Gå til innhold

Tips til LED W16W pære til ryggelys?


larserso
 Share

Anbefalte innlegg

Vurderer å bytte til W16W LED-pærer på ryggelysene. Ser Osram har blant annet disse(standard) eller disse(premium). Noen som har erfaringer med de eller andre av god kvalitet og kan si om det faktisk blir bedre lys og ikke gir feil på lampevarsel?

Endret av larserso
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 14.8.2019 den 17.17, Reef89 skrev:

Lyshelten.no

Er de fryktelig useriøse eller? Sendte de spørsmål om feilmelding på aktuell modell og om det var mulig å returnere de om de ga feilmelding (står på nettsidene at de har fungert feilfritt på noen BMW, men gitt feil på noen Audi bl.a.) Da fikk jeg bare til svar at de lyste garantert så de såg ikke problemet med feilmelding... Etter det har jeg ikke fått flere svar... Er ikke særlig aktuelt å få feilmelding hver gang man setter bilen i revers...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alle kan ha en dårlig dag :)   men uansett hvilke pærer man kjøper (LED) uansett pris, leverandør osv. så bør man kode vekk pærsjekken fordiom det står at pærer ikke gir feilmelding. Det det derimot ikke står er at pæren vil blinke i 1sek. hvergang LCM kjører pæresjekk, men det kommer ikke feilmelding på OBC.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...