Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 03/10/16 i alle områder

 1. 4 poeng
  Rubenzo

  E92 Frozen Grey - Detailed

  Hei! Nå er våren rundt hjørnet og dermed så ble det en tur til Tommy's Car Spa for klargjøring Produkter som ble brukt: Swissvax Opaque Series Swissvax Utopia Swissvax Autobahn Swissvax Pneu Swissvax Leather milk Swissvax Interior Quick Finish Swissvax Engine Shine
 2. 1 poeng
  Hei! Rart ingen har svart da det er mange som sitte på kunnskaper om E92 M3! Jeg er usikker på hvem som selger Eisenmann og Akrapovic i Norge, en venn av meg bestilte sitt Eisenmann til sin tidligere E92 M3 fra Tyskland og det gikk bra det. Ellers har vi koed.no(koed.dk) og gsbildeler.no som begge yter svært bra service innenfor BMW, de har alt av originaldeler og litt til. Vedrørende eksos fra de har koed.no M performance eksosen: http://www.koed.no/no/Catalog/Car/BMW/E92/Cou/M3/ECE/L/All/All/18/20/1/18_0915/ og GSbildeler har sitt eget performance eksosanlegg til en litt hyggeligere pris, https://www.gsbildeler.no/nettbutikk/bmw_3_serie-e92-coupe-m3/tilbehor-effektanlegg/gs_performance_effektanlegg_e_90_92_93_m3_gsp110__1668160 eller https://www.gsbildeler.no/nettbutikk/bmw_3_serie-e92-coupe-m3/tilbehor-effektanlegg/gs_performance_effektanlegg_e_90_92_93_m3_bakpotter_gsp55_bw112s__3416344, men tatt merkene du putter opp i betraktning, tviler jeg prisen spiller stor rolle Diffusor bak har både GS og koed original standard, ellers har også GS en i karbon man putter utenpå den originale: https://www.gsbildeler.no/nettbutikk/bmw_3_serie-e92-coupe-m3/tilbehor-spoilere_stotfangere-bak-hekkskjort_diffusor/carbon_diffusor_e_92_m3_8_2336__1668154 Ellers er det mye å hente fra utlandet. Modbargains.com har jeg ingen erfaringer med, men leser mange har bestilt derfra og ettersom jeg skjønner er de fleste fornøyd! http://www.modbargains.com/bmw-e9x-m3-exhaust.htm der har de både Supersprint, Eisenmann og Remus. Samme side har også litt felger, noen ligner på competition-felgene http://www.modbargains.com/wheels-for-bmw-m3-e90-e92-e93.htm Ellers har GS også sine egne felger, litt ymse opplevelser av kvalitet, men tror de funker greit til normal bruk, siden så mange bruker de. Edit: Prismessig kan koed.no av og til være billigere enn GS, men likevel handler jeg hos GS da jeg synes servicen der er utmerket og de leverer hver gang, har jeg fått noe feil så retter de det opp med en gang! Jeg bor nesten rett ved GS i Bud, så det er kanskje også en grunn... GS har også litt utvalgt i nyrer etc. som du forespurte på siste post!
 3. 1 poeng
  sveigis

  Sveigis sin e34 535i shad.line.

  Igårkveld fikk jeg grovpusset den andre felgen igjen . Fikk fjernet maling osv.Har ikke bilder men har gjort det samme som sist (noen sider lengre bak i tråd) En drittjobb men når du har fjernet det første laget ,er det lettere. Fant et bilde av felg på e34 og jeg har trua.:) E34 og BBS 42: Ferdig felg update kommer straks.
 4. 1 poeng
 5. 1 poeng
  Kevin Haugen

  Dagens gåte ;)

  Hei. Var ei stund sia det her men ting ble aldri helt fikset. Bilen gikk normalt plutselig altså bare med lmm utkoblet og så lenge bilen funket så kjørte man. Eneste feilkode som kom var lmm og temperatur på innsug. Den hadde en artig lyd ved motorbremsing, nesten ett snerr men startet og gikk fint hver gang. Nyttårs aften så var det skruing av clutch og da fant æ feilen. Retur på oljeavskilleren var klemt flat/deformert etter å stått i klem mellom starter og innsug. Når røret var byttet så funker motor normalt med lmm og ingen feilkoder. Til og med snerret er borte😎 Gledelig ende på visa selvom bilen ga mæ gråe hår ei stund
 6. 1 poeng
  Morty999

