Jump to content
bluezoot

Nivåregulering

Recommended Posts

Hei,

Har byttet nivåreguleringssensor høyre side på en 530d. Når jeg ser på livedata viser det litt over 2V på sensoren på venstre side, men 0V på høyre side. Før jeg byttet fikk jeg feilmelding på høyre sensor og derfor ble denne byttet. Får fremdeles feilmelding på høyre sensor. Hva er feil?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan se ut som du har 530d e39. Utfra eldre tråder.

Men du må måle liv på ledningene til sensor, gjerne med sensor tilkoblet.

Jeg orker ikke skrive alt, men det du trenger å vite, står her.

https://www.newtis.info/tisv2/a/en/e39-530d-tou/wiring-functional-info/chassis-suspension/springing-damping/single-axle-air-suspension-ehc/self-levelling-suspension/ehc-supply/q-A118

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det forstår jeg, men du aner jo ikke om det er ledningsbrudd eller defekt inngang på kontroller for ehc. 

Så det du har konkludert med så langt er at du ser 0v i INPA eller ista. Det er ingen solid konklusjon å skifte deler på.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja jeg ser ser 0v i INPA , men tenker også evt ledningbrudd og eller feil på ny sensor. Om jeg evt tar sensor fra venstre side og bytter til høyre og får samme feil..må jo feilen ligge i ledningsnettet, og eller defekt kontoller regner jeg med..eller er tanken feil?

Edited by bluezoot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...