Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 10/29/17 i alle områder

 1. 4 poeng
  Siste håndvask for sesongen. Også på plass i garasjen for vinteren.
 2. 3 poeng
  Byttelånt bil med muttern denne uken slik at vinduslister kunne folieres og bakruter sotes - ser meget habilt ut nå
 3. 3 poeng
  Vasking av bil ved 1.5 grader.. Coating imorra 😃 Og fikk endelig inn bilen i garasjen 😅
 4. 2 poeng
  Kjekt å se at folk titter innom tråden fremdeles har desverre ikke skjedd noe siden sist oppdatering, har en liten gutt på 7mnd så tar mesteparten av fritiden. Men jeg sitter fremdeles og venter på at motoren skal bli ferdig... Nå ventes det på noen deler til den så regner med når de kommer så blir den fort klar. Skal nok oppdatere mye med bilder da fra motor bygging samt utmontering av gamle motoren og ombygging til manuell og i med den nye motoren. Blir deilig med en komplett overhalt 3.7L motor
 5. 2 poeng
  awt

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  I ca. 150 år har hendlene hos BMW (og Opel tydeligvis ) stått "i midten" hele tiden mens man betjener de, mens nå flytter man hele spaken ned når man skal blinke, og den spretter opp igjen når man har dreid rattet nok. Slik man gjorde før krigen ca.
 6. 2 poeng
  sveigis

  Sveigis sin e34 535i shad.line.

  Idag har ettermiddag og kvelden gått til kjøring med datteren. Altså øvelsekjøring.:). Bilen fungerer perfekt til det formålet , men er nok litt stiv og krank egentlig samtidig . Hun får hvertfall lært seg å ta det rolig i humpler osv og det er viktig :). Det nærmer seg avgårde å se på Touring til henne ,men alt dette er hemmelig hva det er og kommer tilbake til dette senere:). Gøy hun har arvet sin fars hobby hvertfall.
 7. 1 poeng
  johnja

  E32 740 il

  Deilig å få i seter.....
 8. 1 poeng
  Gabz

  Gabz' garasjetråd

  Haha, vi får se Skulle dog gjerne kjørt MX'en på ringen, men ikke søren om jeg orker å sitte i den opp og ned dit. Apropos E28, så har jeg handlet nye hjul til den. Så selger jeg heller Style 19, da jeg liker disse mye bedre. Dette er da BBS Pitlane i 8,5x17 med ET13. Har også kjøpt inn nye speil til MX5'en. Er litt flere deler jeg tenker å sanke inn i løpet av vinteren, men må nesten bruke penger på vinterbil først. Men når det er på plass så er det senk til E28 og nytt kjølesystem til MX5 (alu radiator, vannpumpe, nye slanger i silikon osv.) som er øverst på listen.
 9. 1 poeng
  Werther

  Gabz' garasjetråd

  Håper du lager et lignende reisebrev neste år med E28en! Den fortjener en langtur ned til slekta.
 10. 1 poeng
  Fikk lakkert refleksene i blank sort 😀
 11. 1 poeng
 12. 1 poeng
  Slike gamle minner er best som, nettopp gamle minner. Kjørte/eide man noe som var gromt for endel år siden, blir gjensynet gjerne en skuffelse. Verden går hurtig fremover, ikke minst er omfanget av X-drive en påminnelse om det. Og så syns jeg du har et annet godt poeng - det nest heftigste valget, som f.eks M240i, M550i osv, er for oss som ikke ratter bil på bane og har kunnskap og erfaring med slik heftig motorisering, kanskje det rette valget. Selvom M5 og M3 er de ultimate BMW´ene. Det nest råeste fra BMW har blitt hysterisk bra og plenty effektstinne, men med X-drive er det "håndterbart". Morsomt med et slikt roadshow, med noe annet enn melk og brød modeller, kudos til BMW!
 13. 1 poeng
  GS Evolution 2 sikkert. GS Bildeler altså.
 14. 1 poeng
  williamwiers

  William's Bmw e36 Coupe

  🤤😁
 15. 1 poeng
  sluquet

  Fredrik 90 sin F10 530d Solgt!! Takk for alt..

  Heldigvis er ikke alle så fordomsfulle. Jeg har armene fulle av tatoveringer og har møtt opp i t-skjorter der de synes, i hullete jeans og hettegenser hos bilforhandlere og det har aldri vært noe problem.
 16. 1 poeng
  williamwiers

  William's Bmw e36 Coupe

  Liten update ikke lenge igjen før den bilen er i hus igjen no alle løse deler er ferdig og bilen ble grunnet idag.
 17. 1 poeng
  Synes dette ble ganske tøft
 18. 1 poeng
  sveigis

  Sveigis sin e34 535i shad.line.

  I og med det høljer ned her på sørlandet ,får jeg ikke gjort stort gitt. Den eneste fordelen med dette regnet ,er at jeg har fått testet vindusviske rmekanismen jeg byttet i vår. Og takk gud for det. Den virker perfekt i alle funksjoner og slår ikke i panseret elns.:).
 19. 1 poeng
  ESveen

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Da kan vinteren bare komme. Syklene er kjørt en siste tur, vasket å satt bort. Klar for service i vinter. Ble vare 6000km tilsammen på syklene i år. Håper på en bedre sesong neste år.
 20. 1 poeng
  sveigis

  Sveigis sin e34 535i shad.line.

