Jump to content

E23 Sliter ved kaldstart, noen forslag?


bimmaboy
 Share

Recommended Posts

Har en E23 728i fra 85 som bruker 6-10 sekunder på å starte når jeg vrir om nøkkelen ved kaldstart. Noen forslag til hva som kan løse problemet?

Motoren går som den skal, og når motor er varm så starter bilen alltid lett. 

Jeg har byttet luftfilter og plugger sålangt. Ingen forskjell på start problemet. Det høres ut som bensin pumpa funker bra.. ingen motor fjusk eller feil utenom kaldstarten.

Any ideas?

 

Edited by bimmaboy
Link to comment
Share on other sites

Kaldstartdysen sitter under manifolden mot motorblokka. Kan være trang å komme til. Jeg har et bilde av den i tråden min på side 3. https://bimmers.no/forums/topic/823440-syvern-til-rune-ekstra-instrumenter/

Det enkleste er hvis du får noen til å kjøre den på starteren samtidig som du ser om det kommer bensin fra kaldstartdysen. Jeg tror du bør greie å se det hvis du tar bort slangen fra tomgangsregulatoren og ser igjennom tilkoblingen den slangen satt. Ellers så bare løsner du den å trekker den ut. Hvis det kommer bensin der mens du kjører den på starteren så virker det ellers må du feilsøke mer. Da er det termobryteren ellers ledningsnettet. Husk det vil ikke komme bensin der hvis motoren er varm. Over ca. 30 grader.

Link to comment
Share on other sites

Du starter med luftfilteret og graver deg nedover derifra. Når du har fått bort den store svarte belgen så ser du nok hva du må demontere. Samtidig så passer du på å bytte alle dårlige slanger du kommer over. De pleier å bli stein harde etter noen år.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...