Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/26/15 in all areas

 1. 7 points
  Hej alle,, Jeg tænkte mig ad dele med jer , den oplevelse jeg fik av dette möde via http://alpinagemeinschaft.de/ som jeg og min kone er medlemmer av, men det blev klart tidligt i vinter ad ALPINA skulle fejre deres 50 års jubileum,, og den Tyske Alpinaklub fik en hel dag for seg selv,, dvs Lördag den 27.06 2015, men hele ugen var der möde med alle ALPINA bilhandler fra hele verden osv, osv, Der var kun 150 medlemmer som ku få adgang , fik vi ad vide så vi var klar helt fra starten, mange email til ALPINA og gemeinschaft ,, og den 10 Juni rejste vi fra Reykjavik til Seyðisfjörður [[ 700 km ]] hvor Norröna ferjen sejler til Danmark via Færöerne. Lördag 13.06 va vi i Hirthals, körte ned Nürburgring, der var vi en uge og så ned til Landsberg am Lech på hotel Arcadia hvor det viste sig , det var det eneste hotel der ku ta 150 gæster og 90 biler i parkering, det var og i orden. Selfölgelig var vi de förste gæster,, torsdag den 25.06 men i löbet av dagen kom flere og flere !! det var ju planen vi sku mödes den 26, og hold da op hvor mange biler ,, omkring 80 ALPINA biler var der, Fredag aften var der fest og så der årlige Geminschaft möde ,,, men næste morgen , Lördag var det rundtur i ALPINA fabrikken,,, ALPINA d Concours biltræf,, dvs omkring 200 ALPINA biler körte rundt i Buchloe ,, FANTASTISK oplevelse, Her kan i se en E24 B7s facelift (bagkofangeren) og E34 B10 3.5 den B10 tilhörer Öistein Samuelsen som og har Verdens mest berömte ALPINA nogensinde,,det vil jeg mene B10 BT #003 som står lige foran Concorde og er official ALPINA foto B7 coupe prefacelift,,, E32 B12 ejeren er Arvid Indrehus kendt Alpina ejer i Norge riktig lækker bil E28 B7s Rainer Witt,,,,,,, den störste ALPINA sammler som jeg kender og har hört om 33 ALPINA og 11 er #001 det er sku imponerende,, denne her er ikke nr 1 Brödre E9 CSL,,,,,, og koster mange penge E12 B7,,, Den står næstem som ny,, ufattelig lækker vogn og en av mine favoritter på dette möde,, utrolig flot Nååå,,,,, så sker der noget,, to Gule, og begge to er mine favoritter dvs av Alle ALPINA biler lavet jeg har ventet siden jeg köbte min BT ad få lov til ad se denne B12 coupe 5.7, den er orginal FE 102 (min er det ikke) men der var grunden til jeg köbte min bil,, Gul er verden hurtigeste farve,,, BASTA !!!!!!!!! og Ferrari Giallo er pisse sej farve ,,og i virkeligheden, Ejeren til denne E31 har sagt nej til 150.000€ som en Japaner har tilbudt ,
 2. 5 points
  Kvasi

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Du ber altså om cred for å ha kjørt på ei katt? Laangt over grensa for ufint, jeg er glad i katta mi så stikk gjerne innom for en virkelighets-sjekk. Den bi ikke nødvendigvis behagelig..
 3. 4 points
  bmwZ

  Min Z4 3.0Si Coupe Individual, Selges

  Da ble Z4en levert ESS for montering av godsaker. Blir første Z4 med N52 de monterer kompressor på. Så kitet blir utviklet på min bil Har også oppgradert til Stage 1+, så håper jeg det gir litt mer...
 4. 4 points
  Kvasi

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Forrige min ble påkjørt og slengt utenfor huset. De som kjørte på ham visste hvor den bodde mao. Hørte ikke en lyd fra de.. Nå bor denne gogutten her, håper det ikke kommer nå kids og sikter på ham..
 5. 2 points
  Rune-K

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Jeg er helt enig med deg Fredrik. Hvis man må sette på en vinge og annen plastikk for og få en pen bil så er det i utgangspunktet feil på den originale designen. Skal man ha en linjelekker 911 så bør man sjekke ut 912. Da ser man hvor vellykket originaldesignet er. Av samme grunn så synes jeg de første utgavene av BMW E24 er de peneste. Utover på 80 tallet så ble det mye plastikk. Tøffe biler for all del men det er noe eget med en ren bil uten skjørt og spoilere. 944 kontra 924 er jeg helt enig med deg. 924 er pen mens 944 er bøs. Den blir liksom litt for kraftig i alle vinkler. 928 er mere riktig i linjene igjen.
 6. 2 points
  pautomagi