  Gårsdagen og den trivialiteter . Været som var igår , var jo enestående . Og når jeg tenkte meg om , så var det en stund siden jeg har puslet med den. Så fant frem vasketingene og vasket den. Jeg er og opptatt av at de tingene som er styrt el .som takluke osv , virker. Smurte opp skinner osv på stoler , soltak . Dette tar jeg et par ganger i året og det virker perfekt .😃 Panserhengsler og låsemeksnisme , gjorde jeg det samme på . Godt å ha det fikset og iorden. Noen bilder i høstsol: Gøy med ren e34: Sorte detaljer frisket opp: tilslutt dette: Har og hatt en tur ikveld kun for å kjøre litt . Nydelig å legge vekk jobb og stress , se det flotte dempede røde instrumentlyset og høre 6er lyden jobbe i de fjerne . DET er avkobling det 😀😀
 21. 1 poeng
  Må døyve dagens lite hyggelige stevnemøte mellom min søte bakfelg og den store onde fortauskanten med å legge ut et tøft bilde heller
 22. 1 poeng
  Formiddagen og Bmw Roadshow. Etter å hatt frokost med kone og barn , fyrte jeg opp 535en og la kursen mot Bavaria Arendal . Der var det jo Roadshow med diverse friske modeller . Og begynner med bil nummer en jeg testet. Ny 3 serie 2 L twin turbo: Absolutt en nydelig bil og gennerelt kjøreopplevelse som 3 serie byr på . Men den jeg gledet meg mest til var denne: Fikk beskjed om at denne var sinna😃. Og når jeg startet den , tenkte jeg : Endelig en bil som sviver som en gammel Bmw skal. God sekser lyd ❤️. noe annet enn dette nymotens dritet man ikke hører. Ut på veien en tur : Tok det rolig for å bli kjent med denne lille jækelen , for denne ba om å få juling . Etterhvert måtte den jo testes og ja, fader hvor denne fløyg. Kjapp som fanken og dritgøy å kjøre. Uten å nevne fart , tror jeg at jeg aldri har hatt sånn en fart enkelte steder.😀 Gøy var det . Tøff bil: Tilslutt denne her M550i: Nydelig , ikke sant ? Perfekt førermiljø: Og som forventet , var jo denne og et råskinn . Men denne er jo en gavepakke. Stor bil med plass, komfort og med ett knappetrykk gjøres om til djevelen selv .. helt rå ! Men summen av alt , gjør at 1 serien var mitt valg. Den hadde det jeg ønsket meg 😃 En god formiddag . Såpass god at jeg shinet opp min bil og . Lett å rengjøre etter polering : Nevner det igjen , jeg er sååå glad i denne fronten: Fikk og rengjort bak nyrene med pensel og avfetting . Stagene ble rene igjen: Dette var en dag som var perfekt på alle måter . Treffer mange gode mennesker og entusiaster , gamle som unge . Og gøy er det og når den grønne e34en drar til seg folk på parkplassen sammen med nye Bmwer. De syns det var gøy å se sånn en blant disse 😀 En som var der , sa følgende :"Se bort fra at disse er nye , så er det vel den gamle som folk legger merke til.De ser du ikke lenger." Nå er det avslapning og kos resten 😀.
 23. 1 poeng
  Servicetid. Da var det tid for en liten service i form av olje og filter . I og med datteren min utdanner seg til bilmekaniker , lot jeg henne ta seg av jobben . Og her er hun igang: Olja var type kullsvart : Her har hun klargjort pakninger og div: Nytt filter klart : Og hun er flink , alt montert : Men dæven hvor det gamle filteret hadde satt seg . Sugd seg dønn fast , men med fars banning og rå makt , løsnet det. Mens hun skrudde og ballerte , kun jeg ta meg av enkle opg som fylling av dette: Gikk tom for strøm men fikk gjort rene mikrofiltrene og blåst rene områdene der. Nullstilt service lampe for dette . Dette var deilig å få gjort . Skulle og byttet luftfilter men hun var sliten og trøtt etter tentamen før på dagen , så det tar jeg selv Idag tenker jeg. Og siden man må demontere hele motoren for dette dritet skjønner jeg henne 😃 Må si jeg er stolt av henne.😀❤️ Angående dieselfilter , tar jeg det senere pga , det ble byttet når jeg kjøpte den og jeg gadd ikke .
 24. 1 poeng
  Ble ferdig med interiørlistene idag. Fikk sparkla lista som trengte litt pleie, "jobben" synes Ikke under folien, så det vil jeg kalle job done. Forrige eier(e) har vært litt hardhendt med clips, så noen var ødelagte men nye er bestilt og påvei. Før: Etter:
 25. 1 poeng
  oledra

  e34 540ia svenskimportert

  Regnveir men har fått halve bilen inn i garasjen og fått på lyktene, litt i tvil om Orange blinkers eller dei som jeg har på. Har fått polert alt foran bakruta også. Får ta resten når det blir opphold.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00