Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 02/13/18 i alle områder

 1. 4 poeng
  Fredrik 90

  Den store finn.no tråden.

  Jøss, jeg trodde ikke den levde lengere. Dette var inntil for noen siden en original, norsksolgt eneiers bil. Men så havnet den i hendene på en guttunge på E34 gruppa på Facebook. Og som med 90 prosent av E34ene i denne gruppa så ender de opp som delebiler eller krasja (jada, det finnes unntak men det er langt i mellom de). Det siste for denne som fikk seg en solid frontskade, husker den lå til salgs på Finn slik. Så jeg må si jeg er overrasket over at den bilen satt i stand igjen, det fortjener den så absolutt. Den fortjener også å bli tatt vare på, vekk med de fæle baklyktene...
 2. 3 poeng
  Bavaria . Som sagt et bremsevæske bytte ble gjort idag ,noe som jeg skulle gjort for en stund siden. Uanset nå er det gjort og bra er det. Møtte opp til avtalt tid kl 08 og der ble jeg tatt imot med morgenkaffi og prat. Kjenner de fleste der og så tiden går fort. Tittet litt på alt av biler fra nytt til brukt og mye pent er der. Stod en sølv f31 med M optikk osv,dæven,den hadde passet meg Oi,glemte meg bort,jeg skal jo ikke handle :). Som sagt etterhvert ble bilen ferdig og jeg vasket jo bilen igår. Den ble visst vasket idag og der oppe på Bavaria. Dog et bilde fra hjemme : Sånt liker jeg. Det at de faktisk spyler/ vasker bil etter besøk ,funker perfekt spesielt på denne tiden. Så nå er heftene: Utfylt og stemplet: Samt papirer som viser hva som er gjort: Dette er elementer jeg liker. At ting er gjort på merkeverksted og stemplet. Det er jo kjekt for neste mann og det. Fikk og vite at klosser bak bør byttes ganske snart ellers var bilen tipp topp :). Så satser på at den fremdeles funker greit for meg denne bilen ,for å igjen gjenta : Dette er jo en dritbil visstnok og at jeg ville angre på kjøp av e61. Fuck!!!!!! Aldri noensinne hatt en så god bil! Men så passer jeg og på den som en smed og gjør enn det ,er det som alt annet ,ting fungerer .:)
 3. 3 poeng
  Update: Da var frontfangeren, ny støtfangerlist og litt hardware hentet hos GS. Siden det da blir ny frontfanger limte jeg like så godt magneter bak skiltet og på innsiden av støtfangeren. Kan ikke fordra skruehull, skiltrammer eller borrelås på skiltet når jeg kan løse det mye mer elegant. Kjekt på treff og ved vask og shining. Selve fangeren synes jeg var veldig stiv og veldig annerledes i plasten en E46 fangere, skjønner godt at disse fangerne sprekker og tåler ingenting. Nesten like skjør som glass disse. Delenummer for å bekrefte at jeg gikk for originalt Kjøpte de kraftigste magnetene de har hos Kjell og Company, 18x3 mm. Hadde kun to stk limt på skiltet på E46'n, dette holdt i massevis, men nå tenkte jeg å helgardere meg å lime litt flere magneter så skiltet ikke flyr av i fart. Målte opp ca senter på fangeren Teipet fast skiltet og målte opp avstand for å sikre at alt er i midten Skikkelig lim må til, Ess tack holder 200 kg, så burde holde greit det Så var det bare sette i gang, iom at skiltet var teipet fast på forsiden så smatt magnetene på plass der du skulle være og liminga ble enkel. Siden magnetene må fjernes for å kline på lim, merket jeg hvor magnetene skulle så det ikke ble feil med liminga eller plasseringa av magnetene Ferdig limt Liming av magneter gjorde jeg i går. Det ble gjort i går for å være på den sikre siden så magnetene ikke skulle flytte på seg Ferdig resultat kommer når alt er lakkert.
 4. 3 poeng
  Tatt for ca 1 uke siden
 5. 2 poeng
  Tok en tur idag for å se, kom ingenting derifra nå så mest sannsynlig bare noe asfalt som samlet seg opp.
 6. 2 poeng
  Til skogs med høy bakkeklaring og xdrive er som en lek
 7. 2 poeng
  papertiger

