Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 03/11/18 i alle områder

 1. 7 poeng
 2. 3 poeng
  Må jobbe skal den være klar i tide for sesongen Ja sveisingen er ikke problemet er vel heller at den er skevslått såpass at flere av sveisene er poppet ut og ting er forskjøvet og bøyd blablabla.. Styr å skaffe nytt brukt ja, finner ingensteds.. Takker Dagens oppdatering er da som følgende: Har gjort ferdig nå alt av lodding til sikringsboks samt montert den sammen. Skal bare ha hovedstrøm nå så er den komplett og kan festes opp. Ikke noe bilde da det er bare rot for øyeblikket. Har også gjort 98% ferdig i front. Mangler lodde på ekstra koblinger for å koble direkte på både taifun og vanlige enkle lykter ettersom de ikke går overens. Resten er ferdig og montert (selve lyktene er bare satt inn for bildenes skyld)
 3. 3 poeng
  Nå er det bare å vente til det blir sommer! Felger og dekk er klare.
 4. 2 poeng
 5. 2 poeng
  I gang med farging. Ente opp med Walknappa Caramel farge. Tror det blir lekkert mot sort skinndash, sort armlene og alcantara tak.
 6. 2 poeng
  To biler fra samme periode, med forsjellig bruksmål
 7. 1 poeng
  And-reas

  Oppkjørselen - E46 320dat stahlgrau -

  Tok "ikke akkurat snarveien" tilbake til Norge etter en Sverigevisitt på lørdag. Så mye mer artige veier å kjøre på, fremfor å sitte og halvsove i 100 km/t på E6n. Mer eller mindre tørre veier var det au. Akkurat dét vil nok gå over igjen, det meldes om godt over femten millimeter snø de neste par døgn..
 8. 1 poeng
  Clevion

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  Ganske enkelt og se forskjellen på F11 og F31, F11 har tre LED striper også har F31 to
 9. 1 poeng
  Tollefsen

  Min alpinhvite F11 [6WA retrofit side 75]

  Janteloven står sterkt blant mange her ennå
 10. 1 poeng
  Da kan jeg vel konkludere er hellrat'en (jada har døpt om Hellrot'en, meget stolt over det fantasifulle navnet!), har sett sin siste isbane kjøring for i år. Fikk en uventet mulighet til å kjøre litt på et jorde på kløfta denne lørdagen. Banen er ikke er lang, men dog morsom å kjøre på og ganske krevende da den både heller opp og ned, samt sideveis i svingene. Så jeg møtte da opp der noe forsinket og oppdaget at det var litt labert oppmøte, så hadde banen til dels helt for meg selv. Moro! Klar til dyst! Etter en del runder med lek og noen pirutter. Så endte jeg slik, som man bør og hør ved slik kjøring. Ble raskt dratt ut igjen av traktor og fikk tatt en rask inspeksjon på standplass, altså tilsynelatende greit ut. Men ble så tilbudt å "låne" (en betaler 300kr så kan en kjøre alle biler som er på stedet) 4wd trekker, slik at jeg kunne sleppe meg litt mer løs med tanke på fart og kjøre litt mer bajas! Fikk så da denne med rådet: "Denne er veldig lett!" Var en meget morsom bil å kjøre, kjente godt at den spratt sidelengs på dumpene i svingene og at noe skjedde over "bakketoppene"... Kjørte bare ut en 3-4 ganger med denne Men på vei hjemover så merket jeg at Hellrat'en hadde det ikke godt etter banekjøringen, bilen ristet og gynget fælt (bilen sluttet å riste etterhvert). Brukte vel i praksis 2 felter (kjentes slik ut) hele veien hjem, trenger vel ikke å nevne at jeg tok svært rolig hjem med noen "sjekk stopper". Var egentlig litt lei bil når jeg kommer hjem, men måtte ta en liten inspeksjon for så se om jeg kunne se årsaken. Fant fort ut at jeg har punktert/lekkasje i høyre fram demper og at venstre demper synger på siste vers. Og at eksos anlegget har løsnet fra bakre gummi feste sitt. Men kunne ikke se noe som direkte forklarer "ristingen" (edit: det kjentes ut som at jeg hadde alvorlig kast i et av hjulene), tok en kjapp visuell titt på foringer med "brekkstang" fant ingen som var "lealøse". Men uansett, så fort snøen forsvinner så var det planlagt å investere noen timer i denne bilen og klargjøre den for sommer sesongen. Den opprinnelige planen var: oppgradering av bremser (ventilerte for bremser) skifte av termostat det sedvanlige rust fiklingen Nå må jeg legge til bytte av dempere/fjærer på alle 4 hjørner. Jeg gjerne imot noen tips på billige men ok TUV godkjente sett, dette er å blir en budsjett bil som jeg ønsker å holde i teknisk OK stand og kan brukes som en alternativ DD/lekebil. Tar også gjerne imot tips på hva jeg skal se etter mtp denne "ristingen" jeg opplevde... PS: beklager lite action bilder, jeg var alene i dag. Men har noe GO pro video, så vi får se om det kommer noe ut av det etterhvert.
 11. 1 poeng
  hsd

