Sign in to follow this  
Odd-M

Feilmelding nivåregulering E61

Recommended Posts

Har fått feilmelding på nivåreg, lest av feilkode og kommet til "5F96 EHC Drain Valve". Kompressor gikk men den slapp ikke ut trykket og justerte deg ned igjen. Verkstedet mente den ventilen måtte byttes. BMW selger ikke den løst,  bare komplett kompressor, men Koed selger en. Byttet den ventilen nå, men ved start får jeg fremdeles feilkode nivåreg, kompressor starter ikke. Må feilkoden slettes på verksted før jeg får liv i kompressor?

Edited by Odd-M

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vet ikke om det er samme feilkilde, har ikke diagnoseinstrument. Men kompressoren gikk før og etter den første feilkoden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ny runde på verksted, verken de eller jeg finner noe ledningsbrudd på noen av de 3 buntene som kommer inn til kompressor. De har tvangskjørt kompressor via data slik at det er trykk i systemet og bilen kan brukes. Samme feilkode står fremdeles, "5F96 EHC Drain Valve". Verkstedet mistenker at styreenheten til kompressor er gåen, men det er dyr feilsøking å bytte komponenter inntil ting og tang virker... Har noen vært borti lignende?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da har jeg forsøkt å bytte både styringsmodulen og relé fra en maken bil, feilkoden kommer fortsatt opp så feilen ligger ikke der.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.