Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 11/28/17 i alle områder

 1. 2 poeng
  Ikke noe nytt med 528en men har fått gjort litt i garasjen i dag Inn med sofa og løftebordet. Skal inn med litt skap, arbeidsbenk osv. før jeg kan begynne å skru. Min mor sin e39 525i blir første bilen jeg skrur på der inne. Eu godkjennes og montere varmeseter. Er tross alt hennes garasje så skulle bare mangle. Men rett etter så skal 528en inn .
 2. 2 poeng
  M-jakob

  Min BMW E-91 325i Touring KW Justerbart

  Forrige eier hadde oppgradert til M3 look blinklys som ja ikke passet på bilen syntes jeg og ikke var de noe fine heller. Så da var det raskeste vei innom dele sjappa. Gs bildeler har jo butikk i Skien og orginale blinklys hadde de på lager. 👌 Så da var det bare å få revet av de gamle og sette på nye.(De var festet med dobbel sidig teip så de satt litt.) Heldigvis plug and play arbeid etter å ha demontert.😀
 3. 2 poeng
  Gorg

  Azuritsort F80 M3 og Spacegrey E70 X5M

  Et gammelt arkivbilde
 4. 2 poeng
  Ettersom E91'n skal inne på lakkering i morgen, så liker jeg å levere fra meg en ren bil. Etter å ha fått sett den med ren chromgrill, så blir det nok jeg beholder den på Godt å se at det er flere som liker det Meldt noen minusgrader fremover også, så da blir det ikke så my saltslaps på veien, så det måtte i3'n få en vaskerunde den også Biltema kaldavfetting toppet med Surfex HD. Så 20 kroner til avspyling i selvvasken. Blir stort sett vasket slik om vinteren. Liten sjanse for riper. Tar jeg heller en runde med svamp de få gangene det er mildt nok til å vaske hjemme.
 5. 2 poeng
  Da var det tid for vinterhjul, ikke noe spennende på den fronten. Jeg dreit meg veldig ut da, tenkte jeg skulle sette dekka bak foran for å gjevne ut slitasjen litt. Med 9,5 bakfelger så går det usedvanlig dårlig foran, oppdaget det i tide heldigvis. Skjønner ikke hvor jeg hadde huet akkurat der... Ellers så fikk jeg vaska bilen godt i dag, jeg synes Fusso voksen har fin effekt. Men den har svettet litt nede bak på diffusoren, men det ble jeg advart mot 😀 Desiget på denne bilen er så fordømt vellykket 👍 Særlig hekken er lekker på F10, du er ikke i tvil om at det er en BMW, du er heller ikke i tvil om at det er en femmer 😉
 6. 2 poeng
  Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Du tar litt i essensen til problemene til BMW her Space. De ordinære «billige» bilene er stort sett rebadged Mini. 2 serie AT og storebroren. Samt nåværende X1 og X2. Kommende 1 serie vil sikkert også bli UKL. Håper er at 2 serie kan bli RWD. G3* er lite spennende, hybriden kommer som SWD og i sedan utførelse...og nye X3 kommer kun med fossil drivlinje, lite imponerende stadium vi er inne i fra BMW.
 7. 2 poeng
  [space]

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Ja, blir litt feil å sammenligne det som er en eldre bil. Men tror jeg de kommer opp på MB sitt nivå her? njaa... På den annen side. Det SER bra ut. Spørsmålet er hvordan det oppleves IRL. Om en ny 1 og/eller 2-serie blir FWD har BMW tapt. RWD er hele essensen og grunnsteinen til BMW. Med FWD og firer under panseret kjøper jeg like gjerne en Audi. Ille nok at en må opp i "millionsummer" for å få en ok kultivert motor.
 8. 1 poeng
  Fredrik

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Nye tider og ny teknikk, men når kommer vi til å se noe slikt med elektriske biler?...
 9. 1 poeng
  AJ82

  Min 2014 Alpina D3 Touring Allrad

  Utrolig dårlige bilder, men tok bare et par kjappe mens jeg holdt på. Viktig å holde bilen ren og fin innvendig også. Her går det i Colourlock mild rens og Shield. Skinnet er foreløpig såpass strøkent og inntakt at det ikke er noe vits å bruke protector enda. A.J.
 10. 1 poeng
  BjornarHS

  Den store finn.no tråden.