  530D - (u)familiebil

  Begynt å titte litt på det som er av rust. Mest overflate rust heldigvis. Plast o.l under bilen er derimot dårlig, så har kjøpt nye innerskjermer forran og de firkanta skjolda på hver side omtrent under forsetene. Rust fra subbing/valsing Bretta ut kanten litt Bulk under forskjerm fremst på kanalen. Skal vell egentlig være 2-3cm klaring under spylervæsketanken. Siden jeg holdt på rett fremfor jekkfestet med bulken, så slipte jeg meg bak forbi. Det var helt i grenseland, men må sveises i sommer. Håpte å komme meg unna med å slipe bort rust og grunne på nytt, men det var komt for langt. Skrapt bort grunning og understellsmasse på vanger. Heldigvis ikke svekka noe selv om det ser slik ut. Slipt ned vangene, ene jekkfestet, innvendig i hjulbuene og vangene under. Virker ikke som det er noe som feiler reint styrkemessig, bare den tynnplata under kanalen. Blir å bytte den ut når det blir litt varmere i været. Liker ikke å sveise på biler med interiør heller, så vil ha ut seter og ha brette bak gulvteppe. Malte over nå, så blir ikke det værre ivertfall. Gikk deretter over med MBX slipemaskinen min, som "sandblåser" ting ganske bra. Deretter Brunox, 2k epoxygrunning og 2k industrimaling over det igjen. Så skal det tectyleres til slutt. Retta bulk, fjerna rust, brunox og grunna. Skal tectylere det svart under, og inni hjulbuen. Total fargebom på kanalen såklart, men er diverse bulker der så blir å rette dem i sommer og lakke dem på nytt i bilens farge, samtidig som jeg tar alle jekkfestene. Ser jo fælt ut med fargefeil, men vil heller se på det enn rust. Rengjorde også hjulnava for gravrust med vinkelsliper på stålbørste. Var borret og gjenget for nippel til trolig noe turbotrykksmåler på EGR erstatteren. men det gikk ingen steder. Var også lekkasje, så sveiste den igjen samt bytta tettning.
 12. 1 poeng
  Vår i lufta idag. Sol og tørre veier. Måtte ut å la E39n få strekke litt på bena. Deilig å kjøre bimmer igjen!! Bilder fra gårsdagen
 13. 1 poeng
  Lek på isbane i dag! Som resulterte i ødelagt bil.... så blir noen timer i garasjen framover:-/
 14. 1 poeng
  sveigis

  danskiii's E21 318. Godkjent med 60/40 senk

  Du er flink til å få denne i topp stand igjen :). Angående stolen ,så bør vel dette la seg sveise elns? Er vel et styr å skaffe sånt tror jeg . Igjen bra jobbet her
 15. 1 poeng
  316

