Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 05/01/18 i alle områder

 1. 7 poeng
  RemyNG

  Remy's biltråd

  Ikke mye oppgradering men har gjort litt med bilen mens den har stått oppå bukker. Fikk først å fremst begynt å fjerne litt påbegynt rust under bilen og på jekkepunktene. Så sandblåst det før jeg la på brunox også epoxy også tectyl å fluidfilm over. Bremserørene ble sjekket over før jeg la på tectyl over. Forsatte hele veien framover byttet framskjerm på høyere siden fordi den hadde fått litt rust. Sandblåste å rengjøre under der for skitt, la på mer brunox, epoxy og tectyl under begge hjulbuer. Fikk også tatt litt påbegynt rust utenpå bilen for å fjerna mye av det. Eneste som er igjen nå er å rette bulken i kanalen etter jekken klapp. Nye pakninger til bunnpanne til girkassen og motoren er ankommet så bytter begge disse når været og tiden tillater det. Fikk kjøpt inn noen skinn lister til bilen i grå. Har det på 523'en og følte 535'en måte få seg sånne da det gir en mye mer helhetsinntrykk. Der var de ankommet, ene listen var selvfølgelig knekt (takk posten). Men fikk limt det sammen med 2k plastsveis. Fabrikk finish og farge vasket bort med Nerta og en skrub. Så tørket over med silikonfjerner og lightergass. Da var listene ferdig, produktene til Furnitureclinic er kjempe gode å jobbe med 😊. Før bilde: Etter bilde: Ble kjempe mye bedre når jeg fikk byttet listene.
 2. 4 poeng
  Lufter Porsch’a😎
 3. 3 poeng
  Shadowsen

  Aleksander’s E34

  Da var man i full gang igjen😄 Med god hjelp fra @Zeveren😍👌🏼også måtte vi ha med ett flott bilde av en fornøyd Zever som får sveise litt😎
 4. 3 poeng
  Liten oppdatering i form av bilde da! Skjer ikke så mye bortsett fra en liten runde polering føre bilen skal på Raceworz til helgen! Noen andre som skal dit eller? 😁
 5. 3 poeng
  Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  X5M E70 i Melbourne rød er ikke feil https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=119097753
 6. 3 poeng
  johnja

  E32 740 il

  Ferdig
 7. 1 poeng
  Valsing i gang hos Valsemesteren
 8. 1 poeng
 9. 1 poeng
  M-Tech

  Min E92 335i DKG

  Nye turboer og div ting er på vei.
 10. 1 poeng
  Blir spennende å følge med denne. Grattis
 11. 1 poeng
  HUD og klimakomfort kan kombineres, men HUD og grønt felt i øvre del av frontrute kan ikke kombineres.
 12. 1 poeng
  Funker knall med CC og HUD, ruta er bestilt for biler med HUD så skarpheten er akkurat som før
 13. 1 poeng
  Hefre auto

  E32 740 il

  Fantastisk flott bil. Gratulerer
 14. 1 poeng
  Otis

  E60/61 tråden

  Til alle med panorama soltak! Dette har vært skrevet om før, og jeg vil bare gjenta dette litt. Sjekk dreneringen på panoramasoltaket. Drensrørene er lokalisert rett på fremfor hjørnet bak støtfanger. Se vedlagte bilde! (der er ventilen av) Mine "ventiler" var nesten helt tett, så jeg antar at vannet samlet seg ett godt stykke oppover i slangen, men det kom vann ut av slangen, dog veldig sakte. Plukket av "ventilene" og vasket de i varmt vann så ble de helt rene og montert på igjen. De har stått der i 10 år og var nesten tett, da klarer de nok fint 5 år til ihvertfall.
 15. 1 poeng
  sveigis

  E32 740 il

  Gud å fin :). Akkurat sånn de skal være :):)
 16. 1 poeng
  Fahad

  F82 M4 med Vossen felger - iPE eksos - Solgt

  Lydklipp med downpipes. Er bare en snapchat video, så lyden er ikke den beste VID-20180430-WA0003.mp4
 17. 1 poeng
  Var uheldig og fikk en steinsprut like før påske. Så betalte litt ekstra og fikk oppgradert til clima comfort-frontrute. I samme slengen fikk jeg foliert vinduslistene i blank sort også. Godt fornøyd med resultatet
 18. 1 poeng
  Haug523

  E39 Tung på rattet LØST

  Da virker den igjen, byttet en bankobolt med en ventil i, delenummer 32416781261 om andre skulle komme ut for samme problem.
 19. 1 poeng
  JE

