Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/11/15 in all areas

 1. 3 points
  flobben

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  ofte har biler solgt i norden også vinterpakke, som kan være en stor fordel. Veldig mange biler fra tyskland har ikke det.
 2. 2 points
  AlexZandero

  Den store finn.no tråden.

  "Verdt å nevne at alt som er gjort med bilen er gjort på verksted så dette er gjort skikkelig." Verkstedet: hva skulle vi gjøre sa du? Daniel: tenkte sånn fancy panser, bredda hjulbuer, uoriginale luftehull i skjermene og hvertfall fire eksospotter. Verkstedet: jaha, jaha, hvilken bil skulle det på? Daniel: er en E36, 318i Verkstedet: du vet du kan selge den bilen og kjøpe en 320/323/325 for de penga det koster? Daniel: MEN JEG VIL FOR FAEN HA 4 POTTER OG TING KLISTRET PÅ PANSERET! Verkstedet: den er grei, jeg skjønner, bare kom innom du..
 3. 2 points
  Solberg93

  Den store finn.no tråden.

  Skikkelig Opel http://www.finn.no/finn/car/used/object?r=www_front&finnkode=62551418&v=-99
 4. 2 points
  Svarer litt sent i tråden her, har tatt noen dagers fri ifra Bimmers. Det må til noen ganger, får enkelte brukere i andre deler av forumet litt langt opp i halsen noen ganger. Har ikke noe med diskusjonene her i tråden å gjøre, bare så det er sagt Takker M spolieren er i planene, må bare bremse ned litt akkruat så og ikke bruke opp all moroa på en gang. Vil ta litt oppgraderinger etappervis, kjedelig å gjøre bilen ferdig med en gang Takk for det Det er alltid greit å ha en diskusjon, jeg lærte iallfall noe nytt og da har diskusjonen gjort sin "plikt" for min del. Dette frykter jeg over hode ikke, regner med at du heller ikke har betalt avgift for ekstra hester? Det jeg frykter mer er hvis noe ryker i motor eller drivverk hva forsikringen vil si... Jeg anbefaler Swissvax Leter Care kit Dette er helt suverene produkter som er lette å jobbe med og gir knallbra resultater, bruker ikke noe annet på mine biler. Akkurat på å farge opp igjen skinn er jeg litt usikker, der tror jeg andre kan svare bedre enn meg
 5. 2 points
  Her er min BMW E92 2008 335i Tunet til rundt 435 HK.
 6. 1 point
  Vurderer salg av følgende deler til E60. Komplett skinninteriør i svart Nasca og dørtrekk i Merinoskinn-Komfortseter med varme og kjøling -Bakseter med varme -LCI midtkonsoll med sydd skinn (ferdig utskjært for CIC) -Dørtrekk med 4x airbag, 4x høyttalere, lyspakke og rollo i sidedørene bak. -Med bryterenhet for 2x setevarme, 2x kjøling, DSC/DTC og PDC PRISANTYDNING: 15.000kr Se link i signatur for bilder av interiør. Kan være behjelpelig med montering.
 7. 1 point
  Jeg syns ikke den fronten er så ille jeg, ser veldig bra ut egentlig. Kanskje lakke de leppene på hver side sorte så de er litt mer nøytrale? Samme med felgene og diffuser på bakfangeren så blir det en knakanes bil
 8. 1 point
  Rød penetrant er gull på ALU, det trekker rett igjennom dersom det er porer eller sprekk. Skal klare å trylle det frem om du ikkje finner på holmen
 9. 1 point
  Cbrooen

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Ofte på finn.no annonser av biler står det, "bilen er ny i Norge", "Norsk bil" osv. Skal det liksom være et pluss at en bil er solgt ny i Norge, Med verdens mest salta veier?
 10. 1 point
  EDIT. skal ta nytt bilde etter jobb Men mener det er 10 som pleier stå der..
 11. 1 point
  Jo sant nok det Fredrik og det misunner jeg biiig time :) . Men nå blir det snart bil som jeg kan flyte over humpler ,så får jeg heller ha e34en litt stiv ,for den er gøy å kjøre kvasst med med det understellet. Men hadde jeg kunne velge....L.E.N.G.E leve det originale :)
 12. 1 point
  Fredrik 90

  Modellbetegnelse eller ikke?