  M10/s14 olje pickup

  vet om en bunndel som står og aldri blir brukt skal høre hva han skal ha forn
 7. 1 poeng
  http://bimmers.no/profile/51958-jokkke/
 8. 1 poeng
  Reef89

  AUX koding E61

  Det har vi tilogmed egen tråd der det står folk som driver med slikt:
 9. 1 poeng
  Gabz

  Gabz' #449 E39 - Video (s.80)

  Fått gjort et par småting i dag òg. Hadde sånne speedo-ringer liggende så tenkte å montere dem. Utgangspunkt: På vei ut: Ute: På kjøkkenbordet: Splittet, etter mye banning: 50/50 med ringene: Ferdig: Så fikk jeg en idé om røde visere, så løp bort på butikken og kjøpte en rød tusj (hadde bare i gigastørrelse): 50/50: Alt ferdig: Montert i bilen: Synes det ble ganske stilig! Hvertfall litt mindre kjedelig Er noen bittesmå ting å pirke på, men de synes bare med belysningen på og hvis man ser nøye. Så det får jeg bare rette opp i hvis jeg blir gal av å se på det senere. Men i forhold til å ha kostet meg så mye som 25,- i en tusj så skal jeg ikke klage! Fikk også lakkert bombrikken svart og montert den. Hadde ikke svart dobbeltsidig teip, så må bytte den etterhvert også.
 10. 1 poeng
  Hei. Gratulerer med bestillingen av ny bil, jeg gjorde det samme Bmw 235xe Msport pakken den 0203 men har fått beskjed om at levering blir i juli/august. Veldig bra at du har fått bekreftet uke 18, men syntes det er litt rart at leveringstiden skiller såpass mye. Uansett så blir dette bra.😃
 11. 1 poeng
  humpfy

  Den store finn.no tråden.

  Det er vel strengt tatt kjøper(ne)/forbruker som bestemmer markedspris. Som forhandler ville jeg priset bilene mine i forhold til hva kunden vil betale, pluss en del til. Får jeg respons/salg på den prisen lar jeg den være, eventuelt øker. Ren business. Fremdeles surt for de som ikke har råd til å følge prisjaget på bildrømmen, men likefult business og fullt forståelig.
 12. 1 poeng
  ALBUAK

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  Første gang jeg ser nye MX5 ND
 13. 1 poeng
  rst026

  Min nye BMW x4 35d

  Da er bilen kommet til Tromsø, og kosmetisk behandling er ferdig. Drop off lakkforsegling er lagt på. Fikk startet opp bilen og må si at lyden av sekserdieselen er ikke feil Venter nå på teknisk klargjøring, men grunnet kapasitetsutfordringer får jeg ikke bilen før i midten av neste uke. Prøvd å legge inn noen bilder her men beklager kvaliteten med mobilkamera
 14. 1 poeng
  awt

  Navigasjons DVD

  Du skal ha Professional (om du har stor skjerm).
 15. 1 poeng
  Fredrik

  Fredriks alternative bimmerstråd

  BMW Vision Next 100 skal oppfattes som et fremtidsstudie og ikke et konkret designstudie for hvordan en BMW kommer til å se ut om 5-10 år eller 1-2 bilgenerasjoner inn i fremtiden. Man ser allikevel tydelig at BMW har hentet inspirasjon fra designelementer som er populære idag, som f.eks de ukonvensjonelle dørene og den avrundede formen på karosseriet. Det som imidlertid er mest interessant med fremtidsstudiet er fokuset på at biler i fremtiden kan være selvkjørende... altså ikke nødvendigvis at de kun vil bli selvkjørende. BMW beskriver dette som et nett av selvkonfigurerende triangelbrikker på karosseriet som via bilens datamaskin og div. assistenprogrammer hjelper sjåføren med å registrere hva som foregår rundt bilen og visualisere dette på den mest intuitive måte ved at bl.a selve dashboardet kan endre form og karakter alt ettersom bilen og/eller sjåføren styrer bilen. Tanken er at sjåføren mer aktivt enn idag vil få hjelp fra intelligente assistentprogrammer som selv kan beslutte hva som er den neste riktige handlingen i kjøremønsteret. Dette kan gjøres uavhengig av sjåførens input, men også som et bidrag til sjåførens egne beslutninger. BMW går et skritt videre og forestiller seg at systemet også kan gjøre sjåføren mer proaktiv og oppmerksom i relasjon til de beslutningsprosesser han/hun kontinuerlig må foreta som sjåfør. Dette kan gjøres ved hjelp av f.eks visuelle inntrykk på et head up display og/eller berøringssansene igjennom ratt, pedaler, kontaktflater etc. (såkalte haptiske tilbakemeldinger). Dette er førerorientering på en ny og langt mer intuitiv måte... og forøvrig helt i tråd med BMW's visjoner om mest mulig fahrfreude...
 16. 1 poeng
  Det er den. Levering i slutten av uken. Legger ved ett bilde møkkete og fæl etter transport. Dette blir spennende, bare håpe ikke snøen laver ned da den står på sommerdekk.
 17. 1 poeng
  williamwiers

