Gå til innhold

320 XD E91 girkasse, hopper ut av førstegir


AudunArn
 Share

Anbefalte innlegg

For noe dritt! Har en 320 XD 2011 med manuell girkasse. Ikke ny, ikke veldig gammel. Plutselig har den begynt å  hoppe ut av førstegir ved litt pådrag. Først og fremst irriterende og de andre girene fungerer helt fint. Bilia mener kassa er gåen og at den må byttes. Blir vel ikke langt unna verdien til bilen å sette inn en ny :( What to do? Noen gode tips, eventuelt verksted rundt Oslo? Har tvillinger på vei og må bytte ut den bilen!

Endret av AudunArn
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med å reparere girkassen? Jeg vet ikke hvem som driver med slik men kanskje høre med et automatkasse verksted hva det eventuelt kan koste? En manuell kasse er vel enklere enn en automatkasse trodde jeg

Endret av Hpi
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det var bedre. Får se hvordan det er med sending i disse koronatider, som man sier. VIsste ikke at kassen fra 1-serien også kunne brukes, men det ser jo sånn ut (https://www.realoem.com/bmw/enUS/part?id=UY31-EUR-12-2010-E91N-BMW-320xd&mg=23&sg=05&diagId=23_1131&q=23007635768).

Tenker også på muligheten til å få noen til å skru den fra hverandre og fikse den, men vanskelig å si om det vil lønne seg. Man skulle jo tro det.

Endret av AudunArn
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...