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Det er jo veldig ålreit. Fint for folk som lider av diverse sykdommer også, for eks cøliaki. Kjekt med egen ost som man er sikker på at ingen har fingret borti.
 16. 1 poeng
  Frode D

  F80 M3 San Marino blå | Bilder

  Takk for det! Bare gøy å gjøre noe som ikke alle andre gjør. Det er BMS ja, syns de er veldig fine. Takk for det! Tucker godt ja Takker! Sånn?
 17. 1 poeng
  BjornarHS

  96' BMW Hellrot Coupe Individual

  Okay, da blir det enkel sak å bruke gamle stikkaksler Ja, stemmer! Er ett par forsjeller mellom M3 3.0 og 3.2 vader. Her er en sammenligning mellom 3.0 og 3.2 vader framstol (3.0 er øverst på sammenligningene, og som du ser er det litt mer solid sidestøtte på 3.2, samt litt andre sømmer på nakkestøtten): Sidestøtte: Nakkestøtte: Lurer og på om ikke sømmene på nakkestøtten bak og er litt forsjellig. 3.2 interiør har og "puter" med sømmer ut i dørtrekkene både fremme og bak. Mener ganske sikkert på at dette og kun er på 3.2:
 18. 1 poeng
  lagunilla

  Prosjekt F82 M4

  Julegavene kom tidlig i år. Nå er det bare å vente på bilen. Jeg tror jeg aldri i livet mitt gledet meg så mye...
 19. 1 poeng
  Går her i byen
 20. 1 poeng
  Ja, si det. Angrer på at jeg solgte den selv, spesielt til feil person. Sånn ser den ut idag.
 21. 1 poeng
  Da var den "store" dagen kommet! Første kjøretur med nermest 100% ferdig 540i 😀👍 Turen gikk til et tidsmessig nøye planlagt BMW CCN Nordland treff, kunne ikke passet bedre vel? 😅 Og så var det kveld og mørkt for denne gang. Får bare venne seg til å stå ute, for dette er bruksbil 😉
 22. 1 poeng
  hsd