  Kreativ oppbevaring https://www.finn.no/95616929
 11. 1 poeng
  Ron Jeremy

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Ser ut til at BMW kommer med mer el, 5 generasjon kommer 2021, sikkert med inext. https://www.tu.no/artikler/bmw-investerer-milliarder-i-a-utvikle-fremtidens-elbilbatterier/412875 Nær to milliarder kroner legges på bordet de neste årene når BMW investerer i et nytt forsknings- og utviklingssenter for batteriteknologi. Her skal de utvikle og teste nye batteriteknologi, med mål om å få dette i produksjon. Ifølge Reuters planlegger bilprodusenten å investere 200 millioner euro (1,93 mrd. kroner) i løpet av de neste fire årene i senteret. Det betyr selvsagt ikke at BMW først nå skaffer seg kompetanse innen batteriteknologi, men heller at kompetanse fra ulike deler av selskapet skal samles under ett tak.
 12. 1 poeng
  Fredrik

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Ja og nettopp et HUD i tillegg var også min første tanke da jeg så interiøret på Model 3. Andre har naturligvis også tenkt det samme og Elon Musk har også kommentert dette. Han sier at bilen er konstruert til å være selvkjørende og at dette kommer for fullt om noen få år og derfor er ikke en ekstra skjerm eller HUD nødvendig. Bilen vil naturligvis hele tiden få de nødvendige oppdateringene når det gjelder software (den har allerede alt som den skal bruke av hardware - forutsatt at dette blir bestilt når bilen skal spesifiseres i konfiguratoren). Jeg liker virkelig designet på interiøret i Model 3 og tenker at dette er en smart form for minimalisme (ikke ulikt skikkelig skandinavisk design). Plutselig virker tradisjonelle interiører i biler veldig gammeldagse og man kan bare ta av seg hatten for hvordan de tenker ut av boksen i/hos Tesla. Virkelig imponerende...
 13. 1 poeng
  Fredrik

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Det er flere ting som skjer her utover bakhjulstrekk vs. forhulstrekk (inkl. 4x4 med bias på forhjulstrekk). Det handler også om billigere konstruksjonsprinsipper (les: plattformer som primært tilbyr forhjulstrekk) og knapt så høyverdige biler (mindre fokus på balanse og kjøredynamikk). På bildene av den nye A-klassen ser man også utstrakt bruk av sort pianolakk over det som ganske sikkert er hard plastikk. Dette finner man også f.eks i VW Up! og der må jeg si at jeg foretrekker BMW's noe mer påkostede matte finish på pastikken rundt f.eks midtkonsollen og deler av dashboardet. Det nye store instrumentpanelet i A-klassen ser imponerende og moderne ut, men det er strengt tatt også både en enklere og billigere applikasjon enn et skikkelig instrumenthus/panel (som naturligvis også kan være digitalt). Jeg ser for meg at både sollys og reflekser kan bli et problem i A-klassen. Det store digitale instrumentpanelet fører naturligvis også til at designet på hele dashboardet har blitt endret og her er det nok helt sikkert ganske delte meninger om dette er til det bedre. For å sammenligne litt med Model 3 som virkelig er minimalistisk synes jeg at Tesla har gjort en mye bedre jobb hvis det først skal være moderne. Måten Tesla har implementert en stor skjult luftdyse (som også er temmelig avansert) er betydelig mer sofistikert enn hva vi ser på A-klassen, men ikke alle liker den prominente "in your face" skjermen. Det beste med disse forskjellige løsningene er imidlertid at man idag vanskelig kan si at alle moderne biler ligner på hverandre. Aldri har vi sett flere ulike filosofier vedr. design og teknikk på samme tid. Det er virkelig noe for enhver smak..
 14. 1 poeng
  AJ82

  Min 2014 Alpina D3 Touring Allrad

  Da ble det bestilt ny høytrykk idag. Gikk på en Black Friday smell og kjøpte en Kranzle 2160 sammen med litt annet morro Tror det blir veldig bra. Utrolig lei av plastikkslangen på min "gamle" Karcher K5. A.J.
 15. 1 poeng
  Marius2002

