Jump to content

Recommended Posts

Hei! For rundt 2 uker siden så fikk jeg dessverre ikke start på BMWn etter vinteren. Det fungerte magisk nok med start kabler.  Så tenkte at det er batteriet/jordingsfeil som er problemet, byttet jordingskabel fra motor til karosseri og det klikker fortsatt bare i starte
Byttet starter i dag, klikker bare fortsatt.. leste noen tråder om at det er et godt tegn på jordingsfeil. Jordingskabel fra batteri til karosseri ser helt fin ut. Noen som har noe annet tips enn hva som er prøvd ? 
 


Kan også få med at den fortsatt starter ved hjelp av startkabler..

Edited by Engen93
Link to post
Share on other sites
  • Engen93 changed the title to Startvansker BMW E87 120D

Plusskabelen da? Hvordan ser den ut?

PS: hvis spenningsfallet er ok så kan det alltid være dårlig batteri.

Edited by E.C.
Link to post
Share on other sites
1 minutt siden, E.C. skrev:

Plusskabelen da? Hvordan ser den ut?

Ikke noe tegn til irring på plusskablene i bagasjerommet. Strømkabelen som går til starter ser da fint ut, ikke antydning til irring der heller😒 og det er strøm i bilen, lys, radio, osv 

Link to post
Share on other sites
2 minutter siden, E.C. skrev:

Den delen som er under bilen da?

Kun sett på dem som går frem i motorrommet, dem som er bak den røde hetta. Hvor er den under bilen? 😬

Link to post
Share on other sites
49 minutter siden, E.C. skrev:

Jepp, typisk feil på disse.

Skal holde med å klippe av, og skjøte på ny del ? 🤔

Link to post
Share on other sites

Du må få pussa alt rent, slik at du har god kontakt der, da ser du hvor mye nytt du trenger. Kan sikkert få på en ny kabelsko, men du bør nok bruke en spesialtang for å få det til holdbart. 

Den andre kabelen ser ikke så bra ut heller.

Link to post
Share on other sites
7 timer siden, Øyvind L. skrev:

Fantastisk desig av BMW. Noen burde fått sparken i avdelingen som har designet det opplegget der.

Hadde samme feilen på min tidligere E87. Skjøtet kabelen og satte på en skikkelig kabelsko. :D

190197205_2016-06-3020_18_03.jpg

Ja helt enig! Lest feilen er vedvarende på nyere biler også.. 😅

Link to post
Share on other sites
8 timer siden, E.C. skrev:

Du må få pussa alt rent, slik at du har god kontakt der, da ser du hvor mye nytt du trenger. Kan sikkert få på en ny kabelsko, men du bør nok bruke en spesialtang for å få det til holdbart. 

Den andre kabelen ser ikke så bra ut heller.

Takk for tips! Må få ordnet dette i dag

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...