  E30M3 S14 + E30 S50 Kompressor

  I siste innspurt på motorrom også før lakk. Alt ble slipt platereint inkl frontkasset før epoxyprimer. Malte alt, og brukte det egentlig som slipegrunning. Sparkla ut diverse småfeil og lagt ett midlertidig strøk med den grunninga eg skal bruke før lakk for å se at overganger o.l var grei. Fant egentlig ingen tegn til rust i falsene der e30 m3 ekspansjonstanken monteres, så valgte å ikke borre den av. ( er vell samme som er batterikasse på 320 og nedover, men da uten de brankettene på bildet) Var litt i tvil rundt fuging av dempertårn, da med tanke på hvor "clean" jeg ville ha det. Er jo egentlig kun tårna som ikke blir skjult av strukturmasse eller deksler/matter. men endte opp med å ta det ganske bredt og grovt, syns det passer mest mtp det ellers blir veldig fokus på oem og originaldeler. Skal ha alt av tanker o.l i motorrom originalt, så da må nesten fugene stå i stil liksom lyst å ha alt ryddig og pent, men ikke for glatt/strøkent. litt vanskelig å forklare, for se om det blir bra. leita fram igjen forskjermer som har vert pakka vekk siden i fjor høst, da dem er tectylert på baksiden slik hele bilen var under. Skal fjerne tectylen, male med gult, så struktur og lakke i bilens farge på innsiden. måtte derimot prøvemontere litt for å se
 23. 1 poeng
 24. 1 poeng
  Bare hyggelig det 😊 Gleder meg til flere bilder. Edit: Skal innrømme at det var utrolig frustrerende å vente de to ukene før det kom frem. Haha. Håper Mini vil kose seg og få mange gode minner med bilen.
 25. 1 poeng
  Overraskelsen ,sjokket og gleden . Ja dere som følger med , denne uken fikk meg og datteren oss en realt sjokk gitt . Og gidder dere å lese dette jeg skriver nå , gleder dere meg .😀 Etter å vært med i diverse bilklubber i en årrekke , har jeg truffet mye folk . Her har man truffet det meste av alt . Her har man pratet med arrogante drittsekker som er så høye på seg selv og sine ting at det ligner ingenting. Så har man de man skal handle deler av som tror de står nede i New York og selger kokain ,altså priser fra helvetet . Men heldigvis er flesteparten enormt greie og hjelpsomme med alt , noe som jeg liker . Har fått mange nye venner her i Bmw miljøet noe som er gøy . Og der er enkelte som virkelig har godt hjerte og deler heller det enn kukskallene som er rundt forbi . Det at folk liker det og datteren min gjør sammen på denne bilen , synes vi er meget hyggelig . Det strømmer på med meldinger av mennesker som synes det er knall at hun har skaffet seg e34 lik sin far og folk har hjulpet til virkelig med deler kjapt, og vist vilje på alle måter . Ja vi er ydmyke på alle måter ❤️❤️. Og det skulle vise seg at noen virkelig har oppfylt noe som var en fjern drøm for Mini . Dere lurer vel sikkert på hva dette er ... Og det hele startet med at jeg fikk en melding der det stod : Sender en liten pakke og håper jeg ikke lager noe styr .. Jeg tenkte ok hva er dette og jeg kunne ikke gjøre noe annet enn takke. Tenkte at det sikkert er noe småting som jeg har etterlyst og var jo happy for det.😀 Plutselig får jeg tlf fra Bring at de hadde noe til meg i en lastebil.. What?????? Da dukker denne monsterpakken opp: Ok , kjente jeg ble nervøs , litt kvalm her .. Og når jeg spretter pakken , ja dere ser riktig : Er dette mulig ?? Min datter har altså fått et skinn interiør av en bruker her på forumet . Jeg kjente uroligheten og stressnivået på lik linje som ei østblokkhore som ikke har fått betalt halliken sin . Jeg sa til henne at dette går ikke ann!! Vi kan ikke ta imot dette . Dette kunne jo eier få en god del for og så å ta imot dette var vanskelig . Jeg fikk tak i senderen, ringte og han skjønte nok at jeg var oppskjørtet 😃😃😃. Men han synes dette bare var gøy . Det å se bånd mellom far og datter , gjøre ting sammen sånn med samme int ,likte denne personen godt .Så dette måtte vi ikke tenke på .(Sa mange ganger om at jeg ville betale ). Fikk da bare beskjed om at alt var iorden . Så jeg og Mini legger oss flate på bakken , strekker ut en hand og sier med skjelven stemme , stille og ydmykt,,,,TUSEN Takk!!! Tilslutt noe som er meget viktig Når jeg har holdt på med denne bilen , har jeg hatt en intensjon . Datteren min skulle lære at ingenting er gratis , og at viktig ting skal prioriteres først. Og skal det kjøpes noe , skal det gjøres på vanlig måte , ingen kriting elns. Alt dette er blitt gjort selvsagt og det at folk forsyner dette prosjektet med deler , er jo utrolig . Her har hverken meg eller datter lagt på et hjørne og tigget etter en mutter 😃 Som de sier de som har hjulpet til med deler , bare hyggelig å hjelpe til med ting og gøy å se en ung frøken forbarme seg over denne type bil. Og ja Thundercoil igjen tusen takk. Dette er utrolig gjort 😃 , men du vet jo vi er sjokkerte av glede og interiøret kommer til å passe perfekt i denne . Og jeg kunne oppdatert hver dag denne uken men ville drøye om denne hemmeligheten til ikveld. Dere skal og nå få se interiøret ferdig , altså skinnstoler etter rens.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00