Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 12/01/17 i alle områder

 1. 4 poeng
  Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Spenstig farge på en F01 https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=109619437
 2. 2 poeng
  Lite som skjer, og lite å skrive om. Har vært en god del borte i det siste, så når jeg kom hjem var det rett til vinterhjulbytte. I samme slengen ble det også byttet bremseklosser bak, noe som gikk greit, til tross for elektrisk håndbrekk. Ingenting er som 17" felger. Kjøpte faktisk et sett hjul til her en dag som jeg hadde lyst til å bruke som vinterhjul, men stjernemerkede vinterdekk i 20" finnes tydeligvis ikke, så da gikk den planen galant i vasken (ihvertfall foreløpig).
 3. 2 poeng
  En kald morgen i Hardanger - håper at snøen blir liggende snart, slik at jeg får stress-testet xDrive'en litt!
 4. 2 poeng
  Lenge siden update her, bilen har jeg fortsatt og er fortsatt fornøyd med den Vurderer å investere i noe andre felger til neste år eller ihvertfall bytte ut runflatsene. Planlegger også å kjøpe større intercooler og quaife differensial, dette kommer ila vinteren. Selv om dette er ett Bmw forum legger jeg ut ett bilde av nye bruksbilen:) Byttet ut min 07 XC70 med en 12 Passat alltrack. Ikke noe bmw å kjøre, men fy så mye bil for pengene!
 5. 1 poeng
  liffi

  540i/6 individual reddes fra Hugger’n

  Takk. Går radig når man setter seg mål og har tid til det samt god hjelp er noe usikker på om bilen blir sendt på hel lakkering eller om den skal sendes videre ferdig eu å skilt. Dette hadde jeg jo egentlig ikke tid eller kapasitet til nå, men som sagt tidligere så kan jeg eller ikke la noen vrake den. Får ta ting litt på sparket. Skal igjennom eu og få skilt før jeg tar et valg ang lakkeringa fikk seg vinterhjul i dag å. Må si jeg liker 16" eiker på gammal E34.
 6. 1 poeng
  Jeg skjønner at du gjør det korrekt. Lurt å ha ting 100% på stell Får håpe du finner dekk etterhvert.
 7. 1 poeng
  BMWoscar

  Tråden for BMW med høy KM-stand.

  Har selv en E87 118d fra 2005 som har rullet 349 000km. Ikke lenge igjen før 350 000. det blir artig Legger ved et lite bilde fra da den var klar for en real vask!
 8. 1 poeng
  Har bestilt litt deler som er på vei over dammen VRSF 5" HD intercooler og M-performance spoiler til bakluke i bilens farge (kopi)
 9. 1 poeng
  Gabz

  Den store finn.no tråden.

  Nydelig fargekombo, indeed. F01 kledde den også veldig godt, faktisk.
 10. 1 poeng
  Fredrik