  L.E & J.E`s e46 320i coupe

  Etter et par dager med stress-skruing, blei det årets første banekjøring på Trackday på Lørdag 😁 Etter overhaling av diffbremsen, var det egentlig kun bytte av termostat og bremsevæske som var planen. Men siden Nordic Motorsport greide å levere det nye BC Racing understeller to dager før trackday, så måtte jo seff det monteres.. Det er da snakk om full coilover bak, så er det lurt å forsterke litt i øvre demper innfestning, og da balla det fort på seg.. Avstivnings stag som er skrudd både i demper fester og ned i feste til bakre foringer i bakstillinga blei til slutt løsninga. Blei ferdig med staget rett før avreise, så blei justering av høyde og testing av forskjelig justeringer på rudskogen. Er veldig fornøyd med understellet, var en stoor oppgradering fra den gamle slitne raceland møkka!
 20. 1 poeng
 21. 1 poeng
  Denne våren var det på tide med nye sommerdekk (trengte egentlig kun bak, men valgte å kjøpe 4 nye). Så ingen grunn til å velge noe annet enn Michelin PS4S, så det ble nye i samme dimensjon som de gamle Michelin PSS jeg hadde. Så langt er jeg veldig fornøyd med de, litt mindre støy, veldig god kjørefølelse og et enormt grep.
 22. 1 poeng
  Gabz

  Gabz' garasjetråd

  Dagen etter forrige økt ble det tur til GS for å skaffe forlengede bolter. De hadde heldigvis akkurat nok 40mm bolter på lager, og det var jo perfekt. Satt veldig pent i felgen også. Meeeeen det subbet en del bak.. (det utvendig i bua der er bare litt gammel tectyl) Så da var det bare å ta de av igjen fram til jeg får valset bak. Har fått time 10. mai for å ta meg av det. Så da ruller vi steelies foreløpig. Men høyden ble jo ganske fin! Skulle vært litt lavere foran for å matche bak, men om det ikke setter seg så mye mer så går det jo an å bruke senkeskåler eller noe. Før/etter: Rent kjøremessig er jeg også utrolig fornøyd med senken. Den fjernet mye av krengingen og båt-følelsen til bilen, fikk den mye mer plantet og stabil på veien, men beholdt likevel utrolig mye av komforten. Tar fortsatt ujevnheter i veien som en drøm. Merkes ikke at den er senket sånn sett, faktisk. Kjennes bare oppgradert ut. Gleder meg bare til å få på felgene nå. Må også si fronten ble mye ryddigere kun ved lakkering av leppen og dekslene. Før/etter: MEN! Selvfølgelig kan jo ikke ting bare gå bra når det gjelder meg, må jo alltid være noe! Så på en kjøretur i går så begynte den 40-50 mil gamle, dyyre bensinpumpa å bråke litt. Og så ble det en del høyere. Også begynte den å fuske litt. Også mer. Også kvelte den seg. Starta opp igjen fint, men var litt fuskete enda.. Også kvelte seg igjen. Lurer på om pumpa kanskje har tettet seg med dritt fra gammel bensin eller noe, er ikke sikker. Så for sikkerhets skyld ble det å hente den på henger og levere den på et lokalt verksted som skaffet og monterte pumpen i utgangspunktet, slik at de får tatt en titt, så får vi se. Faens surt, får håpe det ikke er for ille. Kjekt å ha snille kompiser med trekkbiler når man eier gammel BMW 😅
 23. 1 poeng
  Da var endelig short shift og nye girkule samt håndtak til brekk i orden. Fikk montert 545i shiftern i går. Synes det hele gikk veldig greit og var gjort i løpet av en times tid. Før: Forskjell mellom org shifter og short shifter: Forskjell mellom girkuler: Ferdig innstallert med ny skinnbelg: Så var det brekket sin tur Før: Etter: Sinnsykt stor forskjell mellom giringa nå kontra før. Mye mindre rørpinne følelse mye mer direkte og mer presis og tightere i giringa. Å alcantara kule er kjempegod å holde på. Utvilsomt verdt pengene og ventetiden. Har også prøvd meg på soting av frontlyktene, vet ikke helt hva jeg synes enda, får se om jeg kommer på Vårmønstringa med eller uten sot. Før: Etter:
 24. 1 poeng
  FredrikE24

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Aprilia SR Ditech med GameBoy trim er vel kanskje det mest driftssikre. En kamerat hadde en sånn. Knallfin scooter Ellers kan jeg varmt anbefale å ta MC-lappen. Gav selv 8000kr for en Jawa 350 som jeg durer rundt på til småkjøring, går en del bedre enn lettsykkel, fryktelig enkel konstruksjon. Bare å trampe igang, justere stiftene en sjelden gang om man ikke bygger om til elektronisk tenning.
 25. 1 poeng
  Mathiseen

  Inspirasjonstråden

Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00