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Gjelder hunder også. Jeg stoppet i morges når jeg så en hund som lå i veien. Mens alle andre tydeligvis hadde det for travelt til å hjelpe den. Skulle selv i barnehagen men jeg har da tid til å stoppe hvis jeg ser ett dyr ligge i veien.... Enda værre å bare stikke fra en påkjørsel. Rævhålfolk.
 7. 2 points
  noekult

  Autobahn i 200+

  Jeg er ikke så fascinert av høy fart som tilsynelatende veldig mange andre... Men vi kjørte en da ny A6 2.0 TDi og jeg kjørte i 180. Bilde vedlagt. Husker ikke at det var så dramatisk, bilen duppet ganske mye av på 200 (kompis sin topphastighet samme strekke og dag). Det morsomste jeg husker var når vi kjørte av og skulle på bensinstasjon; "Øh... Kjører jeg virkelig i 80 nå?" Det føltes mer eller mindre som 40! Dette er mitt reisebrevtråd fra da, anbefales; http://bimmers.no/topic/699988-reisebrev-nürburgring-24h-39-løp-2011/ Kombiner det med en eller annen mongosvær bilevent, sett av 5 dager eller mer og få minner for livet!
 8. 2 points
  Noen små detaljer, mens jeg venter på senking: Sent from my iPhone using Tapatalk
 9. 1 point
  E.H.D

  Felgvalg F80

  Hvorfor er BBS håpløst nå om dagen, tenker du på høy pris pga dyr valuta? Eller så er jo min anbefaling nettopp BBS. De har kommet med to nye felger, CI-R som ikke er smidde og kun 20", og så den nye top of the line felgen som er smidd og ekstremt lette, FI-R som både kommer i 19" og 20". CI-R er 9x20 ET25 og 20x10,5 ET35 FI-R er 9,5x19 ET22 og 10,5x19 ET35 (fås også i 20" med samme bredde og innpress). Når det gjelder hva norske dekksjapper og importører kan tilby, har jeg ikke oversikten, men tviler vel om det er så mye spennende.
 10. 1 point
  Gabz

  Gabz' daily E36 | Solgt!

  Ramlet inn en hyggelig melding på jobben her i stad! Senken er kommet Blir hentet i kveld og montert snarest! Sommerhjula skal bli levert på fredag.
 11. 1 point
  Fredrik 90

  Min første BMW: E28 528i 1982

  Synd at du selger denne, men regner med at du finner en verdig kjøper og ikke noen sånne Stance nisser Prisen synes jeg faktisk ikke var gal med tanke på hvilken stand denne er i, har jo sett den live mange ganger på treff rundt om og den er jo endra penere i virkeligheten enn på bilder. Hvis denne blir solgt så håper jeg virkelig vi ser deg igjen i en strøken E34 535I Lykke til med salg!
 12. 1 point
  Veldig fin tråd med masse flotte bilder En slik opplevelse som dette får man bare en gang i livet, ser ut som om Alpina virkelig har laget ett bra opplegg for entusiastene. Artig at du fikk pris for å ha reist lengst, jeg visste ikke at det fantes Alpina biler på Island en gang
 13. 1 point
  Gabz

  Dirty's E30M3 Tråd

  Lurer jeg også på. Nydelig var den!
 14. 1 point
  Hardtop

  Hardtops E9 3,0 CS

  Har byttet ut det meste av A-stolpen og strukturene i innerskjermen på førersiden, samt mye av fremre del av innerkanalen. Her har jeg også byttet ut en del av innerkanalen. Det manglet mye der. Dette er så langt jeg har kommet siden sist. Er i gang med å montere tilbake ytterkanalen, før jeg reparerer rustskadene på skjermen og monterer den igjen. Deretter er det døra som skal fikses, og monteres for opplining med skjermen. Har fortsatt litt å gjøre.
 15. 1 point
  Hardtop