  E91 320d Xdrive og senk

  Vi hadde en E91 320d xDrive 2010 med Hartge senkefjører (har forstått at dette er re-brandede Eibach). Den var senket 30/30 og godkjent i vognkortet. Hadde aldri problemer med å ta nedi med den, og den satt veldig bra på veien. Det er også grunnen til at jeg har kjøpt AC Schnitzer fjærer som skal på F36'en til våren/sommeren, da vi begge synes den er noe "flytende" og litt for myk i standard xDrive oppsett, samt at ACS senker moderat og har rykte på seg for å være det nærmeste en kommer original stivhet - dvs. ikke for stive. Når det er sagt har den en fantastisk evne til å krype sammen og forsere svingete veier på en fabelaktig måte. Mange sverger til H&R, men etter hva jeg har lest er Eibach hakket mykere enn H&R, så jeg hadde nok gått for Eibach (eller ACS) for å bevare mest mulig komfort. B8 og B12 dempere er vel laget for senkefjører og er etter hva jeg har lest en del stivere enn standarddempere uten at jeg kan bekrefte dette. Jeg kjøpte B4 dempere da disse kostet halvparten av alternativet som var originale (er kun to alternativer som "OE" standard på xdrive - Bilstein B4 og originale BMW). B4 er også rundt 10% stivere enn originale xdrive-dempere. Summert opp: Go for it, du kommer ikke til å angre.
 8. 2 poeng
  ahj

  F34 320D Gran Turismo - Oppdatering, bytte bil?

  Enig. Har man gåen demper så vil oljen som lekker legge seg på demperen som igjen samler alt av møkk og drit fra veien.
 9. 2 poeng
  Snowbiz

  Min F31 LCI xDrive

 10. 2 poeng
  Gabz

  Den store finn.no tråden.

  Strøkent! https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=111987441&fks=111987441
 11. 2 poeng
  Som dere vet ,fikk jeg jo skaffet deler til min datters TDs når jeg var på den O'store skrot turen her om dagen . Men som dere vet ,har jeg sans for retro . Jeg liker å ha gamle ting som funker og hører til bilen fra den tiden var ny. Ingenting er som å sette seg inn i bilen ,kjenne lukten av skinn som er litt gammelt ,skru på volumknappen på en gammel radio som hører til den tiden . Men er jo vanskelig å finne ting som virker av gamle radioer og Cder . Og skjeldent er de komplette. Det første de fleste gjør hvis de finner en urørt bil ,er jo å rive ut org spiller og montere nyere spillere og det skjønner jeg jo. Og da står somregel en Cd shifter igjen som er ubrukelig ,og igjen blir kastet . Men torsdagens tur gjorde at jeg nå har jaggu fått drømmen i oppfyllelse. I denne bilen stod der nemlig en komplett Blaupunkt Radio /kassett med fungerende cd shifter. Og dette er jo helt genialt for meg. Denne pakken mener jeg ble montert i bil da den var ny ,da kvittering,instruksjomsbok er stemplet med dette i dencbilen det stod i. Og har og funnet ut at dette var noe av det dyreste Blaupunkt kunne levere i den tiden. Dette gledes det til å montere uten tvil ,med alt av originalbranketter osv. Bilde av spiller: Cd magasin: Dette er helt riktig option for meg. Det å sette inn Cder fra 90 tallet ,drømme meg tilbake når jeg var alene og drømte om en e34 med masse utstyr og cruise rundt. Men nå har jeg både bil og anlegg ,synd det ikke er i 1997
 12. 2 poeng
  TRF

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  Må spare strøm, så da får rutene bare dugge igjen...
 13. 2 poeng
  AHellem

  AHellem's E34 88' prosjekt!

