Jump to content

dekktrykk (RDC)


JankeN
 Share

Recommended Posts

Hei, byttet akkurat til sommerdekk, Når jeg prøver og nullstille dekktrykke (RDC) kommer det opp at den mislykktes har prøvd flere ganger men samme kommer hele tiden, Må jeg til service med den for og fikse det eller vet noen problemet? 320d xdriv F31 2018

Link to comment
Share on other sites

Høres nesten ut som du har satt på hjul med blanke/defekte TPMS eller uten TPMS. Fungerte de samme hjulene uten feil sist de var på?

Link to comment
Share on other sites

Hvis du har sensorer i hjula, så ser du Bar- trykket på skjermen i hvert hjul.
Som nevnt er de nye, så må de kodes. Det kan for øvrig også kodes slik at du ikke bruker sensorene i heletatt, "slik som det var før" da bruker bilen ABS bare sensorene, men da mister du luftrykk info. på skjerm.

Link to comment
Share on other sites

Hvis du har kjøpt en felgpakke hos en seriøs forhandler, så har du nok handlet på regnr/chassisnr, og dermed fått TPMS. Men om du kjøpte på nett, er de neppe kodet til din bil. Det kan alle dekkverksteder, samt mange andre verksteder gjøre for deg.

Det er ikke alltid så lett å avsløre en TPMS ventil på et montert hjul, ettersom selve sensoren sitter på innsiden av felgen, men de er gjerne litt kraftigere enn de konvensjonelle ventilene

image.png.6a637a67df807d37e0f876f8d8839594.png

Link to comment
Share on other sites

Hvis ventilen og hetta på din ser ut som en på Tesla Model 3 så har du sansynligvis det (grå). Du kan også trykke ventilen litt opp/ned. Hvis du hører en liten klonk hver gang du trykker så har du sensor på innsiden (den vil treffe felgen og lage lyd i det du trykker den ned/opp).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...