  Hardtops E9 3,0 CS

  Takk gutter! Ser ut til at jeg ikke blir arbeidsledig med det første heller. Problemet med å skjøte skjermen langs lista er at det uansett krymper litt etter sveisinga, og det blir en utfordring å rette og sparkle det pent etterpå. Tenkte at det kanskje ble lettere med to vertikale snitt. Håpet at det var mindre rust her, men det var tvert i mot. Må bytte litt av torpedoen ved sikringsboksen, samt lage noe av sideveggen ny. Ganske rart, ettersom svenskene hadde fikset det tidligere med stålplast. Det er nok en kjent sak at disse ruster friskt, ofte på steder man ikke forventer rust. Leste på et amerikansk forum at bakruten på en tilsynelatende ganske strøken bil hadde poppet ut da eieren smalt igjen døra. Da var det skjult rust under gummilista hele veien rundt. Bare å unngå dette skiltet her om man ikke vil ha rust : Bare å gyve løs, kappe vekk alt som er brunt. Nesten ikke bil igjen her nå.
 16. 1 point
  Otis

  Andreaskarm's E61 520D, solgt

  Kanskje kjedelig med brudd, men desto bedre med oppdateringer!
 17. 1 point
  E.H.D

  Felgvalg F80

  Er det 20" du har nå og 18" 513M orginal felger? Hva er det du ikke liker med dem? Jeg har bare dyre forslag, så hva er budsjettet ditt?
 18. 1 point
  Nytern

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Motorlyden bør utelukkende komme fra bilens høyttalere
 19. 1 point
  wicky124

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  det er helt korrekt. Mye viktigere med downsizing og utstrakt bruk av lettmetaller og mikromotorer. Bråk, eksos og andre "ur-mann-greier" er helt ut!
 20. 1 point
  flobben

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  helt enig Wicky, er ikke fremtidsbærende å ha sånn støy i gatene som den Brabus w211 som jeg passerte her om dagen utsonderte. Fysja meien, for ett bråk.
 21. 1 point
  wicky124

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  huff....håper Mercedes roer ned tullemotorene og monterer skikkelig fremtidsretta R4ere med turboer og hybrid på neste generasjon AMG.... http://www.tv2.no/2015/08/26/broom/c-coupe/mercedes-c-klasse/amg/7293636
 22. 1 point
  Robinsp

  BMW E38 740

  For bredt nå. Men følger med 4stk 2.5" kanter. Hadde 3.5 bak og 2.5 fremme når de sto på e60en
 23. 1 point
  Shattered

  Off Topic (tidl. tulletråden)

  Hvor står det at han ber om cred? Jeg leste "ops, jeg kjørte på en katt, godt ikke fangeren min ble ødelagt" - jada, folk er materialistiske, men det står ingen sted "jeg er dritkul fordi jeg kjørte på en katt" uansett hvilke linjer man leser mellom.
 24. 1 point
  CaptainSexy

  Dårlig radiosignal.

  Etter å ha loddet på plass den løse ledningen og sjekket alle koblinger til radioen ble det endelig lyd! Ble fryktelig kjedelig å høre på den samme cden i flere dager
 25. 1 point
  Fredrik

  Fredriks alternative bimmerstråd

  "Ducktail" er alltid kult og selv om bilen på bildet er den klassiske 911 Carrera 2.7 RS modellen fra 1973/74 har det jo vist seg at også nyere modeller kan være litt artige med "Ducktail" vinge. Magnus Walker har også bygget et par 911'er med denne vingen og det ser også veldig inspirerende ut. Mitt poeng er imidlertid at de eldre 911 generasjonene frem tom. 993 har det karakteristiske "padde" stuket sett rett bakfra og at en vinge ødelegger litt av dette designet. Den bryter den lange slake linjen over bakvinduet og motoren som får en eldre 911 til å se lav og bred ut selv uten turbobredding (også selv om bilen i virkeligheten ikke er bred jmf. dagens 911'er). Jeg synes derfor på generelt grunnlag ikke at en vinge tilfører designet noe ekstra på de ordinære 911 modellene, men det er selvfølgelig veldig individuelt hva folk mener om dette... Uten sammenligning forøvrig synes jeg også at Porsche 924 er renere og mer elegant i linjene enn 944. Tilsvarende også med f.eks E30 325i vis a vis E30 M3. Breddingen (og vingen på M3) er tøff, men gjør bilen egentlig ikke mer elegant. E36 M3 er derfor av samme årsak knapt så tøff som E30 M3, men den er mye mer sober og elegant i linjene... mer diskre...
 26. 1 point
 27. 1 point
  hanzhe

  Bjørns Tesla Model S Performance

  http://www.businessinsider.com/tesla-model-s-p85d-driven-450-miles-on-a-charge-2015-8 Gratulerer
 28. 1 point
  Fredrik

