Gå til innhold

Høyttalere BMW E61


 Share

Anbefalte innlegg

Har en BMW E61 LCI med største lydpakken. I enkelte sanger kan jeg høre at det skurrer/knitrer litt, spesielt i passasjerdøra. Vurderer derfor å bytte ut høyttalerne framme i dørene.

Er det noen som har tips til høyttalere med god lyd i? Tror ikke det er vits å kjøpe brukte da det begynner å bli gammelt. Ønsker selvfølgelig heller ikke høyttalere med dårligere lyd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du mener det er snakk om en defekt, så kan du få tak i originale Loigic7-elementer hos bilopphugger, koster bare noen hundrelapper. Gå til finndel.no og finn en delebil, sjekk VIN om den har opsjon 677. For så vidt trenger det ikke være en E61 heller.

Og som Reef89 sier, dette er gode høyttalere. Bedre lyd får du med enda bedre forsterker. Men nå er ikke det ditt problem, hvis jeg oppfatter rett.

 

 

Endret av Lysken
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du faktisk har den "største lydpakken" SA 752 - Individual audio så bør du bare bytte ut de defekte elementene og sjekke om ikke ulydene du hører skyldes noe som er løst i døra. Har du Logic 7 så er det mange brukte elementer til salgs til ok priser, at de er litt gamle gjør da ikke noe. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...