  William's Bmw e36 Coupe

  endelig fått testen hjulene passer 100% perfekt etter hva eg ønsket, litt mer camber bak så er de spot on frontfanger er bare satt rett på for litt bilder!
 18. 1 poeng
  janerik171187

  Stempler til m20b25

  tror jeg har en bra blokk liggende, kan sjekke den
 19. 1 poeng
  Greit å understreke at variasjon i "glans" er marginal mellom voksene, det er grunnarbeidet som hovedsaklig bestemmer dette. Ergo, legg pengene i en holdbar voks, og invester størsteparten av tid og penger på grunnarbeidet.
 20. 1 poeng
  Gabz

  Pappa's klin orginale E39 får makeover

  Øverste ble alt for NFS Underground for meg, nederste er derimot en tidløs klassiker
 21. 1 poeng
  Saltkjelen

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  Mercedes har allerede passert BMW og Audi hittil i år, så jeg er rimelig sikker på at det blir utfallet av hele 2016 også. I motsetning til Mercedes, som har ryddet opp i modellsortimentet og hatt en betydelig satsing av premiumprodukter, har BMW heller rotet alt til og fokusert på volum fremfor kvalitet og feinsmeckeri. Mercedes tok virkelig opp kampen for alvor etter at BMW passerte de tidligere på 2000-tallet om å bli verdens mestledende premiumprodusent. Dette tror jeg vil straffe seg for BMW i lang tid nå.. Jeg synes vedlagte bilder illustrerer godt hvilket blindspor BMW er i nå. Mercedes C-klasse vs BMW 3-serie: Mercedes B-klasse og GLA vs BMW X1 og 2-serie Active Tourer:
 22. 1 poeng
  Saltkjelen

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  Ja, jeg er helt enig i at dette var et friskt pust blant litt trause modeller fra BMW for tiden. Jeg er nok en av de som synes F01 virker mer gjennomført designmessig, men vedlagte bilde (Style 312, 21") viser bare hvor mye felger har å si på en bil. Jeg forstår ikke helt felgdesignet på M760i.
 23. 1 poeng
  Omsider har også Alpina blitt ferdige med å lage en B7 på G11/G12-karosseriet, og resultatet kan ikke sies å være annet enn imponerende. Nye B7 lanseres som 2017-modell, og de har presset hele 600hk fra V8-eren! I kombinasjon med xDrive gir dette en 0-100 tid på imponerende 3,7 sekunder, noe som ikke er verst for en bil på denne størrelsen. Utover dette vil den naturligvis leveres med alt som kan leveres i vanlig 7-serie, noe som ikke er rent lite. Som vanlig har naturligvis Alpina pyntet litt på denne også, bl.a. med et smakfullt leppekit og 21" felger. Får vi se noen av disse i Norge mon tro?
 24. 1 poeng
  Bilde bagasjerom Interiør Helhet
 25. 1 poeng
  Fredrik 90

  F10/F11 tråden

  Dette er en smaksak, har ingenting med å vokse opp eller innse noe som helst.. Jeg velger å holde bilen slik fabrikken har satt den sammen, de har brukt hundrevis av millioner i utvikling, hundrevis av ingeniører og konstrukturer har brukt årevis på å gjøre understellet så bra som over hode mulig for alle forhold. Så tror den forblir som den er
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00