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Det kan virke som om PSA (Peugeot & Citroën) kjøpte katta i sekken da de overtok Opel. Nå viser det seg (jmf. Reuters) at flere av Opels egne motorer ikke vil klare EU's strengere avgasskrav som kommer i 2021. For PSA vil dette få store økonomiske følger ved at hver bil som selges og som ikke klarer avgasskravene vil få en straffeavgift/bot (som PSA skal betale til EU) på 95 Euro (ca. 936 NOK) pr. gram CO2 utover grenseverdiene. Totalt kan derfor straffeavgiften/boten komme opp i over en milliard Euro (ca. 10 milliarder NOK). General Motors (som eide Opel i Europa) mener at de informerte PSA om at Opels biler i 2021 gjennomsnitlig vil slippe ut 10 gram ekstra CO2 pr. kilometer, men dette benekter PSA. De mener at General Motors kun informerte dem om 3,7 gram ekstra CO2 pr. kilometer - altså nesten tre ganger mindre. Bakgrunnen for disputen er at Opels motorteknologi er gammeldags (jmf. analyseselskaper 5-7 år etter bransjen generelt) samt at PSA ikke kan få tilstrekkelig fradrag i totalregnskapet for CO2 fordi General Motors har redusert deres ambisjoner for Ampera-e i Europa. PSA mener bl.a at fraværet av 20000 Ampera-e ødelegger totalregnskapet og at dette ikke ble tilstrekkelig informert om fra General Motors side før salget av Opel. Jeg tror at PSA har en relativt dårlig sak, men at en mulig løsning er at de får delt ansvar for fadesen og på den måten reduserer PSA's fremtidige tap. http://www.motortrend.com/news/psa-wants-half-the-money-it-paid-for-opel-back-from-gm/ De aller fleste elektriske bilene har ikke en gearkasse. De har normalt et reduksjonsgear, men ikke en gearkasse med flere ulike gear. Årsaken er at elektriske motorer konstruert for biler har maksimalt dreiemoment mellom <> 0 rpm og opp tom. 20000 rpm. Dette fører normalt til at man trenger større batterier og dermed kraftigere motorer for at bilene skal gå hurtigere (les: underforstått at bilene pga. tunge batterier ikke så enkelt kan gjøres lettere). Dette vil elbilprodusentene og firmaer som GKN og ZF nå gjøre noe med ved å utvikle spesielle gearkasser til elektriske biler. Resultatet vil bli en kraftig forbedret yteevne når det gjelder akselerasjoner, topphastighet og ikke minst kjørelengde mellom behov for lading... http://www.thedrive.com/sheetmetal/16516/electric-cars-are-about-to-get-a-lot-faster-and-go-a-lot-further-on-a-charge
 11. 1 poeng
 12. 1 poeng
  Snart hel bil igjen
 13. 1 poeng
  Ser at det kan misforstås. Han har ikke lademulighet hjemme. Jeg er klar over at 225xe kan lades.
 14. 1 poeng
  bmw1969

  M54b30 kaldstart problem

  Hei skifta kam sensor på innsug, d sto en billig sensor der...........har med ny sensor tatt et par kaldstarter uten det minste problem:):) Så d er tydelig at diagnosen tok feil på veiv og kam sensor:)
 15. 1 poeng
  Snart innkjørt 528ia
 16. 1 poeng
  Saltkjelen

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Ikke annet enn utrolig tøft. Kult at man tør å gjøre såpass omfattende arbeid med en relativt ny og dyr bil. Blir spennende å se mer av det, og det ser jo ut til at han kjører full konvertering utvendig også.
 17. 1 poeng
  liffi

  540i/6 individual reddes fra Hugger’n

  Går relativt sjapt når man er 2 bilen blei trillbar i stad og satser på oppstart og prøvekjøring i helgen så lakk kort tid etterpå. Bare små montering igjen nå samt rens av interiør. Nye dempere er også bestilt å sååå deilig og se denne fargen gleder meg til hele bilen er blank og fin å ikke denne "pinstripe" greiene
 18. 1 poeng
  liffi

  540i/6 individual reddes fra Hugger’n

  Godt man er ferdig på jobb tidlig når ting må gjøres! Og godt med god hjelp ble en liten tur innom Gs i dag også
 19. 1 poeng
  M-jakob

  Min BMW E-91 325i Touring KW Justerbart

  Forrige eier hadde oppgradert til M3 look blinklys som ja ikke passet på bilen syntes jeg og ikke var de noe fine heller. Så da var det raskeste vei innom dele sjappa. Gs bildeler har jo butikk i Skien og orginale blinklys hadde de på lager. 👌 Så da var det bare å få revet av de gamle og sette på nye.(De var festet med dobbel sidig teip så de satt litt.) Heldigvis plug and play arbeid etter å ha demontert.😀
 20. 1 poeng
  Måtte få på vinterdekka tidlig i år til å være her i Haugesund. Så det ble dekkskifte og vask for å få bort saltet. Håper det kunne blitt en skikkelig vinter til en forandring, de siste årene har vinteren stort sett regna bort
 21. 1 poeng
  En rask vask i dag.
 22. 1 poeng
  Hentet bilen hos Bavaria Haugesund etter en snau uke på verksted kjekt å komme til nyvasket bil!
 23. 1 poeng
 24. 1 poeng
  Noen nye bilder i garasjen/tråden min nå
 25. 1 poeng
  Kom bra med snø østafjells idag. Gol, Buskerud.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00