starter bilen forsvinner ALL lyd fra i-drive. Både på radio AUX, ikke lyd fra PDC eller lyd om man «glemmer» lyset på og åpner døra. Som sagt fungerer det helt til du starter bilen, fungerer da altså med tenningen på men uten å starte bilen. Forsvinner kun 2-3 sek etter oppstart...? Det fungere da heller ikke igjen om man slår av tenningen igjen etterpå, da er det helt dødt til man lar bilen stå låst en stund. 

Har prøvd å ta av batteriet over ca 12 timer uten hell. Legger ved bilder av feilmeldinger som kom opp i Carly ved feilsøk. Skal sies at feilmelding på CAS har forsvunnet og ikke kommet tilbake enda om den er relatert til dette.

 

 

 

Alt av tips taes imot med stor takk!

 

6389BC76-A6BC-4FF2-9D9E-4D9A925C7903.thumb.png.36deb8bbc2543de80da979c8b50e8edc.pngD484D8DD-7872-4A1A-96D1-61D1E543BA58.thumb.png.1d3360e60de73d625544e0fe15378691.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Napp ut GPS-antennen fra radioen? To av feilene gjelder kortslutning. Ekstra vannpumpe (A6D1) har neppe med dette å gjøre, men du finner den i motorrommet hvis du vil nappe ut strømmen for feilsøk (brukes til å pumpe overskuddsvarme til kupéen ved bruk av Rest-knappen på klimapanelet, vanlig at denne ryker uten større konsekvenser).

Edited by Basse Lusk

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

5 timer siden, Basse Lusk skrev:

Napp ut GPS-antennen fra radioen? To av feilene gjelder kortslutning. Ekstra vannpumpe (A6D1) har neppe med dette å gjøre, men du finner den i motorrommet hvis du vil nappe ut strømmen for feilsøk (brukes til å pumpe overskuddsvarme til kupéen ved bruk av Rest-knappen på klimapanelet, vanlig at denne ryker uten større konsekvenser).

GPSen har vært på bærtur siden jeg kjøpte bilen i februar så den feilen har nok vært der lenge men jeg skal prøve senere idag og se om det kan hjelpe noe

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 timer siden, Basse Lusk skrev:

Napp ut GPS-antennen fra radioen? To av feilene gjelder kortslutning. Ekstra vannpumpe (A6D1) har neppe med dette å gjøre, men du finner den i motorrommet hvis du vil nappe ut strømmen for feilsøk (brukes til å pumpe overskuddsvarme til kupéen ved bruk av Rest-knappen på klimapanelet, vanlig at denne ryker uten større konsekvenser).

Ingen forskjell med GPS-antenne frakoblet... nå er riktig nok feilen slik at om jeg slår av teningen og tar ut/inn nøkkelen så kommer lyden tilbake med en gang helt til jeg da starter bilen igjen så forsvinner den igjen..?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du kan jo sjekke opp i om det er forsterkeren som driver å slår seg av, eventuelt dårlig kontakt. Mener denne ligger i bagasjerommet på venstre side bak med støtdemper.

Men tror du trenger litt mer avansert utstyr enn carly for å bli klokere på dette, mulig det går ann å slette eller resette denne feilen i INPA eller kode i Tool32

Finner veldig lite infor når jeg googler feilkode som kommer opp i Carly

Edited by warg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.