Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 02/08/18 i alle områder

 1. 6 poeng
  Liten tirsdagsvask 😊😊
 2. 3 poeng
  Lag 5, og jeg tror jeg stopper der:) Merkbart mørkere etter lag 3 fikk tørke en stund (middagstid), så ser an i morgen Så får man ta resten av interiøret etterhvert denne uka tenker jeg
 3. 3 poeng
  Måtte ta den ut i sola å la den få gå seg varm😊
 4. 2 poeng
  E.C.

  Den store finn.no tråden.

  Bremse og understellsmessig er vel 318is opp til 328 kliss like, sett vekk fra de ventilerte bakbremsene, som nevnt. Drivverket er det derimot flere forskjeller på. Skal du godkjenne så må du fort bytte litt flere deler enn bakbremsene.
 5. 2 poeng
  Liten update: Venter fortsatt på felger, da de ble sendt i retur til produsent pga vannskader i lastebilen. De er sendt på nytt nå så håper de dukker opp snart. Ellers har jeg handla ny bakre eksos, så nå blir det 4x runde utblås. Scorpion ble leverandør, kjøpt hos KOED. Har også så smått begynt demontering av interiør.......for nå skal grått bli brunt. Har handla fargekit og skal farge alt det grå i fargetypen "cognac". Tok første del i dag. Skal legge et par lag til slik at det totalt blir 5 lag med farge.
 6. 2 poeng
  Ble spurt av Phil Sags om jeg kunne redigere noen av hans bilder av M6'en hans. Sa selvfølgelig ikke nei
 7. 2 poeng
 8. 1 poeng
  Gabz

  Vetle's Sedanheaven 330i

  Savnet denne på forumet! Dog må jeg si at vingen ødelegger hele bilen, men det er bare min smak Nydelig bil ellers og ser ut til at den har holdt seg veldig bra.
 9. 1 poeng
  danskiii

  danskiii's E21 318. Bygger M10 turbo.

  Enda mer kabling gjort idag, alle kabler trukket og loddet på førersiden, alle gjennomføringshull boret så nærme enn dette har det aldri vært Fått inn siste rest med bensinslanger og byttet dem så nå er det nye bensinslanger rundt om alt. Har fått laget plate til radiator og lakkert den i matt sort også så den er klar for montering imorgen når den er tørket.
 10. 1 poeng
  ChrisP

  Bensinforbruk

  Skal gjøre alt dette så fort som mulig! Skiftet nettopp innsugsslangen så håper at det hjelper på. Den bakker ihvertfall veldig fint igjen nå, jaget litt på turtallet før
 11. 1 poeng
  Vegard Hagen

  Erfaringer Bilportalen Hamar / Brumunddal?

  Det mest useriøse firma jeg har vært borti ,styr unna ! Kjøpte en VW tiguan 2012 mod usett fra Oslo, p.g.a en meget lav km,stand 58 000. Jeg spurte og grov om bilen og den skulle være helt strøken fikk jeg vite over telefon, så jeg slo til på bilen. Da jeg kom til Hamar og skulle hente bilen fikk jeg plutselig opplyst at den hadde skiftet en bærebru etter en utforkjøring, bilen hadde dessuten en liten bulk i taket og et hull i setet bak.Altså dette kunne selger ha opplyst om på telefon så hadde jeg funnet en annen bil ! Jeg tok nå med meg bilen hjem og var ganske glad og fornøyd i 10 dager! Da tok plutselig girkassa kvelden og da startet helvete.Ringte selger og de sa de skulle ordne saken, men måtte ha bilen til Hamar, noe som skulle vise seg å ta en og en halv uke ! De tilbød meg riktignok leiebil fra rent a Wreck, men jeg hadde ikke solgt den gamle og sa jeg kunne bruke den så lenge , kunne jo ikke vite at det ville ta 8 uker før jeg fikk bilen tilbake. Jeg fikk bekreftet fra WV merkeverksted hos meg at det ikke var en reklamasjon, men at girkassa hadde fått en smell etter en utforkjøring så den lakk olje og til slutt skar seg. Det varte og det rakk uten at noe skjedde, de tvilte faktisk på om girkassa bare manglet olje og sa Mekonomen skulle fylle på ! Noe så dustete, da hadde mitt merkeverksted allerede konstatert at kassa var gåen.Enden på visa ble da at det ble satt inn en brukt girkasse og clutch og svinghjul måtte bytes. Bilen har nå fungert bra iet og et halvt år nå. Har lært meg en lekse at man ikke må se seg blind på lav km. stand når men skal kjøpe seg brukt bil, og bruktbilfirmaer holder jeg meg langt unna!
 12. 1 poeng
  e30 tic

  BMW E-30Turbo

  God helg der det faktisk ble gjort litt Tilpasset Ic og fått sveist ny stuss. Glassblåst kollektoren for å få bort sveise sprut.
 13. 1 poeng
  Se hva som dukket opp på facebook idag @Gorg. 👍
 14. 1 poeng
  Ble endelig en repost av bmw med et eksteriørbilde av GT'en
 15. 1 poeng
  Samme skinn som på e91 på denne M550D @ahj
 16. 1 poeng
  Siste dagen i januar betyr ny bil på veggen imorgen 😃
 17. 1 poeng
  Tøft! Bare vær forsiktig hvis du ikke har værtett objektiv Har et Wacom Intous tablet. Ikke veldig stort men du må være proff om du skal ha bruk for en stor tablet
 18. 1 poeng
  Ikke alltid like lett å treffe med f/1.2
 19. 1 poeng
  Har tydeligvis enda flere på lur av M3'en
 20. 1 poeng
 21. 1 poeng
  Her er forøvrig kontoret 30" Dell skjerm, meget bra stereo og tegnebrett foruten det som er relativt standard pcutstyr.
 22. 1 poeng
 23. 1 poeng
  Artig, Runar! Oppgraderte nylig min EOS 400D med en EOS 7D, og må si det var massive forskjeller. Fikk også tak i et 50mm f/1.8 som jeg har fått lekt meg litt med, og det er jo en helt annen verden.
 24. 1 poeng
 25. 1 poeng
  Thanks You found my edits!
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00