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Jepp... Jason Cammisa synes jeg er en veldig god erstatning for Carlos Lago selv om det er litt trist at Carlos ikke lenger er hos Motor Trend. Kjemien mellom Jason og Randy er på mange måter avgjørende. Randy er super når han trives med bilene og selskapet. Han er litt nerdete, men på en god måte (iallefall etter min smak). Det jeg liker spesielt med Porsche Cayman/Boxster... utover at de har midtmotor og representerer signifikant mer sportsbil for pengene enn f.eks 911 er at de fremstår som mer diskrete enn 911 gjør idag. En viktig årsak til dette er at karosseriet er mye smalere og nettopp dette var en stor ting før i tiden med 911. Jeg har aldri helt hatt sansen for det bredere turbokarosseriet og heller ikke den store vingen bak. I min bok skal en klassisk 911 være smal, være uten vinge og ha sorte Fuchsfelger. At de smale luftkjølte 911'ene er mer populære enn noen gang tidligere går også frem av denne filmen fra Chris Harris der han viser hva som er til salgs i den kommende London RM Auction den 7 september. Uten å kritisere Chris Harris for mye kan man stille spørsmål ved hvorfor han legger sitt navn til en slik reklamefilm for auksjonen, men han trenger sikkert pengene for å lage enda bedre filmer for oss alminnelig dødelige med små (i denne sammenhengen) lommebøker... Jeg legger av og til ut artikler/filmer om verdensrommet, romstasjonen, sonder på Mars og andre planeter etc. Ved siden av biler og teknikk generelt er nok dette en av mine store interesser (uten at det blir alt for avansert). Jeg kom tilfeldigvis over en artikkel fra BBC som på en relativt lettfattelig måte forsøker å forklare hva "dark matter" (mørk matterie) er... veldig interessant og spennende... http://www.bbc.com/earth/story/20150824-what-is-the-universe-made-of
 29. 1 point
  Nå!!!!!!! så er det ALPINA HQ,,, Buchloe Jo, det kender man vel godt dette her topstykke,,,,, ikke ?? Seje dele,,,,,,,, der her er bagtöjs dæksel til B6s feks,, Trumpet intake,,, velocity-stack for N62,, og special ALPINA caliber bracket Early gen B7 motor,, med pierburg indsprötning og Hartig tænding Verdens beste M30B35,,,,,,,,,,,,,,, B7/5 (((((((((B10 BITURBO)))))))))) S70B57 V12 E31 B12 coupe Mange slags bensin og diesel stempler Motordele,,,, oliebundkar ofl, til B8 D10 BITURBO New gen Direct injection Bensin BITURBO IL6 Her har vi den dyreste ALPINA bil som er på market i dag,,, startpris er tæt ved 400.000€,, og er fuldstændig vanvittig pris 555 biler lavet,,,, fy helvede siger jeg ,,der er intet synes jeg der kan sætte prisen på dette nivau,, men sådan er det ofte E9 CSL,,,, ja tak Twins...................... B10 BT .. den siste,,, #507
 30. 1 point
  Clutch

  Freakshow's E39 530Dat Individual.

  skjedd noe nytt her, mister?
 31. 1 point
  OveN

  E90, E91, E92 og E93 3-serie-tråden

  Ingen kan tvinge deg, men det er vel hvertfall ikke komplett idioti å følge service-intervallene
 32. 1 point
  Vi reiser 10. September og kommer hjem 14. September Gleder meg som en unge mildt sagt
 33. 1 point
  Nei det er sant en kompis har akkurat søkt lån på m3, prøvde å styre han til din isteden!
 34. 1 point
  bmwZ

  Min Z4 3.0Si Coupe Individual, Selges

  Teaser på ferdig lakkerte bremser:
 35. 1 point
  Javist, der dukka du opp som linselus Jan Ja det er flere i gjengen som mener 530en skal kunne klare å klå M5en, jeg har mindre hester men MYE mer dreimoment. Selv er jeg litt skeptisk, i fjor når bilen min var original så hang jeg fint på E36 M3 3,2 men E39 M5 var verre husker jeg. Hadde "greit" heng på den på mellomakselerasjoner men når veien var tom og det var bare å gi gass så husker jeg M5en dro ifra. Særlig i 200 km/t pluss hadde jeg ikke sjans, tror ikke jeg har det i år heller i de hastigheter. M5 er og blir M5, forbanna raske biler uansett hvor gamle de er Men tror ikke du behøver å bekymre deg, vi er så mange biler som kjører i følge og alle har ikke like raske biler så det går for det meste rolig for seg. Litt sånn småkappkjøring inn i mellom når Autobahn har ett par tusen meter uten trafikk
 36. 1 point
  Vi hadde ett lite treff i dag vi som skal på tur til Nurburgring nå snart, blir nok av artige biler med i år også. Mange av bilene er jo de samme mens noen har kjøpt nye og andre er med på turen for første gang Selv er jeg spent på hvordan bilen går på Autobahn nå med litt flere hester til rådighet. Skal bli spennende å se om jeg tør å prøve å få den opp i 275 km/t
 37. 1 point
  hermanoo90

  Den store finn.no tråden.