  Jeg skal være helt ærlig og si at jeg har 530d emblem bakpå min F10 530d for å skille meg ifra mengden som kjører 520d. Ingenting negativt om 520d men når jeg har lagt 300 000 kr ekstra på bordet for en 530d så skal det jaggu synes. Om det får folk til å tro at jeg er ute etter showe off så får det bare være, men det er som du sier at man gir litt fingern til naboen Det er bare sånn vi mennesker er skapt tror jeg, vi liker å markere oss litt uten at det blir for vulgært. Det er jo selvsagt stort tabu å innrømme dette i sosialt lag, til det er er det alt for mange med mindereverdighets komplekser ute å går. Var jeg deg så ville jeg fått på 530d emblem da det er helt riktig på en bil av denne kaliber, hva andre sier ville jeg gitt faen i På min E34 520I har jeg selvfølgelig ikke noe emblem bak, av den enkle årsak at jeg ikke vi vise mer enn nødvendig at jeg har nest minste motor. Bakdelen er jo at med den single eksos stussen (som kun 520i og 518I har) så er det flere som har spurt om bilen er en 518I Fordelen igjen er jo at E34 nå er blitt en så gammel og sjelden bil at motorbetegnelse ikke spiller noen rolle, jeg snur meg like mye etter en E30 316I som en E30 325i for å si det sånn.
 13. 1 point
  Var ute en liten tur i går så fikk tatt noen bilder av bilen, usikker på om jeg skal kjøpe M-pakke eller selge bilen?
 14. 1 point
  Litt kamerasky, men absolutt ikke glemt.
 15. 1 point
  carburetion

  felg tips til e34 touring

  Rh Mesh 17" er kule felger viss du skal holde gammel stil.
 16. 1 point
  Shattered

  Den store finn.no tråden.

  Allerede nevnt litt lenger opp! Og uten den jævla mobilversjonen av finn:
 17. 1 point
  Takker BMW Performance nyrer er på lista og N merker er kjøpt! Blir kanskje å legge inn bestilling hos GS/Koed neste måned
 18. 1 point
  pure_stig

  Min Bmw E61 ///Msport Alpinhvit

  Hvorfor må fuglene alltid velge min bil som toalett ?? Dama's bmw er også hvit og står 1 meter unna min. Men det er alltid min som er 'nedschiti' :/
 19. 1 point
  Heheh, spottet denne idag [emoji14]
 20. 1 point
  heisann går sakte men sikkert fremover her også, men mye jobb så lite tid til bilen. Men ting skjer! Slenger opp en del bilder så ser dere selv. Har sotet ruter og gjort litt diverse.. Bytta olje og filter! Ny Olje kjøpt på koed. System <3 Fikk også stilt tilbake lampa ved hjelp av youtube sota spreder med lamin-x Sota ruter Kvalitetsvare: Pussa godt ned for og finne all rust, fant egentlig ingenting! Overasskende lite rust på bilen. Etter at jeg hadde pussa ned Smurte jeg på 2 lag med rustmelk overalt! Deretter spræyta jeg på 5 skikkelige lag med undervognsmasse. Andbfaler denne! før Etter: Resultat: meget fornøyd. Dørkarm passasjerside: Felgvask strøkent Og til slutt et lite stemningsbilde Kom gjerne med innspill )
 21. 1 point
  BMWE39turbo

  Min tidligere E46 330ci kompressor

  ikke kjøp svart, vertfall, det er seriøst VERDENS kjedligste og tristeste farge. Sølv er ikke verst på E39 om man har M-sport og shadowline for å skille litt. Har hatt sølv E39, sort (dessverre) og nå avus blå, blått er kanskje noe av det peneste man får E39 i. (sett bortifra imola rød som er ufattelig sjeldent her i norge).
 22. 1 point
  Gabz

  Min tidligere E46 330ci kompressor

  Ikke kjøp sølv hvertfall, ufattelig kjedelig farge.
 23. 1 point
  pure_stig

  Min Bmw E61 ///Msport Alpinhvit

  Får vel aldri for mye bilder i en tråd ...
 24. 1 point
  Hva er dimmensjoner på nederste BMW felgene? størrelser og ET
 25. 1 point
  BMWE39turbo

  Erre mulig?

  Kan ikke vi bare drite i naturen å la ting gå sin gang?
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00