Jump to content

2016 grand coupe apple carplay


Recommended Posts

Hei! Jeg har prøvd på bmw sine sider å finne/kjøpe apple carplay. Når jeg går inn på siden kommer det bare opp forskjellige pakker som feks denne ( https://www.bmw.de/de/shop/ls/dp/Connected_Package_Store_de )

Stemmer dette med det jeg vil ha? Evt kan noen hjelpe meg å finne rett link ? Jeg er ny på bmw/bimmers så har ikke god peiling på alt dette. Er i tillegg veldig dårlig til å leite. 
 

takk for hjelp 

vh Paulsen

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror dette er riktig Apple CarPlay Forberedelse | BMW.no . Jeg har prøvd å spørre det samme spørsmålet her inne men ikke fått noe svar. Jeg gjetter fordi folk egentlig ikke vet, det at BMW kaller det "forberedning for apple carplay" og ikke "få apple carplay til bilen din ved å kjøpe dette" forvirrer sikkert alle, må være en dårlig oversettelse fra Tysk eller engelsk.

 

EDIT: Jeg kjøpte denne nå, står på BMW siden at jeg nå har Apple CarPlay, men jeg kan enda ikke se det i bilen. Lurer på hvor lang tid det tar før den er tilgjengelig i bilen. 

Edited by MagnusAG99
Link to comment
Share on other sites

34 minutter siden, papertiger skrev:

…og dere har sjekket at dere kan få Apple Carplay på bilene deres, @Paulsen97 og @MagnusAG99
Det kom først på 2017 modell av 3- og 4-serie. Det du kjøper i nettbutikken til BMW blir tilgjengelig stort sett umiddelbart er min erfaring. 

Min er en 2017 bygd i sent 2016. Nettbutikken lar deg ikke kjøpe software som ikke støttes av bilen, man må logge inn, legge inn bilen, så om bilen støtter det så er den tilgjengelig. Jeg kjøpe den for en time siden og det er fortsatt ikke en option å starte opp carplay under "Medier" i skjermen.

Det burde vell kommet opp her?

20211013_165152848_iOS.thumb.jpg.d92a9e3de4928d7fdfce3ebd9206f9fe.jpg

Edited by MagnusAG99
Link to comment
Share on other sites

29 minutter siden, Marius2002 skrev:

Lurt å fjerne enheten din fra både telefon og bil. Lås bil, åpne og koble til på nytt. Bla litt lengre ned her så er det hjelp til iDrive 5 og 6:

https://www.bmwusa.com/content/dam/bmwusa/connected-drive/pdf/GSG_Apple_CarPlay_Compatibility.pdf
 

Would you look at that, siden telefonen var koblet til bilen fra før så kom det aldri opp. Man må inn i "connected drive" menyen, inn på telefoner så velge "Bruk apple CarPlay" istedenfor "Bruk iDrive services". 

20211013_173828862_iOS.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...