  Heijheij bloggæn! Har skjedd litt framgang her i det siste. Kjører bildedryss med kommentarer under bildene 😁 fjernet yndige beskytter og drit fra motorrommet og begynt å klargjøre for lakkering. Var hinsides mye drit og gikk over med heftig avfetting og børste uten å få vekk alt. Det som er igjen nå slipes vekk, og så blir det grunning og lakk. Skal gjøre selv med sprayboks, men satser på det blir bra 😁 Releboksen jeg har tatt bilde av og fjernet fant jeg ut at var renere til AC vifte og lyktespyling, så var helt trygg å fjerne! datasprutet er jeg også veldig godt i gang med. Så godt som ferdig med kobling og tilpassing 😁 mangler bare et par kontakter og å koble opp mot kontakten til instrumentet osv Så har jeg fått montert en god del rundt motoren også.. Venter på noe deler fra Koed før siste bitene kommer på plass, men begynner å nærme seg noe! Toppdeksel og motorfester er påbegynt lakkering osv. Her holder jeg på å stramme veivbolten.. Den skal strammes med 420nm og momentnøkkel typ gigantisk... Noe av det skumleste jeg har gjort.. Testet på 250nm først for å sjekke at verktøyet sa klikk, og skrudde til 420 etterpå... Dro til sikkert n halv omdreining fra 250 til 420nm.. Følte jeg rev fra hverandre hele motoren 😂 Meg og småen har også begynt som smått å polere opp felgene! De skal bli skinnende blanke med nye gullfargede "spike" skruer 😎 Ellers er det som nevnt en del deler på vei og plutselig så er motoren satt sammen og møterom lakkert! Kan begynne å bli gøy da når de store framskrittene står foran meg 😎😁 stay tuned!
 14. 1 poeng
  Marius2002

  Den store finn.no tråden.

  Det er mulig, men jeg ble kastet tilbake til 2001 og Fast and Furious-tilstandene, fikk litt vibes fra den tiden. Den var i det minste skikkelig gjennomført og grei. Topp med slike utskudd i trafikken. Hadde jeg kjøpt den? Overhodet ikke.
 15. 1 poeng
  bimmerfun

  96' BMW Hellrot Coupe Individual

  Nice - dette må bli bra! Blir artig å følge, forsett å oppdater
 16. 1 poeng
 17. 1 poeng
  Saltkjelen

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  Vil tro de ikke har tatt seg bryderiet med å lage en ny bakskjerm (det kunne de også strengt tatt sluppet om de brukte "bensinlokket" til ladepeluggen). Skulle heller ønske at BMW hadde ladeluke på motsatt side av "fossil-lokket", for plasseringen på forskjermen er mildt sagt lite pen.
 18. 1 poeng
  sveigis

  Lorriz 525i og 535ia fra side 32

  Ja her var det møkkete ja ,skikkelig og . Men du verden hvor pent det blir når den er ren. Gled deg til oppstart:). Lukten av nyfikset motor som går ,det er koslig det .
 19. 1 poeng
  Bmw 730DA Kortlimmo. Tidligere eid av Idar Vollvik
 20. 1 poeng
  Sjeldent bilde av ren bil på vintern 😬
 21. 1 poeng
  Gabz

  Lorriz 525i og 535ia fra side 32

  Fysj. Blir deilig å få det rent nedi der
 22. 1 poeng
  Rein bil ekje kvardagskost på dinna årstida. Men i dag var den rein i en time eller to.
 23. 1 poeng
 24. 1 poeng
  Werther

  BMW tyver - Pass på

  Litt off topic - men fredag kveld 22 Juli 2011 hadde jeg vært i Stockholm og kjøpt noen Porsche 911 Turbo-felger, og det var for engangs skyld Texas ved grensa over E18 Ørje. Fikk en Polis opp i nakken et par km før grensa og lommelykt opp i trynet ved overgangen, men de så fort at jeg ikke var terrorist heldigvis...
 25. 1 poeng
  Hvis du har vært skråsikker hele tiden, hvorfor informerte du ikke alle oss uvitende idioter om hvordan ståa er på side 1 eller 2? Istedenfor å kommentere slik ETTER at TS har fått all informasjon. Alle elsker kjekkaser som kommer drassende med etterpåklokskap.... Har tilbakelagt en del mil rundt i Europa (blitt knipset noen ganger også), og har aldri lest på nett, snakket med noen eller hørt om noen som ved bruk av privat bil har fått fotoboksbøter på nakken i den grad Katt har fått det. Men helt sheriff at Katt følger opp tråden så bra istedenfor å la den dø ut bare for å bli vekket til live annethvert år med noen som bumper den og spør om det samme.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00