  Helt enig, ren fantasipris å tro at man får 700K for en e46 m3 stv. lol!
 38. 1 point
  De felgene var fine uten tvil. Men Fredrik,når jeg ser denne bilen ,gleder jeg meg til vi skal på langtur til Tyskland. Det blir magisk:).
 39. 1 point
  Woho! Min S13 med orginale Style 63 felger Haters<3
 40. 1 point
  Støtte på en smarting her om dagen...Kjørte E60 535d... han hadde chippa den til 600hk...
 41. 1 point
  awt

  BMW med to nye konseptmodeller!

  De siste årene har BMW lansert konseptbiler under Concours d’Elegance Pebble Beach, USA, og det var her vi fikk se bl.a. det som skulle bli dagens M4 for to år siden. I år viser BMW to konseptbiler. En av disse er M4 GTS Concept, som er en mer baneorientert versjon av M4 (på lik linje med e46 M3 CSL og e92 M3 GTS). Selv om dette foreløpig er en konseptbil, vil nok produksjonsmodellen være ganske lik denne. Modellen har gjennomgått en kraftig slankeoperasjon i forhold til standard M4, og leveres med bl.a. vanninjeksjon for økt effekt. Dette systemet ventes også i vanlig M4 etterhvert. Utover et sprekt farge- og felgvalg har også BMWs mye omtalte OLED-lykter fått plass her. Den andre konseptbilen BMW har vist frem vil vi nok dessverre ikke se i produksjon med det første, nemlig BMW 3.0 CSL Hommage R Concept. Denne bilen har blitt vist tidligere, men da som en "standard" versjon. BMW 3.0 CSL Hommage er en hyllest til den opprinnelige 3.0 CSL, og består av utstrakt bruk av karbonfiber og andre lettvektsmaterialer.
 42. 1 point
  e30 tic

  Jås sin E21

  Har ingen planer om å mishandle bilen. Den blir brukt. Skal ta det som er av lakk feil først og fremst. Planen er å trekke interiør i vinter. Mulig den får seg 16 toms rs hjul i stedet for 15
 43. 1 point
  pen pen X5! hvor kjøpte du Carbon folie? og pris
 44. 1 point
  hermanoo90

  Familiefrakter ('08 x5 M-Sport)

  Nydelig x5
 45. 1 point
  Orjan

  Familiefrakter ('08 x5 M-Sport)

  Looking good!
 46. 1 point
  tambur4

  Min første BMW: E28 528i 1982

  Neste oppgradering utført! Kjøpte BBS RC090 felger m/dekk av en hyggelig kar, nemlig "tonhad". Vi møttes halvveis på Lillehammer i går, søndag. Felgene var minst like bra som forventet. Synes felgene passer utmerket på bilen, men 17" gjør at bilen virker høy. Jeg får tenke litt på saken.. Nå er det bare å vente på kommentarer fra originalpolizei'ene Det siste bildet er reklame for Halden, som fylte 350 år i helgen!
 47. 1 point
  Freakshow

  Familiefrakter ('08 x5 M-Sport)

  begge bilene så hvertfall veldig bra ut! ^^
 48. 1 point
  Freakshow

  Familiefrakter ('08 x5 M-Sport)

  nydelig x5! kjærringa maser om sånn! xD men kanskje om noen år når de dropper litt i pris! og x5 felgene på 1 serien var også drittkult! hva brukes av dekkdim og spacere på den? ^^
 49. 1 point
  Dirty

  Familiefrakter ('08 x5 M-Sport)

  295 30 22" Hvordan ser din ut etter vinteren på kanalskjørt og bredder bak? Min er blitt helt sandblåst og må sende den til lakk
 50. 1 point
  Dirty

  Familiefrakter ('08 x5 M-Sport)

  Trodde først det var min bil når jeg så bilde av fronten fin bil du har fått deg da :)
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...