  Fredriks alternative bimmerstråd

  @[space] det var litt unfair mot BMW å sammenligne AMG-utgave mot vanlig BMW, skulle vært M-Sport. Uansett er det liten tvil om at A-klassen er lekrere utført. Jeg tar BMW i forsvar og sier kjøreopplevelsen veier opp, men de kan ikke leve på den for alltid og snarveier og/eller billige løsninger og materialvalg blir fort lagt merke til (f.eks. blinklyshendel og materialvalg i G30, som ellers er en nydelig bil). Det kommer vel forresten ny 1er snart også, F20 ble lansert i 2011. Ved typisk 7 års-periode så burde 2018 være året for introduksjon av ny. Da krysser vi fingrene for at nye 1eren har et like eller mer moderne og flott interiør som MB A. Jeg er spent på om nye har rwd eller fwd, jeg har ikke satt meg inn i hva som blir. Blir det fwd er det igrunn en skandale...
 16. 1 poeng
  fupsaker

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Får bare håpe de har gjort noe med støyisoleringen, så er den nok et godt alternativ for mange!
 17. 1 poeng
  [space]

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Kunne følt meg bra her kjenner jeg. tilsvarende fra BMW 1-serie:
 18. 1 poeng
  Fredrik

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Et par korte nyheter. Først litt mer (eller faktisk ganske mye) om Lamborghini Urus og deretter litt om interiøret i den nye Mercedes-Benz A-klasse... som er fantastisk for bilklassen... Lamborghini Urus deler plattform med Audi Q7, Bentley Bentayga og Porsche Cayenne (les: VAG eier Lamborghini). V8 motoren er en variant av Audi's V8 motor på 3993 cm3 og utvikler maksimalt 650 HK samt 850 Nm. Lamborghini gikk for en V8 motor istedenfor deres egen V12 motor på 6498 cm3 pga. høye avgifter på motorer fom 4,0 liter i Kina (akkurat dette er verdt å merke seg i relasjon til store/dyre premiumbiler generelt). 0-100 Km/t skal iht. Lamborghini gå løs på 3,7 sekunder, men flere biljournalister har logget tider ned mot 3,4 sekunder. Topphastigheten er 298 Km/t. Forbremsene er blandt verdens største i produksjonsbiler. De har en diameter på hele 17,3 tommer og er selvfølgelig keramiske. Felgdimensjonen er derfor minimum 21 tommer, men felger helt opp til 23 tommer er mulig å montere på bilen. Vekten på bilen er 2268 Kg (inkl. sjåfør på 75 Kg og 90% full drivstofftank). Til sammenligning veier BMW X6M 2340 Kg. http://www.motortrend.com/news/2019-lamborghini-urus-prototype-first-drive-review/ Sjekk dette interiøret i den nye Mercedes-Benz A-klasse... en A-klasse!...
 19. 1 poeng
 20. 1 poeng
 21. 1 poeng
  Øyvind.J

  Er det slutt på gamle biler her inne ?

  Har en gammel traver jeg og. Montert ny/brukt topp for 5 år siden og har blitt kjørt ca 200 mil siden da. Handlet inn en del slitasjedeler, ikke montert enda. Mangler ennå mye før man kan si seg fornøyd. Originale M contour 10" bak og 8.5" fram. 520i m50
 22. 1 poeng
  Takk for det! Ja, det har jeg. Prøvde for første gang med ISO i noe annet enn "auto" og fikk en åpenbaring ble inspirert av bildene dine, så ville prøve litt selv.
 23. 1 poeng
  Nyheim

  Solgt

  Jeg liker ikke å blande meg inn i hva folk priser bilene sine til. Spesielt hvis de er i god stand. Men med tanke på hvor mye rust som fins på denne, så tviler jeg veldig på at du får 40.000 kroner for bilen. Tviler egentlig på at du får 20.000 kr og, men det er hvertfall nærmere det verdien på den vil være.
 24. 1 poeng
  liffi

  540i/6 individual reddes fra Hugger’n

  Begynt smått å denontere litt små deler folk vill kjøpe, så snoka jeg litt da jeg hørte nys om no annen styring. Jaggu ikke det nyeste eller grommeste men gjør nok jobben sin.
 25. 1 poeng
  Walkabout

  Gode rengjøringsmidler for vask av bil?

  Swissvax leather care kit er å anbefale.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00